donderdag 5 augustus 2010

Ingrid I

Ik kom haar regelmatig tegen op de gangen, of bij de koffiekamer. In eerste instantie was ze gewoon een collega, met wie ik niet al te veel om ging. Ze was erg jong, en ik vond haar niet bijzonder mooi. Misschien kwam dat door dat ze geen make-up gebruikte en ook haar kleding stijl best behoudend was: een spijkerbroek en een vest of shirt. Ze was een onopvallende vrouw en deed geen pogingen dat te veranderen. Ze trok geen aandacht en vermeed de belangstelling. Eigenlijk was ze best verlegen. Ze keek je niet veel aan, haar ogen draaien veel om je heen. Ik wist dat ze een vriend of een man had, die had ik op een personeelavond wel eens gezien.

Hierdoor trok ze ook mijn aandacht niet, vandaar, ze was ze gewoon collega. Maar sinds kort denk ik toch wat anders over haar. Het begon me op te vallen dat ze aan het veranderen was. In plaats van de toch wel wat saaie kleding en uiterlijk, merkte ik dat ze heel subtiel, en met klein veranderingen aan haar verschijning werkte. Ik wijt het aan het feit dat ze twee jaar geleden moeder is geworden. Volgens mij is ze toen langzaam aan wat gaan veranderen.

Het begon met het feit dat ze regelmatig in nieuwe kleding naar haar werk kwam, ze kocht regelmatig nieuwe kleren. Niet meteen hele aparte kleding, maar het stond haar wel leuk. Er kwamen laarzen met hakjes, die haar erg mooi stonden, ze begon er mooi door te lopen. De broeken werden strakker. Ondanks het feit dat ze moeder was, en wat brede heupen had gekregen, stond de strakke kleding haar erg mooi. Af en toe kwam ze eens in een rokje en droeg ze een legging.

Stuk voor stuk kleine aanwijzinkjes dat ze toch wel meer geinteresseerd was geworden in hoe ze eruit zag. En zoals gezegd, ze begon me op te vallen. Af en toe knoopten we eens een praatje aan en merkte ik ze best leuk gezelschap was. Ze lachte graag. Haar verlegenheid leek minder te worden. Ik zag dat ze make-up begon te gebruiken. Subtiel, maar effectief. Mascara en een beetje oogschaduw. Ik vond dat ze er mooier door werd. Ik keek graag naar haar. Als ze over de afdeling liep, keek ik haar na. Naar het wiebelen van haar net iets dikkere kont die haar strakke broek zo mooi vulde. Of naar haar niet al te grote borsten die licht deinden als ze liep. Naar haar korte blonde haar, dat telkens weer anders leek te zitten, alhoewel je met kort haar toch niet zo veel kunt doen.

Een paar weken terug kwam ik haar tegen bij de kopieermachine. Ik vroeg haar grappend "He Ingrid! Hoe is het, nog verse roddels?". Ze keek met twinkelende oogjes vrolijk aan en zei "Misschien kunnen we er een maken?". Meteen na haar opmerking schoten haar ogen naar de grond, toch weer die verlegenheid. "Oh ja, da's leuk, een roddel maken en kijken hoe snel het duurt voordat ie door het bedrijf is." antwoordde ik, maar meteen daarna vroeg ik me of ze niet iets anders bedoelde. Namelijk de gedachte dat wij samen die roddel zouden maken, dat wij samen iets kregen waarover men te roddelen zou hebben. Maar ze ging door "Nou, ik weet wel dat Lisanne weer zwanger is, dat wist je vast nog niet". En zo roddelden we nog wat verder.

Vorige week zag ik haar weer, net na de middagpauze, in de koffiekamer dit keer. Ze was net buiten geweest, met al die hitte. "Ben je echt naar buiten geweest met dit weer?" vroeg ik haar. "Ja hoor, hoe heter hoe beter..." zei ze. Weer die twinkeling in haar ogen. Wow.... zocht ik daar nou te veel achter, of was dit wel degelijk een dubbelzinnige opmerking? En ze ging door "Nee, ik kan de hitte goed hebben.". Daarna keek ze weer vooral naar de grond. Weer eerst die ondeugende houding en dan de verlegenheid. Een interessante combinatie.

Weer terug achter mijn bureau dacht ik na over haar. Ik wilde haar eigenlijk vragen hoe het kwam dat ze van een onopvallend meisje langzaam veranderde in een mooie, in mijn ogen opwindende vrouw. Ik zou er natuurlijk bij moeten zeggen dat ik het waarschijnlijk niet mocht vragen, want voor je het weet valt zo'n vraag verkeerd en loopt ze naar PZ. Maar, was ze misschien geiler geworden door haar zwangerschap? Kon dat uberhaupt, geiler worden door een zwangerschap? En ook zou ik haar wel willen zeggen dat ze ondeugende oogjes had, of vragen of dat ze ook echt zo ondeugend was. Zou ik het doen? Zou ik haar aanspreken? Voorlopig maar niet.

God, wat zou het heerlijk zijn als ze zou bevestigen dat ze graag ondeugend is, sterker nog, dat ze geiler is geworden? Ik zou willen voorstellen om eens samen te gaan wandelen in de pauze, maar wel zonder de collega's. Gewoon kletsen, gewoon van haar verschijning genieten. Die twinkelende oogjes bekijken. Haar zien bewegen.

Gisteren zag ze me richting kopieerhok lopen. Ik had haar zelf niet gezien, maar ineens stond ze achter me. "Hey!" zei ze, en ik beantwoorde haar groet met "Hoi Ingrid! En, wat zijn de laatste roddels?". Sinds ons gesprekje over roddels is dat onze standaard opening. Ze antwoordde "Nou, ik heb geen roddels, maar volgens mij jij wel!", en met twinkelende oogjes keek ze me brutaal aan. Heel on-Ingrid, dat brutaal kijken. Ze wachtte duidelijk op een reactie en wilde geen moment van mijn reactie missen. Ik was me van geen kwaad bewust, "Oh?? Wat bedoel je?" vroeg ik haar.

Glimlachend keek ze me aan, en vroeg me op de man af "Ok, mag ik je het volgende eens vragen: Schrijf jij op internet onder een pseudoniem Jeroen?". Holy shit!!!! Had ze me 'gevonden'?!?! Hoe was ze daar achter gekomen? En weer bleef ze me al die tijd aankijken. Vliegensvlug probeerde ik na te gaan of ik ergens een fout had gemaakt? Ik kijk mijn verhalen toch altijd goed na, dat ik niet de echte namen gebruik... Het antwoord duurde haar kennelijk te lang en ze ging verder "Dat mag je best zeggen, hoor. Dat blijft bij mij...".
Om nog wat tijd te rekken vroeg ik haar "He? Wat bedoel je?". Ze vroeg nog eens "Nou, net wat ik vraag, schrijf jij op internet een blog 'fantasieen' onder de naam Jeroen? Een hele leuke blog trouwens, met heerlijke verhalen."

Met een betrapte glimlachje gaf ik toe. "Uh.... ja.... die blog, ja, die is van mij, ja. Wanneer heb je die gevonden?" vroeg ik haar. "Oh, gevonden al een jaar geleden, Ik lees je verhalen al best lang. En ik vind ze zooo lekker!". Twinkelende oogjes. Ik genoot van haar compliment. Het feit dat juist zij die complimentjes gaf, gaf me best een lekker gevoel. Ze ging verder: "Maar sinds kort begonnen een aantal dingen uit sommige verhalen me op te vallen, en ik bedacht dat die verhalen zich wel hier in dit bedrijf moesten afspelen. Het was alleen nog maar een kwestie van combineren..."
"En waarom dacht je dat ík ze schreef?" vroeg ik haar weer. "Ja, da's meer een gevoel. De manier waarop jij praat en wat ik lees, hoe je over vrouwen denkt. Het voelde alsof dat dezelfde persoon is. Daar had ik kennelijk toch gelijk". "Ja..." zei ik, "daar heeft je gevoel je goed gewerkt...."

"Maar nu ik weet dat jij de schrijver bent, heb ik eigenlijk nog zoveel vragen. Als dat mag tenminste...." zei ze. "Oh ja? Wat voor vragen dan?" wilde ik wel eens weten. Ze glimlachte en zei "Die moet ik misschien ergens anders stellen, dat is hier niet helemaal de juiste omgeving, als je begrijpt wat ik bedoel... En misschien wil je die vragen helemaal niet beantwoorden, dat zou ik wel begrijpen in ieder geval". Ik begreep precies wat ze bedoelde, ze wilde details weten over mijn verhalen. En namen natuurlijk... "Misschien moet ik eens mee gaan wandelen in de pauze? Dan mag je je vragen stellen. En als ik geen antwoord wil geven dan kan ik dat toch gewoon zeggen?". Mijn gretigheid verrastte haar, maar ook mijzelf. Ze zei "Alleen als je wilt, he?". Misschien wilde ik ergens meer open worden, wilde ik mijn erotische wensen delen met mijn echte leven? Misschien verlangde ik ernaar dat ik betrapt werd met betrekking tot mijn blog. Of misschien was het wel het feit dat er niet echt vaak gereageerd wordt op mijn verhalen. Ik wilde graag de mening van mijn lezers horen of lezen. "Nee graag, ik wil je dat best vertellen hoor" antwoordde ik.

We spraken af dat we de volgende dag elkaar in het naastgelegen park zouden ontmoeten. Ingrid wandelde toch al elke dag en ik zou op een bepaalde plaats in het park op haar wachten. Pas toen ik weer aan mijn bureau zat, merkte ik dat dit me niet onberoerd had gelaten, mijn pik was toch wel dik geworden. Ik vond het spannend, en wilde haar graag ontmoeten. En zo kwam het dat ik op een enigszins verscholen bankje op haar zat te wachten. Ik hoorde het geklik-klak van haar hakjes eerder dan dat ik haar zag. Ze zag er leuk uit, droeg een fleurig jurkje dat haar ronde vormen toonden, en daaronder inderdaad mooie schoentjes met een hakje. "Hey" begroette ik haar. "Hoi" reageerde ze, "ik heb iets voor de lunch meegebracht." "Oh lekker, een appelflap!" zei ik. "Ja, ik voelde me toch wel een beetje schuldig, alsof ik je het vuur aan de schenen legde." Ik lachte, "Maar misschien vind ik het wel lekker als je dat doet" reageerde ik cryptisch.

We aten even in stilte. Ik vermoedde dat zij zich wat ongemakkelijk voelde, terwijl ik eigenlijk in rust zat te wachten. Ik bekeek haar en vond haar echt een mooie vrouw. Geen vrouw voor de modellenwereld, maar ze had iets sereens en onschuldigs over zich. En daar bleek ik erg gevoelig voor te zijn. Bovendien liet het jurkje niets te raden over haar vormen en had ze mooie lange benen.
Ik merkte dat ze het moeilijk had en niet goed wist hoe ze moest beginnen. Ik vond dat wel wat amusant maar besloot haar te helpen. "Zal ik beginnen met te vertellen hoe ik met die blog begonnen ben?". Ze glimlachte wat betrapt en knikte "Graag, als je dat wilt..". "Oh ja" antwoordde ik, "je hebt me dan wel ontdekt, maar je leest daar niet voor niets. Je bent, denk ik, dus geinteresseerd, en hebt op zijn minst een soortgelijke insteek over dit soort zaken, vermoed ik." Vermoed ik, denk ik, ik was erg voorzichtig, want ik wist niet echt waarom ze mijn blog las. Misschien wilde ze me dat later vertellen.
"En dus wil ik je graag vertellen hoe ik die blog begonnen ben."

"Kijk, alhoewel ik veel om mijn vrouw geef en veel van haar hou, heeft ze een libido van bijna nul. We hebben daar veel over gepraat en ze beseft dat ze me tekort doet, maar ze kan zichzelf ook niet dwingen om mijn wensen en verlangens te vervullen. Tja, daar hebben we een pat stelling, he? Mijn vrouw kan en wil niet en ik wil en kan wel... De hele erotiek interesseert haar gewoon niet, en ze begrijpt werkelijk niet waar ik me zo druk over maak." Terwijl ik mijn verhaal deed, keek ze me aan. Ik genoot van haar blik, was het haar geinteresseerdheid? Ik ging verder, "Op een gegeven moment was ik zo gefrustreerd, ik wilde perse meer erotiek, en ook meer en fijnere sex. Ik struinde wat op internet en vond verschillende erotische blogs. Een Belgische blog van een minnaar en minnares vond ik erg leuk om te lezen. Dat was in het begin mijn voorbeeld. Ik had regelmatig erotische fantasieen en besloot die te gaan opschrijven en op mijn eigen blog te zetten.". Ze knikte.

"Ik ben zo nieuwsgierig," zei ze, "je schreef in een van je laatste berichtjes dat je een collega hebt herkend op internet...." Ze keek me vragend aan. Ik lachte knikkend, "Je wilt natuurlijk weten hoe dat zit?". "Ja tuurlijk! Dat is toch de ultieme roddel? We hebben het hier toch over porno?" vroeg ze.
"Inderdaad," zei ik, met ineens toch weer wat schaamte. Ik gaf hier tenslotte toe dat ik porno keek. Zelf heb ik daar niet zo'n probleem mee, maar maatschappelijk is het niet altijd geaccepteerd. "Ja, ik heb een paar mooie foto's van hem gevonden", zei ik. Ze bleef me vragend aan kijken en ik schoot in de lach "Zeg nou!" zei ze, zelf ook lachend. "Ok, maar dit blijft wel onder ons, he? Niet dat ik via via hoor, dat Jeroen porno kijkt..." stelde ik als voorwaarde. "Nee joh, bovendien zou ik dan ook vragen over mezelf afroepen, he? Want hoe weet Ingrid dat dan weer? Nee, ik beloof dat het ons geheimpje is". Ze keek me aan, "Nou, wie is het?"

Ik vertelde haar wie het was. "Echt?!?!?!?" was haar verbijsterde reactie, "Echt waar? Maar... dat is een afdelingshoofd!". Ze keek geniepig en zei "vertel eens, wat doet ie allemaal op die foto's?". Ik antwoordde "Als fotoserie stelt het niet zoveel voor: hij is met een vrouw, ze kussen, hij grijpt haar bij de borsten, zij pijpt hem en dan neuken ze in verschillende standjes." Terwijl ik die woorden gebruikte, keek ik haar aan, hoe reageerde ze erop, geschokt misschien? Maar nee hoor, zonder blikken of blozen. Ik vroeg haar "Kijk jij ook wel eens dat soort foto's?". Ze antwoordde meteen "Nou, niet echt foto's, maar ik kijk wel eens filmpjes.... Ja, ik kijk dat ook...". En met een ondeugend gezicht, vroeg ze verder "Mag ik ze eens zien, die foto's?". Wow! Dit ondeugende gezicht... wat vond ik haar ineens mooi! Ik beet op mijn lip en zei toen "Ok, heb je een memory stick? Dan zet ik ze daar op..".
"Is goed, ik breng een stick voor je mee."

Met Ingrid was het echt lekker kletsen en hier zo samen geheimen uitwisselen gaf het best een intiem karakter. We moesten weer eens aan het werk en één voor één vertrokken we uit het park. We spraken af dat we de volgende dag weer zo'n wandelingetje zouden maken. Ik beeindigde met "Weet je, ik vind het fijn om met je te praten over dit soort dingen, het voelt goed om deze dingen met iemand te kunnen delen.". Ze keek me lief aan en zei "Vind ik ook. Tot morgen!" En weg was ze.
Met een fijn gevoel in mijn buik keek ik haar na, en bedacht dat het echt een leuke meid was. Ik vond het lekker mijn hart te kunnen luchten. Al die tijd was het hebben van een blog, het mailen, chatten, sms-en met vrouwen iets dat het daglicht niet kon verdragen, dat altijd geheim moest blijven. Maar om er nu eens gewoon over te kunnen praten, dat was best fijn. Ik keek al weer uit naar ons volgende gesprekje hier op het bankje.

"Mag ik je eens vragen, een hoop fantasieen spelen zich volgens mij af op ons werk. Is er ook een fantasie over mij?" vroeg ze me de volgende dag, met een glimlachje. Ze had me de memory stick gegeven voor de foto's. Ik wist dat ze dat zou gaan vragen, en gaf eerlijk antwoord: "Ja, heb je jezelf herkend? Heb je zelf een idee?". Nu werd ze ineens rood, en keek even naar de grond. Ze zei "Ik heb er lang naar gezocht, maar ik kan er niet achter komen... Welke is het?". "Een van de allereerste: Inge" zei ik. "Jij was al langer in mijn fantasie. Ik hoop dat je dat niet erg vind..." "Oh nee, nee hoor, ik voel me wel vereerd." Ze herstelde weer wat en keek me weer aan, met een warme blik dit keer. Zacht zei ze "Ik vind het eigenlijk best een lekker gevoel, dat je over me fantaseert... want... ik heb thuis een zelfde soort situatie, ook ik krijg niet die aandacht die ik graag wil. Wat ik ook doe, hij is niet echt geinteresseerd. En dan doet me dit heel erg goed. Kennelijk wek ik toch de interesse van iemand."

Ik keek erg op van het feit dat ze thuis dezelfde situatie had. Door mijn situatie wist ik maar al te goed hoe frustrerend dat is. De buitenwacht kan wel zeggen "dan moet je eens met je vrouw praten", of "dan ga je toch bij haar weg", maar zo werkt dat natuurlijk niet.
Maar ook, het verlangen in mij maakte dat ik een kans zag ontstaan. Ze was een leuke vrouw en ik dacht even aan die fantasie. Mijn onderbuik kriebelde. Ik voelde mijn pik zich roeren. Ik keek haar aan, en wilde haar kussen. Ik keek naar haar hand op het bankje en legde er langzaam mijn hand boven op. Daarna keek ik haar aan. Mijn hart bonkte in mijn keel. Wat ik nu wilde vragen. Zou ik het durven? "Ingrid...", ik beet op mijn onderlip, "ik geef je graag de aandacht...". Ik slikte, "Ik geef je graag wat je mist, ik wil niet pushen, maar ik zou graag ... uh... wie weet kunnen we elkaars gemis een beetje aanvullen.... als je wil"
Ze trok haar hand onder die van mij uit en legde die weer boven op mijn hand. Ze keek me best serieus aan en zei "Dat lijkt me heel fijn...". Even was het stil, en toen kwam ze heel langzaam dichterbij. Ook mijn hoofd ging naar haar toe. Het was dof in mijn hoofd aan het worden. Tunnelvisie, zag alleen nog maar haar gezicht. Mijn oren suisde, ik hoorde niets meer. De omgeving vervaagde. Dichterbij, ik voelde haar hand mijn hand strelen, dat dan weer wel.

Dichterbij. Alleen haar mond was er nog, haar lippen, haar lichte lippen. Ik draaide mijn hoofd een beetje. Ingrid draaide ook. Haar lippen gingen van elkaar. Haar tong bevochtigden ze even snel. Dichterbij. Toen ik haar lippen niet meer kon zien keek ik haar in haar ogen. Zachte ogen, lieve ogen, mooie ogen, ... donker... Ik sloot mijn ogen en voelde haar lippen op die van mij. Geen schokje, geen vonkje, maar heerlijk zacht, warm en teder. We genoten allebei van deze eerste zoen. Heel lichtjes bewogen we onze lippen. Niet bereid te stoppen, maar alleen het verlangen om te door te gaan. Rustig en met gesloten ogen sloeg ik mijn arm om haar heen en ik voelde dat zij hetzelfde deed. Alsof we het allebei wisten opende we onze monden voor elkaar. Gewoon, rustig, geduldig. Onze tongen begroeten elkaar en speelden met elkaars lippen. Oh jezus, wat was dit fijn! Dit was alles wat we nu wilden. Tintelend gleden onze lippen en tongen over elkaar, en ik verwonderde me hoe heerlijk zacht ze waren. Minutenlang hadden we nergens aandacht voor, alleen onze heerlijk lange zoenen.

En toen we elkaar dan toch eindelijk loslieten, keken we elkaar aan. Ik zag zoveel emoties in haar ogen: opluchting, geluk, verlangen, ongeduld maar ook geduld. Mijn god, wat was ze verrukkelijk! Ik wilde haar nog meer kussen, ik was nog lang niet klaar. Gelukkig dacht zij er hetzelfde over en gingen we door. Weer dat rustige, alsof we allebei geen moment wilden missen van deze heerlijke kussen. We tongden teder en genoten van het liefdevolle waarmee we elkaar in elkaars armen hielden. Veelbelovend, dat was het juiste woord. Veelbelovend omdat er de belofte van nog veel meer heerlijks was. En daar waren helemaal geen woorden voor nodig. Alles werd duidelijk door onze blikken en onze lippen. We wisten allebei wat er in de toekomst zou gaan gebeuren en dat was een heerlijke gedachte. Alhoewel ik behoorlijk naar haar verlangde, wist ik ook dat ik nu geduld kon hebben, omdat het zeker zou aan gebeuren.

We moesten weer aan het werk en namen afscheid met een innige warme zoen. Alsof we elkaar al zolang kenden en kusten. Ik keek haar na en bedacht voor de zoveelste keer wat een mooie vrouw ze eigenlijk was. Op ons werk kwamen we elkaar wel eens tegen en deden dan net of er niets aan de hand was, als gewone collega's. Maar van binnen voelde het zo goed, we deelden samen een geheim, een heerlijk geheim. En dat kon ik ook in haar ogen zien.

Ze werkte niet elke dag, en een paar dagen later ontmoetten we elkaar weer in het park. Ik zat te wachten en hoor haar weer aankomen. Ze zag er mooi uit: een strak blauw truitje met wijde hals, een grijs wijdvallend rokje dat haar heel goed stond. Haar schoenen met hakjes zorgden voor dat ze erg mooi bewoog. "Hai" begroette ze me met een lach. We kusten elkaar en daarbij legde ze haar hand op mijn borst. Ik hield haar losjes bij haar armen vast. "Hai, ik heb je gemist" zei ze weer. "Ik jou ook!" antwoordde ik, en daarna kusten we verder. Heftig dit keer, alsof we iets in te halen hadden. Snelle kussen, onze lippen gleden en draaiden langs en over elkaar. Tongen die likten.

Ik voelde iets loskomen in mijn broek, mijn pik begon te zwellen. Ik voelde haar hand op mijn kont en liet haar met plezier begaan. Zelf streelde ik haar rug en mijn handen wilde naar haar borsten. Haar mooi stevige borsten. Wat zou ik ze graag zien, strelen, kussen, wrijven, masseren, likken, zuigen....
Het vuur in ons begon op te laaien, onze kussen werden heftiger, en we drukten onze lichamen tegen elkaar. Ik voelde haar borsten en zij voelde ongetwijfeld mijn nu harde pik. Ze keek me aan en pakte mijn hand. Ze duwde die tegen haar borsten aan. Ze bleef me strak aankijken en wreef mijn hand over haar borsten. Ik keek haar ook strak aan, en voelde nauwelijks hoe hard haar tepels waren. Ze beet op haar lip en sloot haar ogen half. Ze genoot!

Ik wreef haar borsten en zag hoe fijn ze dit vond. Ze zuchtte. Ik duwde, masseerde, en genoot van de stevigheid en zachtheid. Een vreemde maar lekkere combinatie. Ze beet weer op haar lip en keek me aan. Geil! Ze pakte mijn hand weer en leidde hem naar beneden, naar onder haar rokje. Daar weer omhoog. Oh god! Ze zuchtte, toen mijn vingers de bovenkant van haar benen raakten. "Ohhhh jaaaaa" was het langgerekt, "Ohhhh lekker....". Ik streelde haar benen, en langzaam maar doelbewust bewoog mijn hand naar boven. Ik wilde niet meer wachten. Ik wilde nu. Mijn vingers voelde nattigheid en ik realiseerde me dat de binnenkant van haar benen glibberig waren. Ja! Oh heerlijk! Haar kutje was nat!

Me concentrerend op mijn hand en mijn vingers, bewoog ik ze in de glibberigheid omhoog. Ze kreunde zachtjes. "Oooohhhh!!!" riep ze uit, toen mijn vingers haar schaamlipjes raakte. Geen slipje! dacht ik triomfantelijk. Heerlijk! Mijn vingertoppen wreven langzaam over haar lipjes en bijna als vanzelf gleed mijn wijsvinger naar binnen. God, wat warm, wat nat en wat glibberig. Het voelde heerlijk aan. En ook Ingrid ervaarde zo iets, want met gesloten ogen zuchtte ze schokkend. "Oh ja, oh ja! Oh ga door, lieverd!" Deze aanmoediging liet ik me geen twee keer zeggen. En het woordje "lieverd" hoorde heel goed aan. Terwijl ik mijn vinger dieper in haar liet glijden, zette zij haar voet op het bankje. Een heel opwindend gezicht: haar gehakte voet op een bank, blote benen tot halverwege haar bovenbeen, dan dat mooie rokje, met daar mijn hand onder, mijn vinger diep weggezonken in een drijfnat en glibberige kutje, de palm van mijn hand tegen haar lipjes en venusheuvel aan.

Ik voelde het nat op mijn hand lopen, terwijl ik haar zacht vingerde. "Oh jaaaa, jongen. Ga door! jaaaa!" kermde ze. Ze begon haar heupen tegen mijn vinger aan te rijden, om aan te geven dat ik moest bewegen. Ik begon haar te vingeren en voelde haar g-spot langs mijn vinger glijden. Mmmmm, heerlijk om Ingrid zo te mogen verwennen. Haar zo te zien maakte me compleet gek. Ik wilde haar zien genieten. Ik vingerde haar diep en ze kronkelde er heerlijk bij. En ondertussen leek het alsof haar kutje leeg liep, zo nat was ze. Ze klampte zich nu aan me vast en ik verhoogde het ritme nog wat. Ze smoorde haar gekreun tegen mijn schouder aan en ik voelde dat ze ging komen. In dit ritme was het niet ver meer weg. Schokken, kreunen, kermen, ze kneep in mijn schouder en smoorde een langgerekte kreun. Haar ogen keken supergeil, ver weg, toen ze haar orgasme kreeg. Heftig ademend liet ze het over zich komen en vertraagde ik het tempo waarmee ik vingerde.

Ik had het idee dat er een hele lading vocht uit haar kutje gekomen was. Voorzichtig, om haar rokje niet te bevlekken, haalde ik mijn hand onder haar rokje uit. Inderdaad, kleddernat. We keken samen glimlachend naar mijn hand. "Zo!" riep ik uit, "jij zult dadelijk wel dorst hebben". We lachten allebei en ik likte het nat van mijn vingers. "Mmmm, smaakt lekker" zei ik. "Oh jongen, je weet niet half hoe lekker dit was!" zei ze met een gelukzalige glimlach op haar gezicht.

Ze keek me een tijdje aan, stilletjes, en streelde me. "Weet je", zei ze, "ik zou graag eens met je afspreken. Wij samen, alleen, ergens een hele dag van elkaar genieten. Dat moet toch zalig zijn. Maar nu eerst...". Ze ging op het bankje zitten, en maakt mijn gulp open. Ik hielp haar wat mee, een harde pik uit een gulp krijgen is bijna niet te doen. Ik maakt de de riem en knoop open, en hielp haar. Haar hand omsloot mijn harde pik en trok hem naar voren, mijn onderbroek omlaag schuivend. "Ohhhhhh..." kreunde ik, het eerste moment dat een pik vastgenomen wordt is altijd zo lekker! Ze keek glimlachend omhoog en vroeg me of ik het fijn vond. "Oh ja," zei ik, "dit is zo'n geil gezicht.... Jij die op een bankje voor me zit en met mijn pik speelt.". Ze lachte en zei "Ik ben blij dat je het fijn vind. Ik ben best lekker geil en zou je nu het liefste mee naar huis nemen. Maar ja, onze collega's wachten op ons he?".

Daarna verlegde ze haar aandacht naar mijn pik en trok hem bedachtzaam af. Een heerlijk gevoel, Ingrids' warme hand, die mijn pik stevig vasthield. Haar gezicht was vlakbij en leek mijn paal te bestuderen. Haar hoofd bewoog wat heen en weer en elke keer als ze dichterbij kwam dacht ik "Ja, nu neemt ze hem in haar mond". En inderdaad, na een paar keer rukken, opende ze haar mond en nam de eikel naar binnen. Meteen warmte... vocht... heerlijk! "Owwwwwwhhhhh" kreunde ik weer, mijn ogen sluitend. Ingrid ging meteen helemaal los, en zoog, likte, pijpte zalig. Ik wist niet hoe ik het had, en voelde haar tong, haar lippen haar wangen overal. Volgens mij had ik moeite om te blijven staan, zo fijn was dit. Ze keek me af en te aan, een heerlijk opwindend gezicht: holle wangen, haar lichte lippen, en dan geile ogen die me aanmoedigden om vooral te genieten. En dat deed ik.

Geheel tegen mijn verwachting in voelde ik een orgasme naderen. Ik had dat niet verwacht, ik moest veel te veel opletten dat ik niet ging vallen. Maar Ingrid wist iets in mijn pik los te maken, ze bevredigde me vol overgave en bleef me aankijken. Dit maakte dat mijn orgasme er aan stond te komen. Heftig ademend moest ik me vasthouden aan het bankje. Maar god, wat een woeste golven donderde door mijn lijf.
Ingrid's lippen zogen nu zachter, teder en maakte het genot compleet. De laatste druppels vloeiden in haar mondje en toen liet ze me los. Glimlachend. God, wat een heerlijke vrouw was ze toch!

Dit intense genot smaakte naar meer, maar in de roes van dat moment konden we niet meer uitbrengen als "Ik wil je helemaal schat!". En wilden we vaker samen zijn, dan moesten we dit echt goed plannen, alles moest kloppen. We woonden vrij dicht bij elkaar, dus grote kans op bekenden in de buurt die ons zouden kunnen zien. We spraken niets af, behalve dat we nog iets zouden afspreken. Die dag zag ik haar niet meer.
Maar de hele middag liep ik met een druppelende pik rond. Godsamme, wat was dat heerlijk!

Twee dagen later, toen ze weer moest werken, kwam ik haar in de gang tegen. Ze liep samen met een collega en ik zag een klein glimlachje. Ik werd terplekke week en wilde weer samen naar het park. Helaas kreeg ik geen gelegenheid. In de koffiekamer wist ze me later die dag een briefje in mijn hand te moffelen. Toen ik alleen was las ik het:
"As maandag 10:00 Koning Willem de Zwijgerlaan 3. Huis van mijn ouders, die op vakantie zijn. Achterom komen door brandgang, 2e deur links (bruin), is open. Door tuin naar binnen (niemand kan je daar zien). Dan: de zevende hemel :-) xxxxxxxx
PS ik ga het nog heel moeilijk krijgen met wachten tot maandag...
PS2 lachen, die porno-pix die je gegeven had..."

Wordt vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten