maandag 8 november 2010

Nicole

Er is één collega waar ik erg weg van ben. Ik denk niet dat het verliefdheid is, zo diep gaat het niet. Maar ze is leuk, aardig, grappig, en vooral lekker. Dat laatste kan ik niet goed uitleggen. Zo mooi is ze niet. Maar ze heeft iets over zich, iets ondefinieerbaars. Iets in haar trekt me aan, iets zorgt ervoor dat ik bij haar in de buurt wil zijn, met haar wil praten, wil lachen. En als ik dan in de buurt ben, dan belijk ik haar. Hoe ze naar me kijkt terwijl ze praat, welke gebaren ze maakt, hoe ze beweegt. De vorm van haar lijf vind ik best mooi, voorzover ik dat kan zien. Want ze draagt vrijwel nooit strakke kleding. Haar ronding zijn vaak niet goed te zien.

Ik probeer me voor te stellen hoe haar borsten, ik schat een cup-B, bewegen. Hoe haar brede heupen bewegen is beter te zien, in haar spijkerbroek. Heel af en toe een spijkerrokje. Ik zou haar wel eens naakt willen zien bewegen.

Ik klets graag met haar. We hebben ongeveer dezelfde geschiedenis achter ons in de firma, en dat schept kennelijk een band. Door mijn aanhouden maken we in onze gesprekjes af en toe wel eens een uitstapje naar onze relaties. Zo weet ze dat mijn vrouw niet zo'n behoefte heeft aan erotiek en zo weet ik dat zij ook niet zo zit te wachten op te veel actievan haar man. Dat wetende, waarom hoop ik dan tegen beter weten in op iets meer? Geen idee, het voelt gewoon lekker om in haar buurt te zijn en te hopen op meer. Misschien kwel ik mezelf graag? Weet ik veel....

Laatst merkte ik, voor het eerst overigens, iets van een spanningsveld tussen ons. Meestal maak ik de dubbelzinnige opmerkingen, waarna zij in de lach schiet. Niet erg effectief dus. Maar laatst, laatst maakte zij een dubbelzinnige opmerking. Ik keek haar aan, om te zien of ze doorhad wat ze zei. Haar blik had ik nog niet eerder gezien. Haar strakke blik liet me duidelijk weten dat ze dondersgoed wist wat ze had gezegd en dat ze dat heel bewust had gedaan.

Ik was even uit het veld geslagen. Ik had totaal niet verwacht dat ze zoiets zou zeggen. Maar vanaf dat moment veranderde er iets tussen ons. We keken elkaar vaak langere tijd in de ogen, strakker. Ik hoopte maar dat onze collega's hier niets van merkten. Soms zag ik, als ik ineens van mijn werk opkijk, dat ze wat dromerig naar me zat te kijken. Een glimlach onderdrukkend verplaats ze haar blik dan naar haar computerscherm. Dit duurde zo al een paar weken, en ik wilde eigenlijk weten wat er veranderd was bij haar. Maar hoe moest ik dat in het vat gieten? Ik vond het moeilijk haar aan te spreken en te vragen waarom ze ze anders naar me keek. Misschien was ik bang voor het antwoord. Aan de andere kant, in min of meer bedekte termen hadden we het over onze sexlevens gehad....

Ondanks die speciale blik kwam ik niet verder, ik durfde haar er niet op aan te spreken. Telkens nam ik me voor haar te vragen, en telkens hield ik me in en deed het niet. Raar eigenlijk, want we konden goed met elkaar praten. We wisten allebei dat er iets tussen ons gekomen was. Iets dat goed kon uitpakken.

Op een gegeven moment was er een teambuilding uitstapje. Natuurlijk keek ik regelmatig naar haar en zag haar dan ook mij aankijken. Dit kon niet anders zijn dan hetgeen waar ik op hoopte. De middag werd afgesloten in een kroeg. Er werd wat gedronken en de sfeer was opperbest. Waar we ook stonden, of zaten, telkens deelden we even een stiekeme blik. Eventjes maar, maar in die fractie van een seconden zagen we telkens bevestigd wat we wisten, wat we hoopten. Of wat ík hoopte, want ondanks al haar blikken wist ik niet zeker. Ik bleef twijfelen.

Ik kreeg er op een gegeven moment genoeg van de kroeg en maakte aanstalte om naar huis te gaan. Ze sprak me aan: "Ga je naar huis?". "Ja, ik vind het wel mooi geweest...." zei ik. "Wacht even, dan fiets ik met je mee", zei ze. We woonden namelijk ook nog eens in dezelfde wijk. "Oke" antwoordde ik, inwendig jubelend, maar tegelijkertijd onzeker. Straks je move maken! Vraag het haar gewoon! Maar ja, wat dan? Jezus, straks kijkt ze me nooit meer aan, of erger nog, gaat ze naar de HR afdeling! Shit, door dat soort gedachtes durfde ik al bijna niet meer...

We fietsten in stilte. Raar eigenlijk, want zij had altijd wel wat te kletsen. Bij een stoplicht keek ik haar aan. Ze keek terug. Wow, ze keek..... uh... raar? Zo had ik haar nog niet eerder zien kijken. Dromerig? Een glimlach rond haar mond. We fietsten weer verder, weer stilte. Mijn hart klopte, jezus, hier fiets ik dan. Naast de vrouw die ik al zolang in mijn armen zou willen hebben. Die me aardig vind en graag met me kletst. Ergens voelde ik spanning, erotische spanning. Maar ik durfde de eerste stap niet te maken...

We kwamen nu in de buurt van waar we woonden, we hadden niet lang meer. We fietsten een parkje door. Dit was eigenlijk de laatste plaats waar ik nog iets aan haar zou kunnen vrage, zodra we het parkje uit waren, kwamen we in de straat waar ze woonden en zouden we beslist gezien gaan worden. Snel bedacht ik een vraag om mee te beginnen. Zou ik het durven?

Ik voelde haar hand op mijn arm. Ik keek haar aan, en zag dat ze remde. Wat ging ze doen? Ik remde mee, en we kwamen tot stilstand. Zonder woorden zette ze haar voeten aan de grond en stapte af. Zette haar fiets op de standaard. Weer die glimlach, weer die aparte blik. Ze pakte mijn arm en trok me mee. Ik stapte ook af. Ik zat vol met vragen, maar bleef stil. Ik wachtte af. Tegelijkertijd voelde ik de spanning. Zou ze.....? Zou ze iets willen? We staan hier helemaal alleen, beschut ook. In mijn gedachte, en die gingen razendsnel, vroeg ze me of ik haar wilde. Of ze kuste me op mijn mond, of ze duwde me tegen een boom en sloeg haar armen om me heen. Wat wilde ze nou!?!?

Ze stapte van het fietspad af, in het gras. Het was hier behoorlijk donker. Haar gezicht werd verlicht door een enkele lantaarnpaal, een stuk verderop. Een enkele lok van haar opgestoken haar danste in het licht en veroorzaakte schaduwen op haar gezicht. Juist op dit moment vond ik haar zo ontzettend mooi. Ik kon uren naar haar kijken. Ze draaide zich naar me toe, keek me aan. Ze had onderzoekende ogen, voorzover ik dat kon zien in het donker. Ze bestudeerde me. Ze leek ook gespannen. Weer voelde ik haar hand op mijn arm, dit keer streek ze haar vingers licht over mijn hand. Ik beantwoordde dit gebaar met mijn vingers en tegelijkertijd overweldigde het me. Ze streelde me!

Ik wilde van alles tegen haar zeggen, maar wist gewoon niet waar te beginnen. Tegelijkertijd hadden we bedacht elkaar vast te willen houden en sloegen we onze armen om elkaar heen. We keken elkaar weer aan, en zagen opluchting maar dit keer ook verlangen. Ik wilde haar kussen, ik wilde haar lippen op de mijne voelen. Die lippen van haar waar ik al jaren van droom. Ineens drong de vraag zich op of ze lekker kon kussen. Raar, om na al die jaren van verlangen je dat dan net op dit moment te gaan afvragen. Ik bracht mijn gezicht dichterbij en maakte aanstalte om haar te kussen.

Op dat moment stapte ze achteruit en leek uit mijn armen te stappen. Shit! Ik zag dit heerlijke moment uit elkaar vallen..... Ze nam mijn arm en trok me mee. Ik wist niet wat ze wilde, ik volgde maar. Tegelijkertijd zag ik dat heerlijke gevoel van de afgelopen paar seconden weer verdwijnen. Nee! Nee, ik wilde dit niet! Ik wilde dat fijne weer terug! Voordat ik het zelf in de gaten had, stapte ik dichterbij en sloeg mijn armen weer om haar heen. Ze stond min of meer met haar rug naar me toen en ik sloeg mijn armen om haar buik. Ze stopte. Net als ik in verwarring. Ik keek naar haar en ze draaide haar hoofd en keek mij aan.

Weer stonden we daar, heel dicht bij elkaar, niet goed wetend wat te doen. Ik liet mijn hand haar buik strelen, liet haar weten dat ik haar wilde, dat ik haar leuk vond. Als ik het dan niet met woorden kon, dan maar met mijn handen. Strelen. Ze was lekker zacht. En zo heel dicht bij, ik rook haar haar, lekker. Ik wilde haar zo best wel even vasthouden... Door mijn strelende handen bleef ze daar staan, bewoog nog niet. Ik streelde haar buik en liet mijn handen over haar zij glijden, de aanzet tot haar heupen. Ze reageerde. Ik was bang dat ze zou weglopen.

Maar nee, ze drukte zich tegen me aan. Ze sloot haar ogen, en haar gezicht ontspande zich. Ik streelde verder. Dit alles ging zonder woorden, zonder geluid. Pas na een tijdje, nu de spanning begon weg te ebben, voelde ik haar zachtheid, haar warmte. Ik genoot, maar zei verder niets. Na al mijn voornemens haar aan te spreken had ik nu even niets zeggen. Mijn handen deden het woord. Ik voelde haar handen lichtjes op mijn armen rusten. Ze duwden mijn armen niet weg. Ik zag dat maar als goedkeur. Ze streelden me zacht, net zoals ik haar streelde.

Zo stonden we daar, in het donker, spaarzaam verlicht door een enkele lantaarnpaal. We waren hier alleen. Best lekker, ik genoot erg van de manier waarop ze tegen me aan stond. Ik had mijn hoofd naast het hare, we keken de zelfde kant uit. Niet dat er veel te zien was, alleen donkere struiken. Ik vond het een best erotisch gevoel, haar daar vast te houden. Zij vond dat ook, want ze drukte haar kont tegen mijn broek aan, tegen mijn paal.

Die was al half stijf, maar regaeerde heftig op de druk van haar heerlijke kontje. Ik voelde hoe haar handen mijn armen wat naar beneden duwden. Wilde ze dat ik haar benen streelden? Goed, graag zelfs, en al strelend daalden mijn handen af. Ik genoot van haar zachte benen. Ze had mooie vormen, vond ik, mooie stevige benen. En lekker zacht dus. Met dat soort gedachtes werd mijn paal harder. En dat voelde ze. Ze ging er in mee, in plaats van dat ze zich er van afkeerde. Ze wiegde haar kont tegen mij aan. Mmmmm, heerlijk. Nog altijd waren we stil, en hoorden we enkel elkaars ademhaling en een diepe inwendige grom.

Haar handen stuurden mijn armen weer. Ik genoot van haar aanwijzingen, want er bleek uit dat ze graag meer wilde, en dat ik haar "please-de". Dit keer raakte ik behoorlijk opgelaten: ze duwde mijn handen naar haar kutje toe. Mijn handen bewogen in het verscholen plekje, en ik merkte hoe haar lichaam hier op reageerde, ze kronkelde even, en ik hoorde een nauwelijks hoorbare grom.

En op dat moment aarzelde ik even.... al die tijd droomde ik ervan om met haar samen te genieten, samen met haar heerlijke intieme uurtjes door te brengen. En nu zij mijn handen tegen haar schaamstreek duwden, twijfelde ik of ik dit wel mocht doen.... Natuurlijk mocht ik dat doen! Zij wilde het, en ik ook. Zo hield ik me voor. Ik strekte mijn vingers en legde ze op haar venusheuvel. Omdat ze een stevige vrouw was, had ze ook een aardig geprononceerde venusheuvel. Mijn vingers tastten haar driehoekje af, waarbij ik merkte hoe ze zich liet gaan. Kronkelde zachtjes onder de aanrakingen van mijn vingers.

Al die tijd zeiden we niets. Dat hoefde ook niet, want we wisten allebei wat we wilden. Ik streelde haar en liet mijn vingertoppen tussen haar benen glijden. Toen ik daarbij over de plaats van haar schaamlipjes gleed haalde ze sissend adem. Ik voelde haar schokken, en dat gaf mij een ongelofelijk fijn gevoel. Wat was het een heerlijk na al die jaren te merken dat ze genoot van mijn aanrakingen! Ik voelde me goed en raakte meer en meer opgewonden. Ze spreidde haar benen wat en ik bleef haar strelen, tussen haar benen en vandaar over haar heuveltje, en weer terug. Ze leunde wat achterover tegen me aan.

Overtuigd dat zij dit ook wilde, trok haar rokje omhoog. Ik legde mijn handen nu op haar gladde legging en voelde de warmte van haar benen. "Mmmmmmmmmmm" hoorde ik haar zuchten. Langzaam strelend gingen mijn handen omhoog en bereikte haar venusheuvel weer. Mijn afzonderlijke vingers streelden haar daar en ik probeerde met mijn vingertoppen haar vormen te zien. Het liefste wilde ik samen met haar in een bed liggen, en haar van top tot teen bekijken en bewonderen. Dat ging nu eenmaal niet, in zowel haar als mijn bed lag al iemand te wachten.

Ik liet mijn hand van boven in haar legging glijden en voelde haar blote huid. Ze zuchtte zacht, en bleef zuchten toen mijn hand naar beneden gleed. De vingers gleden haar slipje binnen en een "Owwwwwwhhhhh" ontsnapte aan haar lippen. Gewillig bewoog ze haar lichaam zo, dat ik makkelijk naar haar kutje kon komen. Over haar venusheuvel glijdend, bereikte mijn vingers haar lipjes. De wijsvinger gleed zonder pardon meteen haar kutje binnen, ze was nat! Nou nee, niet nat, ze was kleddernat.
Haar lipjes was gezwollen en stijf en aan de buitenkant ook al nat en glibberig. Het binnendringen onttrok een geile kreun aan haar lippen.

Terwijl mijn wijsvinger de binnenkant van haar lipjes verkende en heerlijk gladde huid beroerde, streelden mijn andere vingertoppen de buitenkant. De palm van mijn hand lag om haar lipjes heen en de wijsvinger stak nu diep in haar natte kutje. Rustig heen en weer strelend gleed mijn wijsvinger in en uit haar kutje. Ze sidderde en gaf zich nu langzaam over. Ze hing nu vol achterover tegen me aan en had haar hoofd achterover liggen op mijn schouder.

Ritmisch vingerend zorgde ik voor regelmatig schokkende ademhaling en merkte ik dat ze geiler en geiler werd. Diepere ademhaling, kreunen, zuchten, sissen tussen haar lippen door. En terwijl ik bleef vingeren in dat sappige kutje, sloeg ze haar armen over haar hoofd om me heen. Ik vond het heerlijk haar zo te laten genieten, en mijn keiharde pik, bekneld in mijn broek drukte tegen haar kont aan.

En van het ene op het andere moment kwam ze klaar. Haar armen verdwenen bij mijn hoofd, en ze legde haar handen weer op mijn armen. Ze drukte mijn handen stevig tegen haar kutje aan, en mijn wijsvinger gleed extra diep naar binnen. Mijn handpalm drukte hard tegen haar lipjes aan. Op die manier masseerde ik haar clitje. Met een langgerekte "Owwwwwwwwhhhhhhh" kwam ze heftig klaar en kromp ineen. Ik hield mijn wijsvinger zolang mogelijk in haar kutje, wilde haar zo lang mogelijk laten genieten op dit moment.

Langzaam kwam ze wat tot bedaren in mijn armen. Ze keek me aan, en ik zag verwarring maar ook opwinding. Hoe graag ik ook verder zo willen gaan, ik besloot haar wat ruimte te geven. Ik vond het heerlijk zo met haar te genieten, maar het werkt alleen maar als zij dat ook wilde. Mijn vinger gleed uit haar kutje, en mijn hand verdween uit haar legging, een natte plek achterlatend. Haar rokje viel weer omlaag en ze maakte zich los uit mijn omhelzing.

Niet goed wetend hoe ze moest kijken liep ze terug naar haar fiets. Ze kuste me op mijn lippen en fluisterde "Dank je. Dat was echt heel lekker.... Welterusten". Met diep woorden namen we ook afscheid van elkaar. Het leek een afgang, maar dat was het niet voor me. Eindelijk had ze me laten merken wat ze wilde, eindelijk waren we intiem geweest. Een volgende keer keer zouden we elkaar misschien opzoeken en zouden we misschien plannen maken voor een fijn samenzijn.

Die avond, in bed, speelde de hele film zich nog eens voor mijn ogen af. Ik voelde weer haar zachte lipjes en haar kletsnatte grotje. Haar sidderingen en haar overgave toen ik eenmaal aan het vingeren was, gaven me weer een goed gevoel. Ik had het idee dat ze er ontzettend van genoot. Terwijl ik dat alles overdacht in bed, streelde ik mijn eigen pik. Die was weer hard geworden door de gedachte aan dat zalige kwartiertje daar tussen de struiken.

Een warme gevoel verspreidde zich door mijn lijf en vooral de gedachte dat intiem samenzijn nu tot te mogelijkheden behoorde maakte me ongelofelijk geil. In gedachte zag ik ons al in allerlei standjes genieten van elkaar. Ik speelde met mijn keihard kloppende pik en trok me af. Daarbij dacht ik aan haar. Ik werd geiler en geiler en wist dat ik heerlijk ging klaarkomen. De gedachte dat ik haar lippen uitgebreid zou kussen, maakte dat ik heftig spuitend klaarkwam. Haar lippen op die van mij.... dat zou geweldig zijn. Ik wreef mijn buik schoon, draaide me op mijn zij. De slaap kwam snel...

De weken daarna moest ik op een zakenreis. Ik zag haar dus niet. Af en toe belde ik haar op, ik wist natuurlijk precies wanneer ze werkte. Soms belde ik terwijl ze aan het werk was, en soms ook thuis. Die heerlijke avond kwam niet expliciet ter sprake, maar ik wist zeker dat ze er vaak aan dacht, net als ik. Na een paar weken, ik was nog steeds op zakenreis, spraken we elkaar weer. Ze vroeg me naar mijn reisplannen. Ik vertelde dat ik aan het einde van de week terug kwam en de week erna een paar dagen vrijnam. Spontaan vroeg ik of ze zin had om dan op de koffie te komen. "Ja, lijkt me leuk. Gezellig!" antwoordde ze en we spraken af voor een dinsdagmorgen.

Eenmaal thuis wende ik weer aan het dagelijkse leven rondom huis. Voordat ik het wist was het dinsdag. Ik zag uit naar onze ontmoeting, al wist ik niet heel goed hoe ik haar moest benaderen, na die avond. Eigenlijk raar, want we hadden het allebei fijn gehad, en ik vermoedde dat zij ook best meer zou willen. Ik besloot af te wachten waar het op zou uitdraaien.

Ik deed de deur voor haar open, en begroette haar vrolijk. Afgezien van het sexuele, vond ik haar ook een leuke vrouw. Ik kon sowieso goed met haar opschieten. Ze zag er prachtig uit. Ze droeg een spijkerrokje en een leuk hempje. Omdat ze vrij stevige benen had, zat het rokje strak om haar benen. Mmmmm, lekker. Daaronder een legging en zwarte laarzen. Daarnaast had ze haar haar opgestoken en mooie oorbellen aan. Op het werk had ik haar zo nog niet eerder gezien.

"Hai!" zei ik, en we kustten elkaar op de wang. Daarna keken we elkaar aan, wilden we elkaar ook nog op de mond kussen? Ik wel, maar toch nog even niet. "Leuk dat je er bent!" zei ik, terwijl ik mijn arm op haar zij hield. Haar warmte viel me op. "Fijn dat je weer terug bent." zei ze, en wat zachter "Ik heb je gemist..." Daarbij voelde ik haar strelende vingers over mijn zij gaan. "Ik jou ook" antwoordde ik, en ik dacht meteen weer aan die avond tussen de struiken.

We liepen naar binnen, en ik maakte koffie. Ze hield me daarbij gezelschap in de keuken. Ze vroeg naar de afgelopen weken, en ik vertelde. Maar we voelden allebei dat we graag over die avond wilden praten, over onze verlangens en gevoelens. We zochten alleen een aanleiding. Die kwam maar niet. Alhoewel we het toen heel fijn hadden gehad, wisten of durfden we geen van beiden erover te beginnen.

Toch besloot ik mezelf te dwingen hierover te beginnen. Ik legde mijn hand voorzichtig op haar been en zei "Nicole.....". Ze keek me aan en zag aan mijn blik dat ik naar woorden zocht. Ze streelde mijn arm, en maakte me duidelijk dat het goed was, dat zij ook graag wilde praten. "...over die avond, over ons..." ging ik verder. Ze glimlachte bij de gedachte, en ik streelde haar been. "...dat vond ik heerlijk..." zei ik. Haar strelende hand gleed omhoog langs mijn armen en sloeg om mijn schouder. "Ik vond dat ook heerlijk..." zei ze, waarna ze op haar lip beet. Een heerlijk gebaartje, waar ik helemaal week van werd.

Ik sloeg mijn arm ook om haar heen en onze gezichten kwamen dichter bij elkaar. Een heerlijk gevoel verspreidde zich in mijn buik. Zonder een verdere aanleiding, vonden onze lippen elkaar en begonnen we te kussen. Niet te tongen, maar gewoon kusjes. Het was fijn om elkaars lippen te voelen. Ze kuste lekker, en ik genoot. Ik streelde haar rug en haar nek, liet haar lange haar door mijn vingers glijden. Onze lippen tintelden, dit was zalig. Ik kon er maar niet genoeg van krijgen.

"Ik wil met je naar boven" zei ze ineens, tussen onze kussen door. Ik keek haar aan, en genoot van die gedachte. Samen genieten. Ze verwoordde die gedachten, terwijl ze keek of ik de boodschap begreep. "Lekker samen genieten..." fluisterde ze. We kusten en streelden nog. Het gevoel in mijn buik was een warme gloed geworden. En ook mijn pik werd wakker bij haar woorden. "Lijkt me heerlijk" zei ik zacht, "Ga je mee?" Een brede lach was het antwoord.

Ik stond op en nam haar hand, haar warme hand. Zacht. Lekker. We liepen de trap op, zonder woorden, maar die waren ook helemaal niet nodig. Pas boven op de slaapkamer, toen we weer in elkaars armen stonden, fluisterde ik in haar oor "Hier heb ik de afgelopen weken zo naar verlangd, zo van gedroomd..." "Ik ook" was haar antwoord, "ik wilde bij je zijn, van je genieten, die avond nog eens beleven..."

Op een of andere manier eindigden we in bed, verstrengeld in elkaars armen, kussend en strelend. Mijn broek was open en haar hand gleed naar binnen. Zonder pardon pakte ze mijn harde pik en trok die meteen af ""Owwwwwhhhhh!" kreunde ik, terwijl ik half op mijn rug rolde. "Ik wil met je vrijen, lieverd!" fluisterde ze. Door die heerlijk hand kon ik even niet veel anders doen als genieten. Ik kreunde... Ze bleef me aftrekken. "Ik wil ook vrijen! Oh god, schatje, wat is dit lekker!" zei ik. Het voelde goed haar schatje te noemen. Dat deed ik wel vaker, maar dan op het werk als deel van onze conversaties, als koosnaampje. Maar nu meende ik het toch echt.

"Mag ik je uitkleden?" vroeg ik haar. Ze lachte, "Nee, nog niet. Eerst dit." en ze bleef me heerlijk aftrekken. Mijn pik was inmiddels keihard, en schokte in haar hand. De eerste druppels voorvocht meldden zich al aan. Ze verspreidden zich tussen eikel en voorhuid en het gevoel werd nog wat fijner. Ik lag met gesloten ogen te genieten, en te kreunen. Ze maakte me gek!

Ze kwam met haar gezicht over me heen hangen, en zei "Ohhhhh, ik heb zo'n zin om met je te vrijen, ik ben zo nat van je!". Ik vond het heerlijk, zo direct als ze tegen me praatte. "Oh man, het idee dat je straks zo lekker in me bent, en we het samen heerlijk hebben...." Dit soort praat maakte me helemaal gek en ik wilde nu ook ontzettend graag met haar vrijen. Ik liet mijn handen onder haar hempje glijden en voelde haar warme zachte huid. Ik wilde haar echt graag, en schoof haar hempje omhoog. Een zwarte BH met haar kleine borsten werd zichtbaar. Nadat ze de sluiting had losgemaakt werden haar borsten zichtbaar. Ik bekeek ze uitgebreid.

Ze schoot in de lach. "Vind je ze mooi? Je mag ze wel voelen, hoor..." zei ze, en om haar woorden kracht bij te zetten, name ze mijn handen en duwden de tegen haar borsten. Mmmmm, heerlijk zacht en warm, en de tepels keihard en stevig. Bij het voelen van haar harde tepels keek ik haar verrast aan. Ze herkende mijn blik en zei "Zoveel zin heb ik nou in je...". Ik verlegde mijn geile aandacht weer naar haar borsten en naam haar harde tepels in mijn mond. Ohhhh, wat had ik hier toch van gedroomd, zo lang al. Ik zoog er aan, likte eraan, streelde ze. Maar het allermooiste voor mij was haar reactie. Ze kronkelde onder mijn aanrakingen, mijn kussen, mijn zuigen, mijn strelen. "Owwwwwhhhhh, oh jaaaaa, lekker, ga door....." kreunde ze.

Ze gaf me vrij baan en ik kuste en verwende haar waar ik kon en genoot van haar goedkeurende reactie. Met haar kronkelen, haar kreunen en har geile woordjes gaf wond ze me op, en voelde ik me gewild. Net als Nicole waarschijnlijk, ik liet haar merken dat ik haar wilde. Ze streelde me en speelde met mijn stijve pik die nog steeds half om mijn broek hing. Ze probeerde die verder omlaag te schuiven, maar ik was te zeer met haar mooie lichaam bezig om me daar om te bekommeren, ik wilde haar eigenlijk verde uitkleden. Haar rokje van haar brede heupen omlaag schuiven. Haar slipje uitdoen.

Alsof ze mijn gedachte raadde, gaf ze me de gelegenheid daarvoor, ze kwam even overeind. Ik keek haar glimlachend aan, en ze zei me "Kleed me maar uit, lieverd, dat is toch wat je wilt, he?" Ik antwoordde bevestigend, "Ja, heel graag". "Ik wil het ook graag, ik wil weer graag jouw handen op me voelen, die handen waar je me zo ontzettend heerlijk mee hebt verwend..." zei ze, voor het eerst een toespeling makend op onze hete avond van een paar weken terug. Ik liet me dit geen twee keer zeggen en deed zowel haar rokje als haar slipje uit. Telkens genietend van een stukje mooi lijf dat bloot kwam.

Ik bekeek haar op mijn gemak, en kennelijk had ik een gretige blik op mijn gezicht, want ze zei "Hier had je zin in, he? Mij naakt in je armen?". Ik zei "Ja, wat ben je mooi...." Ik wilde mijn armen om haar heen slaan, maar ze hield me tegen, "Wacht nog even, ik wil jou ook uitkleden." Snel schoof ze mijn broek en onderbroek uit, en werd mijn shirt uit gedaan. Het was heerlijk haar handen over mijn lichaam te voelen glijden, ik gaf me er helemaal an over. Het duurde niet lang, of we waren beiden naakt. Eindelijk. Mijn pik stak schuin omhoog en Nicole lag op haar zij naast me, waarbij haar ene borst op mijn buik lag. We keken elkaar verlangend aan. "Ohhhh Nicole, ik heb zo'n zin om met je te vrijen..... kom..." zei ik, en ik sloeg mijn arm om haar heen en trok haar over me heen. Ze gaf mee, en kwam op me liggen.

Haar zwarte lange haar viel langs mijn gezicht en we kusten elkaar. Het was heerlijk zo. Alleen wij tweeen en verder niemand. Minuten lang kusten we elkaar zo, en al die tijd voelden we allebei hoe mijn kloppende pik tegen haar buik aan drukte. Na een tijdje tilde Nicole haar heupen omhoog en kantelde ze wat naar voren. Tegelijkertijd spreidde ze haar benen. Haar kutje kwam daarbij precies voor mijn smachtende pik, en ik was er zeker van dat haar kutje net zo smachtend was, ik zag het aan haar ogen, al die tijd keken we elkaar strak en geil aan. Alsof we via onze ogen vertelden wat we daarbeneden voelden en wilden. Ik voelde dat mijn eikel iets nats en zachts had gevonden. Ik voelde hoe Nicole langzaam haar heupen naar beneden liet komen en hoe mijn eikel zachtjes in haar kutje gleed.

Kleine kreuntjes ontsnapte aan mijn mond en haar mond, tussen onze hete kussen door. Langzaam begonnen we te bewegen. Eerst onsamenhangend, willekeurig. Voelen hoe het was om in haar te schuiven, voelen hoe ze reageerde, uitproberen wat lekker was. Nadat we elkaar even hadden aangekeken, ontstond er een samenspel, een ritme. Dat was heerlijk, ze kreunde zacht "Ohhhh, wat voel ik je toch goed in me, je bent zo lekker. Ohhh.... Oh.... Oh ja...". We hadden het heerlijk, dit was waar we zo naar hadden uitgekeken.

Met gesloten ogen en mijn handen om haar stevige billen kreunde ik "Ohhhhh Nicole, wat heb ik het toch fijn..... Oh dit is zo zalig..... Ohhh....". Ik had mijn ogen dicht, ik concentreerde me helemaal op haar heupen die ritmisch op die van mij drukten. Ik merkte dat Nicole het ritme langzaam opvoerde en merkte dat ik dieper in haar hete kutje gleed. Het gevoel was niet te beschrijven, golven van genot spoelden rond mijn heupen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en streelde door haar haren. Heerlijk genietend merkte ik dat ik ging komen. Mijn ademhaling ging net als het ritme omhoog, en ik wilde dieper in haar zijn. Ik kreunde nog steeds, genietend van mijn harde pik die soepel in haar natte kutje neukte. Het was zo'n goed gevoel, het maakte me compleet gek.

Nicole wist dat ik ging komen en ik merkte dat ze zelf ook haar hoogtepunt naderde, ze kreunde luider en beukte nu tegen mijn heupen aan, stevig en snel, hard en diep. En toch met gevoel, heerlijk gevoel zelfs. Sneller.... Oh god.... Ja.... het komt, a jezus, oh, ja.... jajajajaja... Ik merkte dat mijn zaad eruit spoot, diep in haar zalige kutje, ik raakte van de wereld. Er was even niets anders als mijn paal, die in een heerlijke warme zachte omgeving vertoefde, omringd door genot.

In de verte voelde ik een lichaam op het mijn schokken en hoorde ik iemand heftig kreunen, bijna gillen. Daarna werd het schokken minder. Langzaam kwam ik weer in de gewone wereld en voelde Nicole boven op me liggen, langzaam wiebelend met haar heupen. Ik voelde haar handen, ik voelde haar lippen. "Ohhhhhh, wat lekker....." ontsnapte er langzaam aan haar mond. Ook ik kreunde, en genoot na van dit heerlijke gevoel.

We lagen lang zo in elkaars armen, en streelden elkaar wat. Ik keek haar aan, en zei haar hoe fijn ik het had. We kusten elkaar ontspannen en teder. We hedden nu iets heel intiems tussen ons. Mijn slappe pik gleed juist uit haar heerlijke warme kutje en wat mij betreft gingen we dit nog vaak herhalen. Ik streelde haar rug en was lief voor haar. Ik voelde een enorme behoefte om haar te verwennen, lief te hebben. Genietend onderging ze mijn strelen over haar hele lichaam.

Ze keek me glimlachend aan, en zei "Weet je, het is heerlijk als je me zo streelt. Eerst lekker vrijen en daarna heerlijk gestreeld worden, dat is zo lekker.". Na een kus vertelde ik haar dat ik hetfijn vond haar zachte lichaam te voelen en te mogen verwennen. Ze rold van me af, en ging op haar rug liggen. Haar borsten rolden van haar af, en hingen van haar buik af. Ze was ongeveer van mijn leeftijd, had kinderen gebaard, dus echt stevig waren haar borsten niet meer. Het deerde me niet, ik vond haar verrukkelijk en wilde niets lievers dan haar strelen en liefhebben.

Ik voelde haar zachte borsten en de donker bruine tepels. Ik zoog er zachtjes aan. Mijn handen verkenden haar lichaam. Armen, schouders, buik, zij, dijen, benen, en haar kutje. Ik vond het leuk haar te zien genieten. We kusten veel en vaak, kennelijk voelde het voor allebei dat we de jaren die we hier misten moesten inhalen.

Mijn handen waren nu contant in de buurt van haar kutje te vinden. "Ohhhhh, wat lekker" fluisterde ze. Al kussend zakte ik af naar beneden, waarbij ik hara bleef strelen. Jezus, wat was ze toch een mooie meid! En wat wond het me op haar te mogen laten genieten. Ik bereikte haar kutje en ging tussen haar benen inliggen. Ze spreidde ze wat, zodat ik er tussen kon. Ze had een mooi kutje, de schaamlipjes waren nog wat gezwollen, en tussen de schaamlipjes zag ik vocht. Met mijn duim streelde ik haar venusheuvel, boven haar clitje.

Ik kuste haar op haar lipjes, en ik voelde haar reactie, ze spreidde haar benen nog wat verder. Ik begon met mijn tong haar lipjes te strelen. Links, rechts, omhoog, omlaag. Ze kronkelde en probeerde bepaalde plekjes tegen mijn tong te krijgen. Ik werkte mee en gaf haar wat ze wilde. Al gauw bleek ze haar clitje tegen mijn tong te hebben gemanouvreerd. Mijn ttong gleed rollend en glijdend over haar natte en gezwollen clitje, en bij elke streek kreunde ze. Steeds heftiger. "Ohhhhh Jeroen, oohhhhhh zalig, ga door, ja....ja....ja.... oh wat lekker"

Ik likte en likte en vond het heerlijk. Ze spreidde haar benen nu verder en gebruikte haar eigen handen om haar lipjes uit elkaar te trekken. Ik zag het roze vlees aan de binnenkant van haar lipjes, en keek zo haar sappige kutje in. Wauw wat een opwindedn gezicht. Boven het grotje stak haar hete clitje uit en ik likte het teder. Ze sidderde. Daarna stak ik mijn tong in haar kutje en ik voelde overal warm en zacht. Mmmmmm, wat lekker!

Ik bracht mijn vinger in haar kutje en voelde de aangename warmte. En ik voelde ook het ongelofelijke vocht in haar. Ik vingerde haar en merkte hoe het vocht naar buiten kwam. Ik likte haar vocht op. Het smaakte nog naar mijn zaad. Ik likte snel door, en wilde niets verloren laten gaan. Mezelf tegoed doen aan haar kutsapjes en mijn zaad was heerlij geil om te doen en al gauw zaten mijn lippen helemaal onder. Ik keek haar glunderend aan en ze trok me naar haar toe.

We kusten elkaar stevig en vermengde zo onze lichaamssappen. We werden allebei erg geil en zouden zo weer weillen neuken. Dat moest nog even wachten, ik wilde haar eerst laten genieten daar beneden. Dus zakte ik weer af en ging verder met mijn tong. en vingers. Genietend liet Nicole zich gaan en het duurde niet lang voordat ze lag te kronkelen en heftig op weg was naar een orgasme. Ik zag het gebeuren en werkte er met plezier aan mee. Ik zag haar heupen schokken, ik voelde hoe ze af en toe haar benen samen kneep, met mij er tussen. Het deerde me niet, ik genoot met volle teugen.

Met een paar goedgeplaatste likjes over haar clitje en tegelijkertijd een vinger op haar g-spot, laat ik haar ontploffen. Ze knijpt haar benen samen en drukt haar heupen de lucht in. "Nnnnnnnnnggggggggggggg" liet ze horen en hield haar ogen stijf dichtgeknepen. Meteen daarna liet ze zich vallen en kronkelde "Jaaaaaa, oh jaaaaaa, oh jaaaaaaa" kreunde ze. Daarbij spoelde het orgasme over haar heen en lag ze ineens stil. Na te genieten.

Ik keek het alles aan en voelde me in en in gelukkig. Een, omdat ik eindelijk na jaren mocht vrijen met deze hele lieve meid, en twee, omdat ze zo ontzettend lekker lag te genieten. Ik liet haar op haar gemak genieten en bijkomen. Het enige wat ik deed was naar haar kijken. Wat een mooi gezicht toch, een vrouw die klaarkomt en weer bijkomt.

Na een paar minuten sloeg ik mijn arm om haar heen. Ik keek haar aan en vroeg "Vond je het lekker?" Ze glimlachte ontspannen en zei "Zalig.... dat je dat nog moet vragen...". Ik zei "Ik hoor het graag uit jouw mond". We kusten, ik merkte het liefdevolle gevoel in haar lippen. "Je maakte me compleet gek" zei ze en daarna kuste ze me uitgebreid.

Ik voelde hoe haar arm over mijn zij naar beneden gleed, naar mijn slappe pik. Ze streelde me tussen mijn benen en al gauw werd mijn pik weer stijf, ik genoot van haar hand. Ze duwde me op mijn rug en ik liet haar begaan. We kusten elkaar en ging ze naast me zitten. Ze pakte mijn paal vast en trok hem een paar keer zachtjes af. "Wat zalig om te zien hoe jij geniet, zeg!" zei ze. "Vind je dat lekker, dan?" vroeg ik haar, want ik had precies hetzelfde met haar, ik werd opgewonden als ik haar zag genieten. "Oh ja lieverdje, je maakte me gek als ik je zie kronkelen."

Terwijl ze me nu heerlijk ritmisch aftrok, zei ze "Geniet maar lekker schatje, laat je maar gaan...". Daar had ik geen moeite mee, want haar hand trok me echt heel lekker af, ik voelde hoe het randje van mijn eikel telkens door haar hand heen gleed, en hoe de voorhuid door alle voorvocht gleed. Een intens gevoel. Ze zag me genieten en keek me lachend aan. Wat een warm gevoel, zo verwend worden door Nicole, met als enige doel mijn genot.

Ze bog zich voorover en nam mijn eikel in haar mond. Een heerlijk gevoel, mijn eikel die door haar tong en lippen opgenomen wordt. Terwijl ze likt en zuigt, ziet ze ook nog kans me te blijven aftrekken. Ik heb het niet meer. Dit is een heel intens gevoel. Het genot stijgt naar grote hoogte, en met gesloten ogen voel ik alles wat Nicole met me doet. Haar handen, haar lippen, haar tong. Ik concentreer me op haar verwennerij en het genot en dan voel ik een hoogtepunt naderen. Zij ook, en ze verhoogd het tempo wat. Niet te veel, maar wel heel lekker.

Ik begin te kronkelen en te schokken en af en toe schieten mijn heupen omhoog. Daarbij glijd mijn paal verder haar mondje in. Ze laat het toe en dat maakt het alleen maar fijner. Al gauw is het bekeken en kom ik kreunend en kermend en kronkelend klaar. Haar lippen blijven om mijn eikel gesloten en ik voel hoe ze alle zaad opvangt. Ze laat mijn eikel uit haar mond glijden en houd haar lippen daarbij zorgvuldig op elkaar.

Ze komt over me heen hangen en kijkt me vragend aan. Ik sla mijn armen om haar heen en trek haar dichterbij. We drukken onze lippen op elkaar en dan opent ze haar mond. We tongen en ik voel mijn zaad in mijn mond lopen. Oh man wat geil! Dit is de bekroning op haar heerlijk pijpbeurt! We blijven kussen en voelen en zien hoe mijn zaad in draden tussen ons in hangt. We kijken elkaar aan en weten dat we elkaar gevonden hebben. Na al die jaren van in de buurt van elkaar zijn, zonder dit van elkaar te weten, hebben we elkaar nu gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten