zondag 26 oktober 2008

Inge

Ze zag er vandaag erg leuk uit, en dat was niet altijd het geval. Waarschijnlijk is ze niet helemaal tevreden over haar lichaam: ze heeft wat bredere heupen en kleinere borsten. Deze lichaamsdelen probeert ze het regelmatig te verstoppen onder wat losse kleding. Haar haar laat zich het best omschrijven als donker blond, niet te kort en niet te lang.
Maar bovenal oogt ze vrij verlegen en wil ze denk ik niet te veel opvallen. Dus voor Inge geen korte rokjes en hoge hakken.

Maar goed, vandaag zag ze er echt leuk uit: een leuke rok tot op haar knieen en leuke bruine laarzen met zo'n schuin hakje eronder. Daarboven had ze een strak truitje, zodat de vormen van haar borsten eindelijk eens goed te zien waren. Die waren toch niet echt klein, maar zoals gezegd, meestal verstopte ze die.

Ze kwam wat afgeven op de afdeling en vroeg waar een collega zat. Nadat ze de spullen op een bureau had gelegd, kwam ze weer langsgelopen. Ze probeerde onopvallend te lopen, maar haar hakken klikte op de vloer, en dat heeft toch altijd wel een aantrekkingskracht op mannen. Ik keek haar na. Ze bewoog mooi, en haar iets brede heupen lieten haar kont licht wiegend.

Later op de dag ging ik koffie halen in de koffiekamer, toen zij daar ook binnenkwam. Omdat ze net verhuisd was, vroeg ik haar of ze al helemaal gesetteld was. "Ja, in het huis wel, maar nu moeten we de tuin nog een keer aanpakken". "Heb je groene vingers?" vroeg ik haar. "Niet echt, maar we willen er toch wel wat van maken. Tuinieren is meer iets van mijn vriend" Ik vroeg wat zijn beroep was, en ze antwoordde "Hij is accountmanager voor een schoonmaakmiddelenfabrikant. En hij is nu trouwens naar het buitenland". Dat beeindigde eigenlijk het gesprek en ik maakte aanstalte om weer naar mijn plek te gaan.

"Uhh, heb je soms... uhh.. zin om te komen kijken?" vroeg ze een beetje verlegen. Haar wangen werden wat roder. "Naar je tuin?" vroeg ik haar, al een smoes bedenkend, want tuinen interesseert met helemaal niks. "Nee, uhhh... naar ons huis". Nu werd ze echt rood, keek ze naar de grond en ineens draaide ze zich om en liep weg. Vreemd, dacht ik. Tegelijkertijd genietend van haar mooie kont.

Ik liep terug richting mijn afdeling, kwam langs haar afdeling en keek of ze op haar plek zat. Dat was het geval. Mooi. Aangekomen op mijn plek opende ik Outlook en maakte een nieuwe mail en typte:

Lijkt me leuk! Wanneer en hoe laat?

Verzenden en maar afwachten. Beetje spannend ook wel, want stel dat ze net van haar plaats is en iemand anders haar mails leest. Staat daar ineens een mailtje van iemand waar ze in haar werk niet veel mee te maken heeft die vraagt: Hoe laat?
Vrijwel meteen krijg ik antwoord:

Vanavond 8 uur? Sorry van net....

Oh? Haar vriend was weg en ze vraagt of ik langs wil komen? Ik replyde weer terug:

Geeft niks, zie je dan. Waar woon je?

Weer kreeg ik bijna meteen antwoord. De rest van de dag besteedde ik aan dagdromen over Inge. Ik begon haar steeds leuker te vinden.

Als ik aan bel, zie ik haar de hal inkomen en de deur openmaken. Nog voor die open is, zie ik dat ze zich mooi heeft gemaakt: Ze heeft haar haar leuk opgestoken. Ze heeft haar ogen heel donker opgemaakt, maar het staat haar geweldig. Bovendien ze heeft nu prachtige rode lippen.

"Hoi" begroet ik haar. "Hoi, kom gauw binnen" zegt ze. Van verlegenheid is nu geen sprake meer, ze praat volop en kijkt me ook de hele tijd aan. Haar donker opgemaakte ogen zijn zo mooi. Bovendien ruikt ze heerlijk. Ze begint me haar rondleiding door haar nieuwe huis. In de keuken kijkt ze me aan en zegt "ik vind het fijn dat je er bent". Daarbij legt ze haar hand op mijn arm en streelt hem zacht.
"Je bent zo anders" zeg ik, "Op het werk lijk je erg verlegen en lijk je niks aan je uiterlijk te doen. En nu ben je echt heel mooi en .. nou ja, niet echt verlegen." Ze lachte. "Tja, ik schaamde me vanmiddag een beetje, dat ik zo bij je wegliep. Ik wilde graag dat je kwam en durfde het niet goed te vragen. Toen jij mailde dat je het leuk zou vinden om langs te komen, wist ik dat je het niet erg vond. De rest van de dag heb ik aan je zitten denken. Ik wilde me graag mooi maken, want ik vind je erg leuk." Al die tijd keek ze me aan met die verrukkelijke ogen, en die rode lippen smeekte om gekust te worden. "Zullen we eens boven gaan kijken?", vroeg ze.

Ze liep voor me de trap op, en ik had een prachtig uitzicht op haar heerlijk benen en die mooie laarzen. Ze was zich er niet bewust van dat ik zo'n mooi uitzicht had, of ze zat er niet mee. Boven aangekomen liep ze meteen hun slaapkamer in. Ik volgde gedwee. Ze draaide zich naar me om en kwam dicht bij me staan. "Toen ik vanmiddag besloot om me mooi te maken heb ik niet alleen aan make-up gedacht.", zei ze. "Ik ben eerst lekker in bad geweest en heb me daarna omgekleed".

"Oh? Deze kleren had je vanmiddag toch ook aan? Ze staan je trouwens erg mooi.", vroeg ik, want ik zag niets nieuws aan haar. "Nee, ik heb ook iets nieuws aan" zei ze met ondeugende oogjes, "als je goed kijkt zul je het wel zien". Ze deed een paar passen naar achteren en zetten haar voet op de rand van het bed. Haar rokje schoof een stuk naar boven. En nu zag ik het, haar panty was iets lichter van kleur als vanmiddag. "Je panty?", vroeg ik. Ze lachte verleidelijk en deed beide handen op haar rug. Ik hoorde een rits en even later viel haar rokje op de grond. Voor me stond een prachtige vrouw. Niet met een panty, maar met jarretels en kousen. Bovendien droeg ze een klein zwart slipje. Mijn ogen puilde uit hun kassen. "Jezus Inge, wat .... hoe.... ik bedoel, jezus wat ben je mooi." Heel nadrukkelijk wiegend kwam ze dichterbij.

"Dat is heel lief van je, Jeroen. Ik heb de hele middag aan je zitten denken en ik vind het heerlijk dat je er bent." Ze stond nu vlak voor me en sloeg haar arm om mijn middel heen.
"Kus me" zei ze zacht, "dat lijkt me zo fijn." Ze bracht haar gezicht dicht bij het mijne. Haar mooie ogen trokken me steeds dichterbij. Even later kusten we elkaar heel zacht. Vonk! Wat waren haar lippen zacht en warm. Het tintelde. Die allereerste kus ging meteen over in een heerlijk tongzoen, waarbij we elkaars lippen over elkaar wreven. Inge drukte zich lekker tegen me aan, en ik voelde haar stevige borsten. Ik werd helemaal gek en wilde haar ontzettend graag. Inge merkte dit natuurlijk, ook aan de bult in mijn broek. Ze keek me weer lachend en verleidelijk aan. Ze streelde me terloops over mijn buik, waarbij de kriebels door mijn lijf schoten. Ze duwde me achterover op haar bed. "Ga liggen en geniet" zei ze.

Terwijl ik op mijn rug lag, bewoog ze haar lichaam heerlijk. Ze pakte het truitje onder bij haar heupen vast en trok het met een soepele beweging uit. Haar ingerie setje was compleet met een klein zwart BHtje, waar haar borsten ontzettend mooi in uit kwamen. Ze kwam naast me op bed zitten en vroeg me "vind je me mooi?". "Ontzettend mooi" was mijn reactie. We kusten opnieuw. Ze streelde met haar hand over mijn been, en gleed richting mijn piemel. Toen ze die bereikte liet ze haar hand daar. Ze keek me aan en vroeg me zacht "Zou je met me willen vrijen?", terwijl ze haar hand zacht heen en weer bewoog, over mijn stijve pik. Ik wist niet wat ik moest zeggen, en lag wat te stamelen. Ze kuste me weer zachtjes en zuchtte "Toe, vrij met me. We zullen het heerlijk hebben". "Oh man, tuurlijk wil ik je, je bent zo ontzettend mooi!" kreunde ik, terwijl haar hand nog steeds rondjes over mijn broek streelde.

Met twee handen maakte ze de rits van mijn broek open en liet haar hand er in glijden. Mmmmmh, heerlijk! Zacht en warm was haar hand. Daarna gleed haar handen onder mijn t-shirt en ik kreeg gewoon kippenvel van die zachte warme handen. Ze schoof het t-shirt naar boven en streelde mijn buik. Ze boog zich voorover en kuste mijn tepeltjes. Lekker zeg. Ik streelde haar borsten in haar mooie BHtje en ze keek me genietend aan. Haar tepels waren ook heerlijk hard. Ze maakte mijn broek los en terwijl ze hem uittrok hielp ik haar door mijn kont op te tillen. Eenmaal uit, kwam ze tussen mijn benen zitten. Zalig strelend werkte ze zich naar boven. Mijn pik zat gevangen in mijn onderbroek, die ze met wat moeite uitkreeg. Eenmaal bevrijd veerde hij op. Inge's hoofd was er vlak bij. Ze keek me heerlijk verleidelijk aan en vroeg me of ik het fijn had. "Natuurlijk" zei ik zacht, "naakt bij zo'n mooie vrouw!". "Geniet er lekker van", zei ze, en voor dat ik er erg in had pakte ze m'n pik vast en meteen trok ze hem heerlijk af.

"Ooooohhhhhhhhh", was het enige wat ik uit kon brengen. Dit was zo lekker, wat genoot ik van die allereerste halen van Inge. Toen ik weer naar haar keek, gaf ze me een knipoog en vroeg me "Lekker?". "Jaaaaaahhhh" kreunde ik. En vlak voor mijn ogen zag ik hoe ze haar verrukkelijk rode lippen opende en mijn eikel in haar mond nam. "Ooooohhhhhhh" was het weer. Normaal beginnen vrouwen voorzichtig te pijpen, maar Inge ging er meteen voor. Vurig en tegelijkertijd heerlijk teder pijpte ze me. Ze zoog er lekker aan, en haar handen trokken me heerlijk af in haar mond. Haar vuurrode lippen waren super erotisch en zorgde ervoor dat mijn pik bij elke haal in haar mond schokte. Na een minuut of 5 merkte Inge dat ik geiler werd. Ze bleef me waanzinnig lekker pijpen en aftrekken en met haar andere hand begon ze mijn ballen te strelen. Dat was te veel voor me en met een enorme kreun kwam ik klaar. Inge zoog er heerlijk aan en tot op de laatste druppel ging alles in haar mond.

Toen mijn halfslappe pik uit haar mond gleed vroeg ze me totaal overbodig of ik het lekker had gevonden. Ze kwam naast me liggen en streelde mijn buik. Of ik genoten had, vroeg ze me. "Ik geloof niet dat iemand me ooit zo lekker heeft gezogen", zei ik. Heerlijk lag ze zo naast me en streelde me zacht. Ik kreeg sterk de behoefte haar op dezelfde manier te laten genieten, maar zij had andere plannen. Ze ging voor het bed staan en deed haar stringetje uit. Een mooi behaard maar bijgetrimd kutje werd zichtbaar. "Ben je nat?" vroeg ik haar. "Voel maar" zei ze, en ze zette haar benen iets uit elkaar. Ik streelde haar mooie benen en bereikte haar kutje. Zachtjes streek ik met twee vingers tussen haar opgezwollen schaamlippen. Ze was nat en glibberig. Ze hapte naar adem toen ik dat deed. "Lekker?" vroeg ik haar. "Zeker weten, ga maar door" antwoordde ze. Ik streelde haar daar nog even en wilde toen mijn vingers in haar duwen. "Nee", zei ze, "niet zo. Ik wil echt vrijen." en ze ging op haar rug op bed liggen.

Ze deed haar benen uit elkaar en gaf me een fantastisch uitzicht op haar heerlijk lijf. Haar kousen en jarretels zagen er opwindend uit. Haar benen eindigden in leuke laarsjes en dat maakte mij als laarzen freak heerlijk geil. Ik begon vlak boevn haar laarzen met strelen en werkte zachtjes naar haar kutje toe. Af en toe onderbrak ik het strelen en ging met mijn mond naar haar borsten om zachtjes aan de tepels te zuigen. Die waren heerlijk hard. Terwijl ik dat deed streelde ik de zijkant van haar borsten en duwde ze naar binnen. Ik merkte dat Inge probeerde naar beneden te zakken. Ze duwde haar kutje naar mijn pik toe. Ik lachtte en ze zei "Waar wacht je op? Ik wil je!". Even geduld meisje. Weer tussen haar benen. Strelend bereikte ik haar kutje en streelde haar vlak boven haar clit. Ze kronkelde zacht en fluisterde "Pest me niet zo! Kom in me" Ze trok me naar boven. Ik besloot haar haar zin te geven. Strelend en haar borsten kussend ging ik tergend langzaam verder naar boven. Mijn eikel hing een beetje slap. Ik voelde de warmte van haar benen aan mijn pik, dus ik was vlak bij. Ook Inge merkte dit en duwde aan lijf weer naar beneden.

Zachtjes streek mijn eikel langs haar schaamlippen. "Owh" kreunde ze zacht. Mijn piemel werd snel stijf en ik begon zacht te duwen. Veel kracht had ik niet nodig: ze was zo glibberig dat mijn eikel meteen naar binnen gleed. Ze strekte haar lijf heerlijk uit en boog haar hoofd naar het hoofdeind van het bed. Met haar onderlijf kronkelend ontving ze me. Steeds verder kwam ik in haar. Ze keek me nu aan, en trok me dicht boven op haar. Ze was heerlij warm en zacht. Ik begon met een rustig ritme. Het was echt heerlijk in haar. Ze ging mee in het ritme. Zacht streelde ze mijn rug en af en toe tongden we wat. "Oh god, wat is dit heerlijk", zuchtte ze, "dit is zo lang geleden!". Terwijl we het heerlijk hadden, vroeg ik haar wat ze bedoelde, ze had toch een vriend. "Ja, maar mijn vriend is niet meer zo geinteresseerd in me. En ik wil gewoon lekkere sex hebben. Gelukkig ben jij er!". Terwijl we elkaar kussen beginnen we het tempo op te voeren. Zo bereiken we een heerlijk moment, waarbij ik me niet meer in kon houden.

Ik verkrampte helemaal en met kracht stootte ik een paar keer diep in haar. Ook voor haar lichaam is dit een teken en ze kwam heftig kreunend en zuchtend klaar. We kropen helemaal in elkaar om van dit zalige gevoel te genieten. Op adem komend lagen we zo een paar minuten, en toen rolde ik van haar af. Ze gaat op haar zij liggen en kijkt me met haar lieve donkere ogen aan. "Fijn?" vroeg ze. "Hm-hm" knikte ik en we kussen elkaar. Zacht kroop ze weer tegen me aan, en we streelden elkaar. We praatten een beetje over waarom haar vriend niet zo geinteresseerd is. "Ik weet het ook niet meer", zei ze, "ik heb van alles geprobeerd. Alle dingen waar mannen van houden: deze laarzen, hoge hakken, deze lingerie, porno films en ga maar door. Niets helpt. Het lijkt wel of bij ons de rol van man en vrouw zijn omgedraaid: hij wil geen sex en ik juiste wel!". "Dat vind ik niet erg" zei ik, en streelde haar mooie lijf.

Elkaar de hele tijd aanrakend kregen we op nieuw zin in elkaar: we begonnen elkaar weer hartstochtelijk te zoenen. Zij streelde mijn paal en ik haar kutje en borsten. Daarna duwde ze me achterover op mijn rug. "Vind je het lekker om bereden te worden?" vroeg ze. " Ja, tuurlijk!" zei ik. Ze kwam op me zitten en pakte mijn pik vast. Ze trok hem zachtjes af langs haar onderbuik. Heerlijk, maar ik verlangde opnieuw naar haar kutje. Dat had ze snel door en ze tilde zichzelf iets op. Ze richtte mijn eikel naar haar schaamlippen en ging daarna weer voorzichting zitten. Ik gleed in haar, ze was nog heerlijk glibberig.

Eerst gewoon rustig, maar al gauw gaat het tempo omhoog. In dit heerlijke ritme deinden haar stevige borstjes heerlijk heen en weer. Na een paar minuten met een mooie vrouw, die heerlijk haar lichaam liet bewegen en een fantastisch uitzicht op een licht behaard kutje kwam ze liggen. Terwijl we het nog steeds heerlijk hebben, raken haar harde tepeltjes me af en toe. Haar borsten wiebelen in het neukritme. Af en toe kussen we elkaar. Ik laat mijn handen over haar kont glijden en langs haar jarretelgordeltje. Dat is zo opwindend. Ik had nog nooit in het echt een vrouw met een jarretelgordeltje gezien, laat staan er mee gevreeen. Het is altijd een fantasie van me geweest. Eentje die nu werkelijkheid werd. Ik werd dus superopgewonden van haar jarretelgordeltje te strelen, maar ook haar heerlijk gladde kousen zorgde voor opwinding.

Inge wist precies welk tempo ik lekker vond en wiste me helemaal gek te krijgen. Een half uur na mijn eerste orgasme kwam ik voor de tweede keer klaar. Inge bleef nog even op me liggen en streelde en kuste me. We praatte nog wat: "ik heb erg genoten", zei ze, "en als je het leuk vindt mag je vannacht bij me blijven". "Dat is heel lief van je, en dat zou ik best wel willen, maar ik moet naar huis. Anders komen er moeilijke vragen", antwoordde ik. "Ja?", vroeg ze, "is je vrouw achterdochtig?". "Nou, dat valt wel mee, maar ik wil niet dat ze dit te weten komt. Ze is lief, maar heeft, net als jouw vriend, niet zoveel met sex. Zeg maar gewoon helemaal niks. We hebben er vaak over gepraat, maar ze wil het gewoon niet. Daarom ben ik blij dat ik jou beter heb leren kennen." We kusten elkaar zacht en streelden elkaar. Daarna kleedden we ons weer aan. "Zou je dit vaker willen doen?" vroeg ze hoopvol, toen we beneden waren. "Nou en of! Ik zou graag je minnaar willen zijn." "Wauw" zei ze, "Ik heb een minnaar!" En ze keek gelukkig. En met die woorden namen we afscheid.

De volgende dag zag Inge er weer gewoontjes uit, maar leek het alsof ik door haar kleren kon kijken. Ik kende tenslotte sinds kort elke ronding van haar lichaam. En alleen al door die gedachte werd ik weer geil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten