zondag 14 december 2008

Annie

Ze is een onopvallende vrouw, mijn overbuurvrouw. Samen met man en zoon woont ze aan de overkant van de straat. Huisje, boompje, maar geen beestje. Je kunt nauwelijks binnenkijken, de vitrage is behoorlijk verhullend en dekt het hele raam af. Alleen 's avonds, als het licht binnen aan is, kun je ze zien zitten aan de eettafel, of op de bank. Ze hebben niet echt contact met de buurt, al delen ze wel de krant met de buren. Je zou haar kunnen omschrijven als een huismusje: veel binnen zitten.

Ik weet dat ze ergens bij mij in de buurt moet werken, want ik zie haar regelmatig op de fiets op weg naar haar werk. Ze is een van die moeders die op half negen langs komt, nadat ze haar zoon naar school heeft gebracht. Qua kleding is ze conservatief: altijd een lange broek aan, en goedkope zwarte laarzen met zo'n niet al te hoge blokhak. De laarzen niet erover, ook al is dat de mode van nu. Verder een beetje suffe jas. Vooral niet te opvallend, de mensen zouden eens naar haar kijken. Met haar haar kan ze waarschijnlijk niet veel beginnen. Het is me wel eens opgevallen dat ze een paar kleine highlights in haar peper en zoutkleurig haar heeft. Om het geheel te complementeren een veilige tas. Kortom, een vrouw die je niet snel zal opvallen.

Haar zoon zit op voetbal en speelt regelmatig met zijn vriendjes op straat. Manlief heeft groene vingers en werkt op zaterdagochtend regelmatig het keurige burgerlijke tuintje bij. Hun garage is aan de achterkant van hun huis, maar ik durf te wedden dat ie daar regelmatig zijn auto wast. En zij lapt, geheel volgens de traditie, regelmatig de ruiten. Samen met een emmertje en keukentrap komt ze naar buiten. Eerst het ruitje boven de deur. De spons nat maken in de emmer. Ze buigt voorover. Ik sta vanuit onze woonkamer het tafereel eens goed te bekijken. Haar kont is niet echt slecht, gezien de meeste vrouwen die hier in de straat wonen. Niet super slank, maar ook niet te dik. Ik moet toegeven dat haar kont eigenlijk precies is zoals ik hem graag zie: allemaal wat steviger, zonder dat er overal kwabben hangen. Vooral als zo'n kont loopt, ziet er dat mooi uit.

Ze klimt op het keukentrapje en strekt haar rechtarm naar de ruit. Al poetsend van links naar rechts beweegt haar rug en kont mee. Ik stel me zo voor hoe dat er zonder broek uit zou zien. Ik ben er eigenlijk best nieuwsgierig naar. Ze stapt weer van de keukentrap af en pakt de trekker en zeem om de ruit droog te maken. Haar bewegingen zijn vloeiend en zo ook haar kont. Na de ruit boven de deur nu de ruit van de deur zelf aan de beurt. De keukentrap gaat aan de kant, en ze buigt weer voorover naar de emmer. De hele ruit, van boven naar beneden wordt gepoetst. Vooral als ze beneden aan het poetsen is, staat haar kont helemaal naar me toe gedraaid. De spijkerstof van haar broek staat strak gespannen om haar billen. Daarbij maakt ze heen en weer gaande bewegingen die niets te verhullen hebben. Ook de ruit van de woonkamer komt daarna aan de beurt. Na een kwartier is het gedaan en verdwijnt ze veilig naar binnen. Ik richt me weer op de dingen die ik moet doen: de boodschappen.

Een paar dagen later brengt mijn vrouw de kinderen naar de sport. Ik ruim wat op en erger me aan de rotzooi die de kinderen er toch elke keer weer van maken. De telefoon gaat. Het zal mijn vrouw wel zijn, die nog iets moet doorgeven: "Met Jeroen" begin ik."Hallo, met Annie de Vries" begint een stem, "ik weet niet of je weet wie ik ben. Ik woon tegen over je, op nummer 145". "Oh, uh ja, je zoon speelt regelmatig voetbal voor op straat" antwoord ik, me afvragend wat ze wil. "Ja, ik was laatst ramen aan het poetsen en toen zag ik je naar me kijken, toch?" ging ze verder. Hoe wist ze dat, vroeg ik me af, maar ze gaf meteen antwoord: "Ik zag je in de weerspiegeling van de ruit, je hebt me de hele tijd staan bekijken, he?" "Uh ja, dat klopt eigenlijk wel", moest ik toegeven. "Ik had je al vrij snel gezien en heb toen extra met mijn kont geschud. Vond je dat leuk?". Ik was hersteld van de eerste verbazing en ging in op haar suggestieve vragen: "Zeker, ik heb genoten, dank je voor je showtje!" "Graag gedaan, hoor", antwoordt ze lachend, "Maar daar bel ik eigenlijk voor... zou je leuk vinden om een keer langs te komen? Koffie drinken of zo?".
Wooow, dit had ik verwacht van deze schuchtere vrouw, maar even goed was ik nieuwsgierig geworden. "Dat lijkt me leuk" antwoord ik, waarop ze meteen de koe bij de horens nam "Morgenmiddag om een uur of half twee? Is dat wat?" "Prima" zeg ik "ik zal er zijn". "Leuk!" zegt ze "oh, en kom je achterom? Anders weet iedereen dat je bij me op bezoek komt en dat hoeft toch ook weer niet. Je kunt achterom gewoon meteen binnenlopen. Ok?" "Ok", zeg ik weer en we leggen op.

Mijn hartslag is behoorlijk hoog en voelbaar in mijn keel. Het zweet staat op mijn voorhoofd. Wat zou haar bedoeling zijn? Tijdens ons korte gesprekje klonk in haar stem eigenlijk weinig verleiding, als dat al kan. Toch vond ik het opwindend en een ik voelde een tinteling in mijn broek. Ik ben ook zeker van plan om eens gaan kijken morgenmiddag. De rest van de dag denk ik regelmatig aan haar. De volgende ochtend zie ik haar weer naar haar werk fietsen en om een uur of twaalf weer naar huis. Voor mij ook tijd om naar huis te gaan. Ik heb voor deze middag vrij genomen. Mijn vrouw is werken en de kinderen zitten op school. De tijd gaat maar langzaam, maar tegen half twee loop ik eindelijk achterom de tuin uit. Met een flinke omweg kom ik op het pad achter haar huis. Hier gelukkig niemand te zien, en pas op dat pad begin ik een smoes te bedenken die ik kan gebruiken als ik een buurtgenoot tegen zou komen. Gelukkig kom ik niemand tegen en bereik ik de veiligheid van haar garage. Door de deur en dan door de tuin. Stel je voor dat er nu net een buurvrouw uit het raam kijkt. Ik houd mijn gezicht zo ver mogelijk naar beneden. Snel door de achterdeur. Ze staat in de keuken op me te wachten.

"Hoi" zegt ze en ze geeft me een hand. Een lekkere warme hand. "Annie" zegt ze. "Ik ben Jeroen" zeg ik. "Dat weet ik" zegt ze weer, "zin in koffie?". "Ja lekker" antwoord ik weer, afwachtend. Ze gaat aan de gang met de Senseo. "Nou, eindelijk ben je daar dan" zegt ze. "Hoezo, verwachtte je me dan?", vroeg ik. "Ja, eigenlijk wel. Ik zie je regelmatig naar buiten staan kijken, en het viel me op dat je dat alleen doet als er een van de moeders van de kinderen die er spelen buiten is: Lizzie, of Marianne of zo. En ik kreeg de indruk dat je dat wel waardeerde. Daarom wilde ik je testen en heb afgelopen zaterdag gekeken of je dat ook bij mij zou doen. Nou, wel dus...." "Inderdaad stond ik naar je te kijken, en inderdaad kijk ik graag naar moeders" reageer ik. "En, bevalt deze moeder je?" vraagt ze, en ze zet haar hand op haar heup en keek me aan. "Zeker weten" is het enige wat ik daarop kan uitbrengen. Ze komt wat dichterbij staan. Ze kijkt naar me op, en vraagt zacht "Beval ik je genoeg om mee naar boven te gaan?". En om haar vraag te onderstrepen, strijkt ze langs mijn arm. "Je zult er geen spijt van hebben...." Ik kan hier geen nee op zeggen en knik met mijn hoofd. Ze lacht lief. Ze pakt mijn arm en zegt "Kom maar".

Op de trap wiegt ze haar brede heupen, en biedt me voor het eerst een zicht van dichtbij. Bovenaan de trap draait ze zich om. Ik sta een trede lager als zij. Ze slaat haar armen om mijn nek en kijkt me glimlachend aan. Dan kust ze me op mijn mond. Ze heeft zachte lippen, waar ik meer van wil voelen. "Ga jij alvast even rechtdoor, ik moet nog even hier zijn", zegt ze, waarna ze me de slaapkamer in loodst. Terwijl ik de slaapkamer in loop, gaat ze zelf de badkamer binnen. "Maak jezelf het maar makkelijk", roept ze me na, "ga lekker op bed liggen". Dat is natuurlijk wel een beetje raar, bij een vrouw waar je net binnen bent meteen op bed gaan liggen. Alhoewel ik wel een idee heb van wat we zo dadelijk gingen doen, ga je toch niet meteen op bed liggen? Dus blijf ik een beetje rond drentelen. Zal ik naar buiten kijken? Maar ik bedenk me dat dat niet zo handig zou zijn. Wordt je net gezien door de buren....
Ik begin net te vinden dat het wel erg lang duurde, als ik de deur van de badkamer weer open hoor gaan. Ze komt binnen in andere kleren. Wow! Dit is mooi!

Voor het eerst zie ik haar in een rok. Laarzen eronder. Ze ziet dat ze me bevalt en draait zich een keer rond. Ik zie dat ze laarzen met hoge hakken draagt. Ze lacht opnieuw en zegt "Zo te zien val ik in de smaak?" en ze komt weer dichterbij. Weer komt ze vlak voor me staan. Vanwege haar hakken is haar gezicht wat hoger en meteen kust ze me weer op mijn mond. "Eindelijk," fluistert ze. "eindelijk heb ik je in mijn slaapkamer". Ik kon alleen maar "Ja..." uitbrengen, want meteen kust ze me opnieuw. Nu glijd haar tong tussen me lippen en begint ze te tongen. Haar hand strelen mijn zij en rug en ze drukt zich lekker tegen me aan. Eindelijk reageer ik en slan ook mijn armen om haar heen. In het begin onwenning, maar door haar gretige handen en kussen laat ik me mee voeren in de opwinding. Ik voel haar stevige borsten tegen me aandrukken en begin naar haar te verlangen.

Ze is me weer een stap voor: ze gaat een stapje achteruit en begint mijn broekriem los te maken. Ze kijkt lachend naar me als ik haar wat verbouwereerd aankijk. De knoop en rits volgen en dan trekt ze mijn broek omlaag. "Ontspan je", fluistert ze, " ga eens op het bed zitten". Ze wacht niet af en duwt me naar achter. Met de broek op mijn enkels ga ik zitten. Ze knielt voor me en maakt mijn schoenen los. "Tjonge, ze doet alles voor me", dacht ik, terwijl ze ook mijn broek helemaal uit deed. Meteen streelt ze mijn benen. Haar handen glijden naar boven en tussen mijn benen. Ze kijkt genieten omhoog en pakt mijn onderbroek aan weerszijde vast. "Even je kont omhoog" vraagt ze me en even later is mijn onderbroek ook uit. "Zo", zegt ze, dat is voorlopig wel genoeg, "nu ik". Veleidelijk bewegend met draaiend met haar kont, streelt ze zichzelf.

Haar lijf ziet er heerlijk uit in de kleren die ze draagt. Ze trekt haar trui uit en ik bewonder haar mooi zwarte BH. Ze heeft volle borsten. Zonder te wachten doet ze haar handen op haar rug en in een vloeiende beweging maakt ze haar BH los. De BH wordt van haar borsten afgepeld en inderdaad heeft ze mooie volle borsten. Ze hangen al wel een beetje, maar daar heeft ze ook wel de leeftijd voor. Mooie grote bruine rondjes om haar tepels. Ze streelt haar borsten en beweegt er verleidelijk bij. "Vind je ze mooi?", vraagt ze. "Heel erg mooi, ze zijn mooi groot" antwoord ik. "Hou je van grote borsten?" "Ja, vooral als ze nog mooi stevig zijn, zoals die van jou" Ze lacht en brengt haar handen opnieuw naar haar rug. Dit keer hoor ik een rits en even latr valt haar rok ritselend om haar voeten.

Wauw!! Jezus, wat is ze mooi. Ze draagt niet alleen zwarte laarzen met hoge hakken, ze heeft ook jarretels, kousen en een mooi zwart slipje aan. De stof van het slipje is half doorschijnend en ziet het schaarhaar boven haar kutje! Heerlijk. Mijn pik reageert en begin te zwellen. Ze lacht en doet haar slipje uit. Het schaarhaar verstopt haar kutje een beetje, maar ik kan de schaamlippen door het haar naar buiten zien steken. "En? Mooi?" vraagt ze weer. Ik kan alleen maar knikken en laat mijn blikken goedkeurend over haar lichaam glijden. Ze komt vlak voor me staan en streelt haar eigen borsten. "Ga liggen" zegt ze. "Ok" zeg ik en ga op mijn rug liggen. Ze kruipt naast me op het bed en laat een hand onder mijn shirt glijden. Lekker warm. "Doe dit shirt ook maar even uit", vraagt ze en even later lich ik met ontbloot bovenlichaam weer op mijn rug. Ze streelt me over mijn buik en kijkt me genietend aan.

Ze komt nu op haar zij naast me liggen. Met haar gezicht bij mijn heupen richt ze zich op. Haar benen liggen richting mijn gezicht. Zo heb ik een prachtig uitzicht op haar kutje en mooie lingerie. Haar garretelgordeltje omspant haar wat brede heupen. En natuurlijk ook haar laarzen. "Ontspan je en geniet, Ok?" zegt ze. Ze begint me eerst mijn benen te strelen. Haar handen zijn lekker warm en zacht. Onder mijn pik streelt ze tussen mijn benen. Een heerlijk gevoel, en mijn pik schokt een paar keer. Ze kijkt me lachend aan: "Zo te zien vindt je dat wel lekker?" "Nou en of, je hebt heerlijk warme handen." antwoord ik. Dan pakte ze mijn pik vast en laat hem door haar hand glijden. Wauw! Dat is nogh eens lekker, ik kreun zacht en geniet. "Lekker?" is het enige wat ze vraagt. Als antwoord kan ik alleen maar kreunen.

Wat me vooral zo opwind is haar heerlijk lijf. Ze is geen klassiek schoonheid, maar het feit dat ze heerlijk aan het verwennen is maakt haar erg mooi in mijn ogen. En natuurlijk de verleidelijke lingerie. Haar benen met laarzen en hoge hakken zijn erg erotisch. Heerlijk trekt ze me rustig af en laat me intens genieten. Genietend kijkt ze me aan. Dan is het kennlijk tijd voor de volgende stap: met haar tong begint ze het puntje van mijn eikel te verwennen, maar even later glijd mijn eikel in haar mond. Oowwwhhhhh, ik hap naar adem. Zalig en warm, wat lekker. Ze blijft me lekker aftrekken maar in haar warme mond. Haar lippen sluiten zich om mijn eikel. Tijdens het pijpen kijkt ze me aan en geeft me een knikoog. Al lukt het niet de hele tijd, ik blijf zoveel mogelijk naar haar kijken, hetgeen me enorm opwind. Mijn pik is dan ook superhard en nat van haar speeksel. Als ze merkt hoe geil ik van haar ben, begint ze te zuigen. Haar wangen staan hol en ik voel mijn orgasme er aan komen. Zij ook, en ze voert het ritme op.

"Aaaaggggghhh" stoot ik uit als ik mijn onderbuik voel verstrakken. Precies op het moment dat de eerste lading zaad in haar mond komt, kijkt ze me geil aan en laat me ten volle genieten van dit moment. Haar hand blijft me zachtjes aftrekken en haar wangen blijven zacht zuigen. Na een halve minuut stopt ze. "Nou volgens mij hoef ik niet te vragen of je genoten hebt" zegt ze, "je kunt lekker klaar komen". Ze streelt met zacht rond mijn pik, die nog steeds naschokt. Ze gaat op haar knieen zitten en bied me een fantastisch uitzicht op haar kutje, mooi omlijst door kousen en jarretels. "Ben je klaar om in me te komen?" vraagt ze me, terwijl ze mijn pik weer vast pakt. Ik antwoord bevestigend. Ze slaat een been over me heen en gaat vlak achter mijn pik zitten. "Ik heb erg veel zin in je" zegt ze en richt zich op. Ze drukt mijn eikel tussen haar schaamlippen, die heerlijk glad zijn. Ze laat zich weer zakken en zonder al te veel druk glijdt mijn eikel bij haar naar binnen. Een paar keer heen en weer en ik zit er heerlijk diep in. Steunend sluit ze haar ogen en komt over me heen hangen.

In eerste instantie rustig en zonder al te veel beweging proberen we samen te genieten. Ik streel haar mooie volle borsten, die vlak boven mijn hoofd bungelen. Alhoewel ze al wat hangen, zijn ze nog steeds behoorlijk stevig. Dan komt ze liggen en beginnen we langzaam het tempo op te voeren. Al gauw liggen we samen te kreunen. Wat een heerlijkheid. Annies buik is glad en ze kronkelt lekker bovenop me. Haar ritme is heerlijk. NA een tijdje kreunen en kronkelen draaien we om. Zij gaat uitdagend op haar rug liggen, benen een beetje uit elkaar. Ook nu weer de verleiding van die mooie zwarte lingerie, die haar kutje mooi afbakent. Haar schaamlippen staan een beetje open en glimmen. Haar strakke buik zijn de tafel voor haar borsten. Ze strekt haar armen naar me uit en ik ga tussen haar benen zitten. Ik wil haar eerst eens lekker likken. Zacht laat ik mijn tong tussen de schaamlippen heen en weer glijden. "Hmmmm, lekker" murmelt ze, en ze laat haar lijf er heerlijk bij kronkelen. Haar borsten bewegen erg mooi. Dan gaat mijn tong richting haar clitje, dat mooi boven op haar venusheuvel staat. Nu nog zachter likken. Tegelijkertijd laat ik een vinger in het natte kutje glijden.

Met haar ene hand stuurt ze mijn hoofd naar het goede plekje, en met andere hand streelt ze haar eigen buik, vlak boven haar kutje. Haar lichaam begint te schokken: ze duwt haar buik telkens even omhoog. Ook gaat ze luider kreunen en komen er af en toe moeilijk verstaanbare woorden naar buiten: "Jaaah", "Oh heerlijk" en "oh mijn god". Door dat Annie dichterbij haar orgasme komt, wordt ik weer geiler. Ik zou ook zo weer klaar willen komen. Maar even niet aan mezelf denken maar aan haar orgasme. Ik concentreer me opdat heerlijk knobbeltje waar ze zo van geniet en geef haar precies de juiste likjes. Een minuut later verstrakt haar buik en wordt haar gezicht rood. Met een luide schreeuw komt ze klaar. Dan begint het moeilijke: zorgen dat het orgasme zo lang mogelijk aanblijft, zonder dat het pijnlijk wordt. Ik ga zachter likken en houd mijn tong precies boven op haar clitje stil. Ze blijft een minuut lang genieten en beweegt zelf haar buik als ze dat wil.

Na afloop liggen we even in elkaars armen en strelen elkaar. "Weet je dat je een zalig lijf hebt? En dat je me helemaal gek maakt met dit soort mooie lingerie?" zeg ik haar. "Dus dat mag ik best vaker doen?" vraagt ze me. "Zeker weten" antwoord ik. Met haar vraag heeft ze me laten weten dat ik vaker welkom ben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten