donderdag 26 februari 2009

Diana

De afgelopen vakantie waren we in Oostenrijk. We hadden mooi en luxe hotel gevonden met alles erop en eraan: zwembad, bowlingbaan, tennisbanen, en we konden zelfs gebruik maken van de naastgelegen golfbaan.

De dagen waren heerlijk: het was mooi weer, we wandelden veel en na terugkomst konden we lekker bijkomen in het zwembad of op de ligweide naast het hotel. 's Avonds was er een heerlijk buffet met allerlei lekker streekgerechten, maar ook de internationale keuken was aanwezig. Kortom, voor ieder wat wils.

Als je zo een paar dagen in een hotel zit, begin je langzamerhand de andere gasten een beetje te kennen. met een beetje observatievermogen begin je ook hun gewoontes en trekjes te herkennen. Zo was er een familie waarvan de vrouw overdag aan het zwembad of in de ligwei was, maar 's avonds dineerde met man en twee kinderen. Na een paar dagen kwam ik erachter dat de man en kids overdag erop uit trokken, aan hun outfit te zien gingen ze wandelen. Kennelijk vond vrouwlief dit teveel van het goede en wilde ze liever in de zon liggen.

Een keer trokken we met de familie baantjes in het zwembad, en zag ik haar ook in het water stappen. Ik zwom nog een paar baantjes en klom toen uit het zwembad. Ik installeerde me in de zon op een zonnebed. Een tijdje later kwam mijn vrouw naast me liggen en pakte haar boek. Na een paar minuten stapte de vrouw ook uit het water en ging aan de andere kant van het zwembad op een zonnebed liggen. Ik had een mooi uitzicht op haar.

Ze had een Rubens figuur. Een mooi en goed gesneden badpak werd door een paar flinke borsten gevuld. Haar heupen paste goed bij haar borsten. Sommigen noemen dit dik, ik noem het stevig en in verhouding. Ik vond eigenlijk dat ze een lekker lijf had. Ik zou eigenlijk wel eens willen weten hoe ze eruit zag zonder badpak. En hoe ze bewoog. En .... mijn gedachte dwaalden af naar de meer intieme sferen.

Ik lag op mijn gemak naar haar te kijken. In eerste instantie had ze dat niet in de gaten. Ze had blond haar tot net boven haar schouders, en het viel mooi. Ondanks haar formaat was ze een vrouw waar naar werd gekeken. Als we 's avonds in de eetzaal zaten te eten en haar familie kwam binnen, dan zag je de hoofden van de mannen meedraaien. Ze droeg dan regelmatig een mooi dun jurkje, waar haar heerlijke vormen perfect in werden getoond. Haar haar zat leuk en ze was mooi opgemaakt, met rode lippenstift, iest wat ik erg opwindend vind. Om het geheel compleet te maken liep ze op hoge sandalen.

Terug naar het nu: Op een gegeven moment zag ze mij naar haar kijken. Ze keek me nu terug aan en hield dat een tijdje vol. Ze glimlachte vriendelijk, maar ze had ook iets verleidelijks over zich. Ze draaide haar heupen of schouders net dat beetje, waardoor ze er mooier uitzag. Ze had wel degelijk door wat voor effect ze op me had. Ik werd er verlegen door en draaide mijn hoofd weg. Ik wilde hier weg en zei mijn vrouw dat ik ging omkleden. Ik liep naar de doucheruimte en kleedhokjes. Ik wilde net de douch ruimte inlopen, toen ik merkte dat ze achter me stond. Ik draaide me om en zei "Gutentag". Ze antwoordde met vlaamse tongval "Hallooo, gij zijt uit Holland, he?"

Ik antwoordde verbaasd "Ja!?", waarop ze reageerde met "Dat had ik opgevangen in de eetzaal. Zeg, ging je douchen?". Ik antwoordde bevestigend, waarna we verder keuvelden over onze vakantie. Het bleek dat ze die dag niet mee was gegaan omdat manlief een enorme lange wandeltocht had gepland, waar zij erg tegenop zag. Bovendien zag zij een vakantie toch ook en vooral om eens lekker in de zon te zitten of liggen. Ze moest iets van mijn verlegenheid hebben gemerkt, want ze vroeg "Voelde je je een beetje ongemakkelijk, toen ik naar je lag te kijken?". Ik zei dat ik het aan de ene kant wel prettig vond, maar aan de andere kant wat ongemakkelijk was. "Je bent een beetje verlegen, he?" zei ze weer, niet bereid het onderwerp te laten rusten. "Maar dat hoeft toch helemaal niet, ik eet je niet op, ik ben een hartstikke aardig vrouw. ", en met een humoristische toon: Dat kun je elke avond zien, ieder man staart me na". Dat moest ik beamen, "Ja, ik ook", zei ik. "Van jou vind ik het niet erg, schatje" zei ze nu wat zachter. En daarbij keek ze me diep in mijn ogen. Ze pakte mijn hand vast en streelde de bovenkant ervan. "Ik vind het fijn als je naar me kijkt, sterker nog, ik wil graag door je bekeken worden. Ik heb iets met verlegen mannen".

Nu wist ik niet meer hoe ik het had. Deze vrouw was me gewoon openlijk het hof aan het maken. En ze ging nog een stapje verder: "Ik wil je iets vragen, waarvan ik weet dat je in eerste instantie zult schrikken, maar als je er over nadenkt misschien toch wel geinteresseerd zult zijn. Je hebt vast wel gezien dat mijn man en kinderen elke dag de bergen in gaan en dat ik alleen hier blijf. Zou je het leuk vinden om morgen op mijn kamer te komen, dan mag je mijn lijf, waar je zo graag naar kijkt, uitgebreid bekijken." En als toegift: "en misschien wil je het ook nog aanraken?" En bij die laatste zin keek ze me heerlijk wellustig en geil aan.

Ik was verbouwereerd en wist niets te zeggen. "Je hoeft nog niets te besluiten, schat, denk er eerst maar over na, dan merk ik het vanavond wel. Ok?"

Ze kneep nog even in mijn hand, gaf me een knipoog en liep toen weg.

Ik stond helemaal te trillen op mijn benen, maar gaandeweg kwam een intense opwinding en geil gevoel in mijn lijf. Hier was een vrouw die me uitnodigde op haar kamer, en dat was vast niet om te gaan kwartetten! Ik ging onder de douche en speelde daar uitgebreid met mijn piemel, waarbij ik vlak voor het klaarkomen aan haar heerlijk lichaam dacht.

Die avond was de keuze dan ook niet moeilijk, die had ik eigenlijk al gemaakt. Toen ik aan het buffet stond op te scheppen stond ze vlak achter me. Fluisterend vroeg ze me "En? Weet je al wat je doet, heerlijke schat?" Ik knikte bijna onmerkbaar en fluisterde "Ik wil graag bij je langskomen". "We zullen het best fijn hebben", zei ze. "Meestal gaan manlief en de kinderen tegen een uur of negen weg. Zal ik je bellen?" Weer knikte ik.

De volgende ochtend simuleerde ik hoofdpijn. We zouden eigenlijk naar een zwembad een plaats verderop zijn gegaan, en ik stelde nu voor dat vrouw en kinderen zeker moesten gaan, anders zouden de kids zo teleurgesteld zijn. Rond half tien belde de vrouw "Hai, met Diana. Dag schatje! Heb je zin om even langs te komen?" "Nou en of" antwoordde ik. "Kom maar gauw naar kamer 203" waarna ze ophing. Ik haastte me naar kamer 203 en klopte aan. Van binnen uit hoorde ik "De deur is open!". Ik duwde de deur open en liep naar binnen.

Ze kwam uit het badkamertje. Wederom zag ze er verrukkelijk uit. Een heel dun jurkje, haar heerlijk volle borsten drukten tegen de stof.Dit keer was er geen twijfel mogelijk: ze droeg geen BH. Wat zag dat er heerlijk uit. Haar tepels drukte bijna door de stof. Ze stond weer op hoge sandalen en was weer mooi opgemaakt. Die rode lippenstift maakte haar mond onweerstaanbaar en even gleed er een beeld door mijn hoofd van haar rode lippen die mijn paal in haar mond hadden. Ze lachte verleidelijk naar me en en kwam voor me staan. Heel vlakbij. "Eindelijk" fluisterde ze, "Ik heb al een paar dagen een oogje op je".

"Oh ja?" vroeg ik onwetend. "Ja joh, had je dat niet in de gaten?" Niet dus, slecht!

Ze boog zich langzaam naar me toe en maakte me duidelijk dat ze me wilde kussen. Ik liet me gaan en haar zachte rode lippen kusten me teder. Maar met de tederheid was het gauw gedaan, want gaandeweg werden onze zoenen vuriger en tongden we er heerlijk op los. Ik sloeg mijn armen om deze vrouw heen en genoot van haar lichaam, waarvan de vormen door het jurkje werden beperkt. Strelen en zoenen maakte ons allebei ontzettend geil en na een paar minuten vroeg ze me of ik ook zo'n zin had om naakt te zijn. "Oh ja, heel graag!" antwoordde ik, waarna ze me begon uit te kleden.

Ik wilde haar ook uitkleden en schoof de schouderbandjes van het jurkje naar beneden, van haar borsten af. Het dunne stofje sprong bijna van haar harde tepels af. Wat een zalige borsten had ze. Lekker vol en lekker groot! Haar handen gleden ondertussen onder mijn shirt en streelden het onderste deel van mijn borst. Een gevoelig stukje buik, en het strelen liet me niet onberoerd. Er bewoog zich iets in mijn broek. Ik probeerde het gevoel daarbeneden te negeren en wilde met haar borsten spelen. Ik nam ze in mijn handen en voelde de stevigheid en tegelijkertijd de zachtheid er van. Ik liet mijn duimen zacht over de tepels heen glijden en een langgerekt "ohhhhhh" ontsnapte aan haar mond. Een hand gleed langzaam in mijn broek en drong door tot in mijn onderbroek. De vingers passeerden mijn half stijve paal en gleden om mijn ballen. Pas toen mijn ballen in de palm van haar hand lagen stopten ze. Nu was het mijn beurt om zacht te kreunen. Haar hand was heerlijk zacht en warm.

We kusten hartstochtelijk en met haar hand in mijn broek begon ze mijn ballen rustige te kneden. Niet te hard, want dat is pijnlijk, maar precies goed. Ze wist wat ze deed. Haar andere hand streelde mijn rug en daalde aan de andere kant in mijn broek en onderbroek af. "Hmmmm, wat een lekker kontje heb jij!" zei ze. Om overal beter bij te kunnen kwam ze naast me staan. Een hand voor en een hand achter in mijn broek, haar volle borsten lekker tegen me aangeduwd, wat wil een man nog meer. Daar had Diana zo haar eigen ideeen over.

Ze stroopte mijn broek en onderbroek in een beweging naar beneden. Mijn nu stijve pik zwaaide naar buiten toe en triomfantelijk keek ze me vanuit gehurkte positie aan. Op nieuw pakte ze mijn ballen vast, maar met haar andere hand was nu mijn pik aan de beurt. Heerlijke warme en zachte handen verwenden mijn paal en al gauw stond ik te trillen op mijn benen. Ik werd lekker afgetrokken, zo heerlijk. Ze ging op haar knieen zitten en zei dat ik vooral moest genieten. En zo kwam dat beeld van daar net, haar heerlijk rode lippen om mijn pik gezogen, tot werkelijkheid: ze zoog mijn eikel naar binnen en likte met haar tong mijn paal helemaal vochtig. Daardoor kon ie lekker tussen haar lippen door glijden en bezorgde ze me op deze manier intens genot. Ervaren als ze was, had ze door dat ik op deze manier snel ging klaarkomen en dat wilde ze nog niet hebben. Ze liet mijn natte eikel uit haar mond glijden en kwam staan.

"Vond je dat lekker?" vroeg ze me. "Ohhhhh, zalig!" zei ik en streelde haar borsten weer. Ik wilde haar omhelzen, maar mijn pik wees schuin naar boven en dat omhelst niet zo fijn. Ik ging vlak naast haar staan en streelde haar borsten. Ik wilde haar helemaal naakt hebben en schoon de dunne stof van haar jurkje omlaag. Haar broekje had, net zoals het jurkje weinig om het lijf. Het bestond uit twee koordjes om haar heupen en twee driehoekjes stof, een voor haar kutje en een voor haar kontje. Ze had het net zo goed niet aan kunnen hebben, want het bedekte hoegenaamd niks, maar het effect was er niet minder om. Ik werd nog geiler toen ik haar slipje zag.

"Laten we lekker op bed gaan liggen" stelde ze voor, en ze duwde me achterover op bed. Ze deed zelf haar slipje uit. Een mooi kaal kutje werd zichtbaar. Het zag er erg mooi uit. Haar schaamlippen waren erg mooi strak. Ze kroop ook op bed en vroeg me of ik lekker wilde neuken. Ze bood me haar kont aan "Kom je lekker in me?" was het dit keer. "Nou en of!" reageerde ik. Mijn paal reageerde ook positief en klopte een paar keer in de lucht. Ik ging achter haar op mijn knieen zitten en kroop dichterbij. Verlangend naar haar natte kutje drukte ik mijn pik tussen haar benen. Haar schaamlippen openden zich en verwelkomde mijn eikel. Meteen maakte een heerlijk gevoel zich van mijn meester. Vochtig werd mijn lul lekker in haar gezogen en allebei kreunden we zachtjes. Meteen begonnen we op zoek te gaan naar een ritme waarbij we allebei gingen genieten.

Ik vond het fijn haar rug te strelen en haar borsten te verwennen. Het bleek dat Diana haar eigen kutje lekker vingerde, terwijl mijn gladde pik in haar heen en weer schoof. Om me aan te moedigen kneep ze af en toe in mijn paal. Dit was zo hemels! We hielden dit een flinke tijd vol, maar toen wilden we allebei liggen. Ze ging op haar rug liggen en vroeg me in haar te komen. Met opgetrokken benen lag ze op me te wachten. Opnieuw op mijn knieen kroop ik tussen haar benen. Ze leidde me nu hoogstpersoonlijk in haar natte kutje. Ik stootte diep door en samen genoten we. Ze trok me boven op haar en verlangend neukten we. We kusten elkaar ook vurig, maar waren meer bezig lekker te genieten van het gevoel in onze schaamstreek. Elke stoot in haar was een genot. En te horen aan haar gekreun had zij het ook heerlijk.

Langzaam voerde ik het ritme op. Ik was zo verdoofd door het zalige gevoel, dat ik nauwelijks door had, dat een bepaald ritme voor haar ontzettend fijn moest zijn. Pas doen ze diep begon te zuchten en kreunen begreep ik dat ze ging klaarkomen. Ik raakte van haar gekreun zelf ook erg geil en wist dat mijn orgasme niet lang meer kon duren. Toen ze klaarkwam, groeven haar nagels zich in mijn kont. Dat was de druppel voor mij, en ik voelde mijn zaad door mijn onderbuik stromen. Met een paar scheuten in mijn buik perste het naar buiten, regelrecht haar kutje in.

Ik rolde van haar af en we lagen even na te genieten. Ik bekeek haar van opzij en bedacht hoe mooi haar lichaam eigenlijk was. Haar mooie borsten dreven op haar lichaam en haar buik was mooi vlak. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keek me aan. "Oh man, wat kun jij lekker neuken! Ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer eens genoten." "Ik vond het ook heerlijk, je kutje is zalig!" antwoordde ik. Ze kwam op haar zij liggen en begon mijn buik te strelen. Ze had lekkere zachte handen en ze streelde teder. We vonden het fijn om naar elkaar te kijken, en na een tijdje begonnen we elkaar weer te zoenen. En na een nog een tijdje weer te tongzoenen. Opnieuw ontstond er opwinding en haar handen gleden richting mijn pik. Ze nam het slappe zaakje in haar hand en streelde hem lief. Dat was natuurlijk erg lekker en zorgde ervoor dat het zaakje niet meer zo slap was, sterker nog, ze maakte hem heerlijk hard.

"Ik denk dat ik nu maar even afmaak, waarmee ik straks was begonnen" zei ze, waarna ze hem lekker in haar mond nam. Heerlijk nat en warm. Ze streelde mijn ballen en buik en maakte me compleet gek. Maar ze stelde me behoorlijk op de proef: telkens als ik dacht klaar te gaankomen, hield ze wat in en stelde ze het moment weer uit.

Gaandeweg deze pijp sessie was ze op haar knieen naast me komen zitten. Zo kon ik met een hand goed bij haar kutje komen. Ik begon met haar heerlijke stevige kont te strelen, maar concentreerde me vooral op haar kutje. Er liepen net slierten met zaad uit en dat maakte haar kutje heerlijk glad. Ik vingerde haar zachtjes, maar concentreerde me toch vooral op mijn pijpbeurt. Man, wat was dat zalig! Ze zoog, ze likte, ze sloeberde, ze slurpte. En daarbij heerlijk aftrekken. Ik voelde dat ik nu toch echt ging komen. Ze hielp nu mee, en een heerlijk orgasme diende zich aan. Het zaad wat eruit kwam werd meteen opgezogen. Knipogend slikte ze het door. Niet dat ik dat perse wil, maar het is wel erotisch!

Weer mocht ik even bijkomen van haar,maar nu wilde ik haar toch wel even bedanken voor de heerlijke tijd die ze me had gegeven in dit bed. Ik was al lekker bezig geweest met vingeren, maar wilde me nu helemaal concentreren op haar kutje. Ik vroeg of ze weer op haar rug wilde gaan liggen. Ik begon haar rustige en teder te strelen. Geen plekje liet ik onberoerd: haar hals, armen, borsten met stevige tepels, zachte buik, haar zij, haar benen tot en met haar voeten en tenslotte natuurlijk haar kutje. Dat alles onderging ze met gesloten ogen. Ik vroeg of ze haar benen een beetje uit elkaar wilde doen, en daarna ging ik er tussen zitten. Ik bleef haar strelen,maar begon haar ook te kussen. Haar benen, haar dijen, alhoewel dat al gauw kietelde. Goed, dan maar ergens anders.

Haar kutje was nog kletsnat van het neuken van straks, en dus gleden mijn vingers soepel naar binnen. Ik rekte haar kutje zachtjes op en ze kermde een beetje. Ik bracht mijn mond dichterbij haar en begon haar schaamlippen langzaam te likken. Ze sidderde en zoog de adem tussen haar tanden door naar binnen. Ik bewoog mijn mond dichterbij haar klitje en likte haar heel zachtjes. Ze kromde haar rug en kreunde nu heftig. Alles kwam nu samen in haar zalige kutje: vingers, tong en strelende handen rond haar schaamstreek. Ze kreunde heftig toen ze haar orgasme bereikte. Ik probeerde dit zolang mogelijk voor haar te laten duren. En al die tijd liep het kutsap uit haar poesje. Zalig.

We douchten samen en streelden elkaar daar lekker. Ze nodigde me uit om overmorgen weer zo'n heerlijk ochtend te beleven. Maar gezin was dan weer weg. Dat leek me zalig. Een uurtje later lagen we allebei aan het zwembad, ieder apart. Allebei nagenietend van deze heerlijke ochtend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten