zondag 30 augustus 2009

Sabine

Met mijn internetvriendin Sabine had ik al maanden contact via mail. In het begin gingen dat soort mailtjes over gewone alledaagse dingen, maar langzamerhand werden ze meer erotisch getint. We wisselden foto's uit en zo kwam ik er achter dat ze een mooie vrouw was. Het bleek dat ze moeder was. Daar had ik geen probleem mee, in tegendeel. Op een of andere manier trok me dat alleen maar meer aan.
Sabine vond het leuk intieme geheimen met me te delen en ik genoot daar erg van. Het was alsof je af en toe in de echtelijke slaapkamer mee kon gluren. Op mijn beurt deelde ik de frustraties uit mijn slaapkamer met haar. Dat vond zij weer interessant om te horen. Ze gaf me tips om mijn vrouw proberen aan te zetten tot een beter sexleven. Sommige werkten, andere weer niet.

We waren twee gelijkgestemde zielen op het gebied van sex. We wilden er allebei veel en vaak van kunnen genieten. Langzamerhand begonnen we niet alleen over sex met onze partner te praten maar ook over sex met elkaar. En eerlijk is eerlijk: toen ik eenmaal een foto van haar had, begon ik naar haar te verlangen. Ik vond haar mooi en wilde haar! Ze vond zichzelf niet bijzonder mooi, en snapte niet wat ik bedoelde. Maar voor mij was ze een droom. Vergeleken met mijn eigen vrouw was ze een bloedmooie meid! Ik vertelde haar dat ik haar mooi vond en dat ik het heerlijk zou vinden om met haar te vrijen. Gelukkig dacht zij er hetzelfde over, zij wilde ook met mij genieten van sex.

Sabine stelde op een gegeven moment voor om met elkaar te gaan sms-en. Ik was namelijk niet altijd in staat mijn email te controleren. Sms-jes daarentegen kwamen meteen aan. Ik kreeg dus haar telefoonnummer en we sms-ten er flink op los. Omdat ik normaal gezien niet zo veel bel, ging mijn telefoonrekening met sprongen omhoog, iets dat ik moest zien te verbergen voor mijn vrouw. Maar Sabine vond het heerlijk me af en toe een sms te sturen als "Ik ben geil en nat" of "Ik wil je pik nu in me!". Dat maakte me ontzettend geil. We gaven elkaar opdrachtjes: ik smste haar dat ze vandaag geen slipje onder haar rokje mocht dragen. Man wat geil! Die dag heb ik me 4x afgetrokken op de WC van het kantoor waar ik werkte.

Uit al deze geilheid ontstond het verlangen om elkaar eens echt te gaan ontmoeten. Natuurlijk met maar één doel: sex. Het verlangen werd omgezet in een heus plan. Met twee gezinnen niet eenvoudig om te realiseren. Bovendien moesten de partners onwetend blijven. Tot twee keer toe werd een datum geprikt en moesten we door omstandigheden weer afblazen. Niet leuk, maar het verlangen werd er alleen maar intenser door. Daarnaast ontstond er ook nog iets anders: we bleken behalve verlangen naar elkaar ook nog 'gevoelens' voor elkaar te krijgen. Kreeg ik een paar uur geen berichtje van Sabine, dan maakte ik me zorgen. Kreeg ik wel een berichtje, dan sprong mijn hart op van blijdsschap.

En door de verliefde gevoelens die we voor elkaar hadden besloten we dat niet zo maar een middagje sex met elkaar wilden. We wilden meer, we wilden elkaar kunnen zien, met elkaar kunnen praten, lachen en in elkaars armen in slaap kunnen vallen. Kortom, de dingen die je met elkaar doet als je verliefd bent. Daarom planden we een overnachting. Met zijn tweeen een hotelletje boeken. We besloten elkaar te gaan ontmoeten in Gent. Daar kende niemand ons en konden we ongestoord van elkaar genieten. Het was een hoop zoeken, maar uiteindelijk hadden we voor het thuisfront een aannemelijke smoes om een nacht van huis te zijn. We konden zogenaamd allebei vanwege ons werk een nacht moeten overblijven in Gent. We hadden een hotel met parkeerplaats uitgezocht zodat we allebei onze auto kwijt konden.

Eindelijk was de dag aangebroken, vandaag zou ik Sabine eindelijk in levende lijven ontmoeten en haar vast kunnen houden. Wat verlangden we naar dit moment! We hadden al zoveel fantasieen met elkaar gedeeld en een deel daarvan konden we nu eindelijk waar gaan maken. Om een uur of 4 's middags aangekomen in Gent reed ik naar ons hotel in het centrum van de stad. Ik reed de parkeerplaats op en zag al meteen dat Sabine er al was. Ze zat te wachten in de auto. Nog voor dat ik de auto geparkeerd had stapte ze uit en kwam ze mijn kant op. Wauw! Wat zag ze er heerlijk uit! Een leuk luchtig zomerjurkje, met daaronder mooie benen op hoge sandaaltjes. Mijn eerste gedachte was: jezus wat een stuk. Een zelfbewuste vrouw. Lachend kwam ze naar me toe gelopen. Door haar hoge hakken bewoog ze erg mooi. Haar blonde haren dansten in de wind.

Ik deed de portier van de auto open en stapte uit. "Halloooooo" zei ze, zoals ze me ook altijd aan de telefoon begroette. "Hai!" antwoordde ik. Een kort ogenblik van onwennigheid: wat doe je in zo'n situatie: geef je elkaar een hand, of een omhelzing of een kus op de wang of meteen maar op de mond. We moesten er om lachen en gaven elkaar een kus op de wang met een kleine omhelzing. De omhelzing bleef en van dichtbij keken we elkaar aan. Ze lachte en bracht haar lippen tegen die van mij. "Kus me" zei ze fluisterend. Allerlei emoties en gevoelens waren er bij mij: wat ben je mooi, wat ruik je lekker, wat ben je warm, je handen om mijn rug, je borsten die tegen me aan drukken, je zachte lippen... Maar uiteindelijk waren het haar lippen die me alles deden vergeten. Ik genoot van haar lippen! Zo zacht, zo warm, zo lief, zo lekker! Met gesloten ogen stonden we elkaar te zoenen.

Toen ik mijn ogen weer opende, zag ik dat ze me met pretoogjes aankeek. Maar ook een heerlijke verliefde blik. Ze moest bij mij hetzelfde hebben gezien, want ze gaf me een knipoog en nog een kus. "Lieve jongen, in echt ben je nog mooier!" Ik smolt weg bij deze woorden en lachte schaapachtig. Na een minuut of 5 te hebben staan zoenen was het Sabine die voorstelde naar binnen te gaan. We pakten onze tassen en liepen naar de hotelreceptie. Weer een beetje verlegen met de situatie keken we elkaar aan: wie zou het woord voeren? Ik vroeg de receptionist om onze kamer. We kregen de sleutel van een kamer op de 3e verdieping. In de lift kusten we elkaar opnieuw en hielden elkaar vast. We merkten niet dat de liftdeur zich opende. Pas toen ie weer dichtging merkte we dat op. Gauw stapte we uit. Het was heerlijk om nu in het echt bij elkaar te zijn. Eenmaal op onze kamer lieten we de tassen vallen en kwam Sabine weer bij me. Opnieuw elkaar heerlijk kussend en strelend genoten we van elkaars lippen en handen. Ze sloeg dit keer haar arm om mij nek heen. Ze moest een beetje omhoog reiken, ze was kleiner als ik, zelfs met haar hakken. Haar lippen waren zalig, ze tintelenden. Met haar andere arm streelde ze mij om mijn rug.

Dan stopten we met zoenen, openden onze ogen en keken elkaar totaal verliefd aan. Langzaam negen we weer naar elkaar toe en genoten we van de wetenschap dat we binnen een paar seconde weer zouden zoenen. Ze keek me genietend aan, beet op haar onderlip en likte haar lippen nat. Al die gebaartjes maakte me week. Ik had mijn armen ook om haar heen geslagen en voelde haar warmte en liefde. Dit wilde ik niet meer kwijt. Ik liet haar niet meer los. Ze raadde mijn gedachte, glimlachte en fluisterde "We hebben een hele avond én nacht, lieve schat! We hoeven ons niet te haasten. Tijd genoeg." En met die woorden kuste ze me opnieuw. Vol, en warm. Haar lippen waren mooi rood. We hadden het hier ooit eens over gehad. Ik had verteld dat ik dat zo mooi vond, mooie rode lippen. Dat moest ze onthouden hebben, want haar mondje zag er perfect uit! We draaiden onze hoofden langzaam zodat onze lippen over elkaar gleden. Ik streek met het puntje van mijn tong over haar lippen en gretig accepteerde ze de uitnodiging om te gaan tongen.

Een heerlijk tongenspel ontstond. Haar tong was lekker warm, zacht en nat. Het leek wel of we aan elkaar vast geklonken waren, zo heftig hielden we elkaar vast tijdens deze tongzoenen. En telkens weer naar elkaar kijken om opnieuw te beginnen. Woorden waren niet nodig. Het was het maandenlange verlangen dat zich nu ontlaadde. We wilden straks niks gemist hebben en dus namen we overal de tijd voor, om te beginnen het kussen, zoenen en tongen. Haar arm gleed over mijn rug naar beneden en haar hand gleed onder mijn shirt. Een heerlijke warme hand. Ik was de avond ervoor in bad geweest en had een gladde huid. Ook haar hand was heerlijk en ik genoot van de warmte en de zachtheid. Ik wilde me bij haar koesteren.

Natuurlijk liet mijn pik zich niet onbetuigd. Al de hele weg naar Gent was ie in halfslappe toestand, en voelde ik dat er al druppels voorvocht uit mijn eikel kwamen. Ik vond dat niet erg, want ik wist dat Sabine dit ook wist en ik wist ook dat Sabine ongetwijfeld ook een nat kutje zou hebben. Tijdens onze eerste omhelzing groeide mijn pik en nu hier op de hotelkamer liet ie zich gaan. Een stevige paal rechtop in mijn broek. Sabine had dat natuurlijk haarfijn door en na een flinke tijd tongen zei ze ineens "Vind je het zo lekker, zoetje?" en ze streek lichtjes langs de bult in mijn broek. Met een glimlacht zei ik "Heerlijk schat!" en we kuste elkaar kort. Ze keek me met die prachtige twinkelende ogen aan. "Zal ik je eens lekker verwennen?" vroeg ze me. "Oh schat. Zou je dat willen doen?" vroeg ik haar, waarna ze knikte en antwoordde "Ja, heel graag lieverd! Ik heb je beloofd dat ik je een hele fijn tijd zou bezorgen."

Ze kuste me op mijn lippen en trok toen mijn shirt omhoog. Ze zei "Doe eerst je shirt maar eens uit". Dat deed ik graag. Haar handen waren al op verkenning geweest en dat voelde heel fijn aan. Ze streelde mijn borst en kuste me daar ook. Al gauw had ze mijn tepels gevonden en zag ze het effect van haar zoenen. Telkens als ze me op mijn tepels kuste, hapte ik naar adem. Dat was heel fijn. "Lekker, he?" zei ze. Haar handen gleden naar de sluiting van mijn broek en ze zei "Doe die maar uit, die hebben we voorlopig niet nodig." De broek gleed op mijn enkels en daar stond ik in een onderbroek waarvan de band behoorlijk gespannen was. Terwijl ik uit de pijpen van mijn broek stapte, gaf ze me de volgende aanwijzing. "Kom,", zei ze, "kom hier maar zitten." en ze wees op een fauteuil. Ik ging zitten. Ze kwam voor me staan en keek me aan. Ik bekeek haar lichaam en god wat was ze mooi!. Haar cup-D borsten vormde twee prominente uitstulpingen in haar sexy jurkje. Dan haar brede heupen en buik, waar ik zo van hield. Zoals elke vrouw maakte ook Sabine zich druk over haar heupen, buik en benen. Voor mij was ze perfect. Ik had al foto's van haar lijf gezien en ik vond haar heerlijk. Maar hoe vaak ik het bleef herhalen, ze geloofde me niet en vond het zelf niet mooi.

Ze leunde voorover en steunde met haar handen op de leuning van de stoel. Gefascineerd keek ik in haar decollete. Man, wat een mooi gezicht! ".... je of ik je lekker mag verwennen" hoorde ik ergens ver weg. Ik was zo weg van haar borsten in dat jurkje dat ik haar helemaal niet hoorde. Met open mond keek ik haar aan. "Bevalt het een beetje, schatje?" vroeg ze. Ik knikte van wel. "Ik vroeg je net of ik je mocht verwennen." zei ze nog eens. Ik kwam bij mijn positieven en zei "Oh ja graag!". Ze draaide met haar heupen en streelde haar borsten in het jurkje. Ik werd gek, en mijn paal liet weer van zich merken, hij klopte aardig. Dat zag ze en ze kwam op haar knieen voor me zitten. "Geniet je daar van?" vroeg ze. Ik moest lachen en kon niet anders beamen dat me dit erg beviel. Ze schoof de bandje van haar jurkje van haar schouders en maakte het strikje bovenaan het decollete van haar jurkje los. Daarna schoof ze ook de bandjes van haar BH van haar schouders. Ze pelde de cups van haar borsten en even later had ik vol zicht op haar waanzinnig mooie borsten. "Ze keek me met een veelbetekenende blik aan en zei "Kom, wees eens lief voor mijn borsten, waar je zo van houdt." En ze pakte mijn handen en bracht ze naar haar borsten. Ik nam ze in mijn handen. Zacht en warm. Mmmmmmmmm. Zacht streelde ik haar borsten en bleef er naar kijken. Ze waren niet alleen mooi, ze voelde mooi, ze bewogen mooi, ze zagen mooi! "Heerlijk" zei ze zacht en ze lachte me genietend toe. We kusten elkaar weer zacht en genoten van elkaar.

"En nu jij. Volgens mij moet je nog iets uit doen..." merkte ze op, nadat ik een tijdje met haar borsten had gespeeld en haar tegelijkertijd heerlijk had gekust. En meteen pakte ze mijn onderbroek aan de zijkant van de band vast en trok hem naar beneden. Ik drukte me even op zodat ze hem onder mijn kont door kon halen. Mijn stijve pik zwiepte eruit en ik voelde dat de eikel al nat was. Sabine's gezicht was nu dichtbij mijn harde pik en keek naar me op. Haar ogen twinkelden van opwinding. Ze pakte mijn pik voorzichtig vast, maar dat was al genoeg om naar adem te happen. Haar rode lippen waren nu vlakbij. Man, wat wist ze me op te winden. Ze stak haar tong uit en likte het puntje van mijn eikel. Mmmmm, zalig. En ineens, zoog ze de hele eikel naar binnen. Meteen begon ze me ook af te trekken. Ze hield hem stevig vast, precies zoals ik het graag heb. Ritmisch trekkend en heerlijk zuigend, zonk ik weg in een moeras van genot. Wat mij betreft bleef ik daar nog even.

Na een kwartiertje fantastisch pijpen met zuigende hollen wangen, keek ze me met vochtige rode lippen aan. Haar ogen twinkelden van geilheid. Ze kuste me en ik proefde het zoete voorvocht. "Mmmmmm, heerlijke jongen. Volgens mij heb je het heerlijk. Of niet?" vroeg ze me. "Oooooh, wat is dit zalig, schat! Ga je nog door? Ik ben er bijna..." vroeg ik Sabine. "Dat weet ik lieverd,", zei ze, "maar wil je zo klaarkomen, of wil je in m'n kutje klaarkomen? Eerlijk gezegd ben ik heerlijk geil en verlang ik ontzettend naar je dikke paal lekker ver in me!". Ik zat in tweestrijd: Sabine kan verrukkelijk pijpen en wil ik zeker een keer in haar mond klaarkomen, maar ik wist van mezelf dat ik dan een half uur gewoon niks meer klaarspeel. En dat wilde ik toch ook niet. Dus werd het de verstandige keuze en zei ik haar "Ok, dan gaan we lekker neuken". Ze kuste me en zei dankbaar "Oooh, heerlijk! Dank je wel, schatje. We zullen het heerlijk hebben! Wat ben je toch lief voor me".

Ze komt tussen mijn benen vandaan en gaat staan. Wat een lijf! Ik verlang ontzettend naar haar. Wat moet het heerlijk zijn om in haar kutje te mogen genieten.
"Ik heb een verrassing voor je" zegt ze en ze draait zich om. Ik heb nu uitzicht op haar heerlijk kont. Ze vind hem zelf niet mooi, te groot en lelijk, maar ik ben er weg van. Ik geniet van de rondingen van die heerlijke billen, zelfs nu, verborgen in haar jurkje. Ze draait met haar heupen en kont. Mmmmm, wat mooi om te zien. Ze wind me ze op. Al draaiend en dansend, tilt ze haar jurkje op. Langzaam gaat de dunne stof omhoog. Fantastische benen op zwarte hoge hakken maken de opwinding compleet. "Wauw Sabine, wat ben je toch mooi!" zeg ik hees, "Je maakt me geil...". "Ja?" vraagt ze, "dat was ook de bedoeling heerlijk vent van me, ik wil dat je me dadelijk lekker hard neukt, dus moet je heet en geil zijn!"

Draaiend en heupwiegend stond ze met haar kont naar me toe en keek ze achterom. Ze wilde weten of ik wel goed keek. Nou reken maar! Mijn ogen zaten vast aan de onderkant van het jurkje dat steeds hoger gleed. Twee heerlijke billen werden langzaam zichtbaar, twee billen die langzaam draaienden en wiegden. Man, wat opwindend. Mijn dikke pik klopte hevig, met een nog natte eikel van het pijpen. Haar bilnaad werd zichtbaar en ik zag tot groot genoegen een dun zwart lintje tussen haar billen lopen. Een string! Ze droeg een string! Iets dat mijn vrouw nooit zou aantrekken. "Bevalt het je?", vraagt Sabine "Kun je het goed zien?".
"Oh god Sabine, wat is dit mooi! Je draagt een string!" zeg ik. "Ja! Speciaal voor jou, deze met het hartje achterop, weet je nog?" En ze tilt met haar handen haar jurkje nu helemaal boven haar billen. Fantastisch, drie zwarte koordjes komen boven aan haar bilnaad bijeen en zitten in hartje bijeen.

Ze had al eens een foto gestuurd waarop ze deze string droeg en me beloofde dat ze deze voor mij zou dragen. Ik streelde haar billen en fluisterde dat ze zo mooi was. Ze giechelde en genoot van mijn aanraking. Ik volgde met mijn vinger de zwarte lintjes van haar string. Draana trok ik haar stringetje naar beneden. Ze draait zich om en toont me haar dunne laag schaamhaar te zien is. Ik ben er dol op. Wat een mooi kutje! Ze doet haar benen wat uit elkaar zodat het schaamlippen beter zichtbaar worden. Ik zie tussen de schaamlippen vocht glinsteren. "Ben je nat?" vraag ik haar. "Wat denk je?" vraagt ze terug. Ik knik. Geil man! Ze staat nog steeds te heupwiegen en houdt daarbij haar jurkje opgetild tegen haar buik. Ik kijk haar aan en vraag haar "Het jurkje kan nu zeker wel uit?". Ze knikt en laat het vallen, het ristelt meteen naar haar voeten, waar het stringetje ook al lag.

Ze staat nu in volle glorie voor me, helemaal naakt. Nog wel op haar hoge hakken. Ik zeg er niks van, want ik vind het super opwindend om een vrouw in bed te zien met haar hakken aan. Maar Sabine vind dat wat minder en doet ze uit. Jammer. Ik kus haar buik en sla mijn armen om haar heen, mijn handen op haar billen. Ik kijk haar aan en vraag "Hoe wil je neuken?". Ze streelt me over mijn hoofd door mijn haar en zegt "Mmmmm lieverd, mag ik op mijn rug gaan liggen, en jij boven op mij? Dat lijkt me zalig: Lekker hard en diep! Dat wil ik!". Ik geniet van zulke geile woorden en wil maar al te graag aan haar verzoek voldoen. Ik lach en zeg "Natuurlijk mag je zo gaan liggen! Kom maar." Ze kruipt op bed en gaat daar op haar rug liggen. Wat is het toch zalig om haar lichaam te zien bewegen! Haar mooie grote borsten deinen en schudden heen en weer als ze beweegt. Ook haar benen, haar armen, haar buik en kont, alles ziet er zo fantastisch uit als het beweegt. Tot nu toe had ik alleen maar foto's en af en toe wat webcammen, maar dit is het echt, live voor mijn ogen.

Ik verlang hevig naar haar, nu gaat het gebeuren, waar we allebei zo naar verlangde. Ik hoop dat ik haar niet zal teleurstellen, want met mijn vrouw is bij de toch al zeldzame sex meestal rustig en afwachtend. Precies de reden waarom ik hier nu met Sabine ben. Ik hoop dat ik kan voldoen aan haar verlangens. Op handen en voeten kruip ik over haar heen. Ze rijkt haar handen naar me uit, streelt mijn buik en ik kus haar. Ze ligt zo dat haar borsten boven op haar buik drijven. Ik streel haar borsten en begin eventjes aan haar tepels te zuigen. "Ahhhhh" brengt ze uit, kennelijk is dit een erogene zone bij haar. Ik duw en masseer haar borsten terwijl ik aan haar tepels zuig. Ze laat zich lekker verwennen en geniet. Ik zie haar hand naar haar kutje gaan, om zich alvast eens lekker te strelen. Ik zie dat haar schaamlipjes glimmen. Ze zijn gewoon kleddernat! "Jezus Sabine!, jou schaamlippen, je kutje is drijfnat. Is dat van net?" "Ze glimlacht genietend en zegt "Ja, van het pijpen...". "Wordt je daar altijd zo kletsnat van dan?" vraag ik haar nog eens. "Nee, maar dit is de eerste keer dat ik die heerlijk dikke pik van jou mocht pijpen." was haar antwoord, "en dat was zalig opwindend, ook voor mij! Nu, kom gauw in me!"

Ik wil haar geile kut. Ik verlang naar haar zachte en natte grotje waarmee ze me ongetwijfeled heerlijk mee zal verwennen. Maar ik verlang er ook intens naar om op haar buik en borsten te liggen. In mijn ruk fantasieen thuis was dat ontzettend fijn: boven op haar borsten liggen en haar zo neuken.
Met haar handen trekt ze me nog iets hoger en doet ze haar benen verder uiteen. Sabine is neukklaar en wil me. Ik laat met zakken en richt mijn pik tussen haar schaamlippen. Als mijn eikel haar schaamlippen raakt, houden we allebei onze adem in. Ik druk voorzichtig door en voel hoe mijn eikel haar natte schaamlippen uit elkaar duwt en dan binnenglijdt. Vanaf het begin een fijn gevoel. Ik hoor Sabine uitademen, en met gesloten ogen bijt ze op haar onderlip. Ik ben nu helemaal in haar en vind het fijn te voelen hoe haar kutje mijn pik omringt. Ik beweeg mijn pik zachtjes een paar keer heen en weer en dat is een waanzinnig fijn gevoel, zo glad, zo glibberig. Zo warm en zo geborgen. Ik kreun, want ik vind het heerlijk.

Sabine slaat haar armen om mijn rug en nek en trekt me tegen haar aan. Ze wil dat ik echt op haar kom liggen. Nou, met liefde en plezier! Ik laat me zakken en geniet van haar mooie volle borsten en heerlijke zachte buik. Haar benen liggen net naast die van mij en ik zuig haar warmte en zachtheid in me op. Dit is waar het allemaal om draait, een man en vrouw die elkaar in vol verlangen proberen te verwennen. Langzaam begin ik mijn heupen op en neer te bewegen. Mijn pik volgt en glijdt in en uit haar kut. Heerlijk vochtig is alles super en we kreunen beiden. Wat een hemels gevoel. We geven ons helemaal over aan dit genot, en als vanzelf gaat het tempo omhoog. Mijn pik glijdt hard en diep in haar. Heerlijk om mijn natte paal tot aan de wortel in haar kut te kunnen schuiven. Telkens kletsen mijn ballen tegen haar benen en haar billen aan. Het genot zit niet alleen in mijn pik en Sabine's kutje, maar overal waar we elkaar raken, haar armen, mijn armen, haar buik, mijn buik, haar borsten, haar benen, zelfs onze voeten. Elke stoot van mij in haar zorgt voor een kreun van haar. Af en toe kreunt ze mijn naam "Oh.. Oh... Oh.. Oh ja Jeroen, oh god wat zalig, oh god wat lekker, wat ben je diep en stevig. Oh ja, dit wil ik!"
Het is zo geil Sabine mijn naam te horen kreunen. Mijn eigen vrouw ligt altijd stil en kreunt helemaal niet, dus Sabine horen kreunen is zo opwindend voor me.

Ook Sabine te voelen kronkelen onder me is een nieuwe ervaring voor me. Sabine weet precies een opwindend tegenritme te bewegen, waar ik zeer opgewonden door raak.
Zonder me ergens om te bekommeren laat ik me gaan en zink helemaal weg in Sabine's kut. We neuken nu stevig. Ik voel hoe geil Sabine is en hoe hevig ze kronkelt en kreunt. Steeds geiler wordt ze. Dat wind me alleen maar meer op en ik voel een orgasme zich in de verte ontwikkelen. Sabine is ook zo ver, ze kreunt en steunt maar steeds mijn naam "Hng.. hng... oh, ja, oh ja, oh wat zalig, je neukt zooo lekker..... oh ik denk dat ik ga komen, laat me komen schat, meeer, nog... nog...". Het ritme hoeft niet meer omhoog, het is perfect zo. We weten allebei dat we gaan komen en dat is wat we willen, dat is waar we zo intens naar verlangden al die maanden. Alles gaat nu in een waas, en ik voel alleen nog maar mijn eikel die intens genot ontvangt. Ik voel hoe een storm in mijn onderbuik op gang komt en een lading heet zaad zich een weg naar buiten zoekt. Ik heb nu niets meer te vertellen, het is onomkeerbaar. Het enige wat ik nog kan doen is genieten van dit moment. De eerste lading zaad spuit ik diep in Sabine's kut, maar het houdt daar niet mee op, elke stoot lijkt een volgende lading zaad te brengen.

Ergens ver weg merk ik hoe Sabine ook haar orgasme beleefd. Ze gilt in mijn oor "Aaaaahhhhhh jaaaaaaah jaaaaah, oeeeeeeeee". Haar kutje verkrampt en knijpt in mijn pik, maar dat besef ik pas wat later. Op dat moment geniet ik van Sabine's reactie, haar lichaam schokt, alsof ze onder stroom staat. Ze slaat haar armen stevig om mijn nek en knijpt mijn nek tegen haar aan. Wat is dit toch intens zeg!
Heel langzaam ebt dit gevoel weg en al die tijd lig ik bovenop haar, in haar armen en in haar kutje. Pas na een minuut zijn we zover dat we elkaar aankijken. Een blik is gennoeg: de bevestiging voor elkaar dat we elkaars minnaars moeten zijn. We zijn voor elkaar geschapen. dit is waar we allebei naar zochten. Intens genoegen en waanzinnig genot.

Met hese stem fluister ik "Jezus Sabine, dit heb ik nog nooit meegemaakt! Wat zalig!". Sabine antwoordt "ohhhh, fuck zeg, ik geloof niet dat ik ooit zo ben klaargekomen". Ik vraag weer verder "Is het met jou altijd zo?". Ze antwoordt "Nee, dit heb ik alleen nog maar met jou gehad" en ze glimlacht voldaan en dankbaar. We kussen elkaar, nog steeds innig omhelzend. We strelen elkaar en beminnen elkaar. We hebben zojuist iets bereikt dat ons zeer diep met elkaar verbindt.

Ik glij van Sabine af en we hijgen nog even na. We strelen elkaar en kussen elkaar. We praten met elkaar en houden elkaar continu vast. Na een paar minuten kust ze me, en streelt mijn pik zachtjes. Ze streelt mijn ballen en tussen mijn benen. Ik geniet van de zachtheid en warmte waarmee ze dat doet. Ze treelt ook mijn lichaam en ik geniet van haar aanrakingen. Langzaam gaan haar handen over van strelend in aftrekkend. Ik kijk haar aan en ze kijkt ondeugend terug. "Ik wil je" fluistert ze. "Nu al? Jij bent snel.." merk ik op.
Ze kijkt me genietend aan en zegt "Ik wil je niet alleen hard en diep, ik wil je ook vaak en lang!"
Haar blik is zo geil, dat ik terplekke opgewonden raak. Mijn pik roert zich en richt zich onder haar aftrekkende bewegingen op. Ik weet niet of ik dit kan, maar wil het in ieder geval proberen. Ik wil wel eens zien hoe lang ze het kan, maar twijfel draabij wel aan mijn eigen pik. Kan ie wel zolang?

Sabine vraagt "Kom je langs achter in me?" en ze gaat op handen en knieen zitten. Terwijl ze dat doet zie ik een klodder zaad uit haar kutje druipen. Het kan haar kennelijk niks schelen, maar mij wind het nogal op. Heerlijk dat Sabine zo wellustig is dat ze mijn zaadlozing gewoon uit haar kutje laat lopen.
Haar heerlijke kont naar mij gericht zegt ze "Kom gauw in me, ik help je wel." Ik ga op mijn knieen achter haar zitten en richt mijn half stijve pik op het punt waar benen bij elkaar komen. Sabine heeft haar hand klaar om mijn pik te helpen. Ze pakt mijn eikel en drukt hem tussen haar schaamplippen. Mijn pik is nog niet helemaal stijf en buigt als ik de eikel naar binnen probeer te duwen. "Mmmmmmmm" geniet Sabine nu al. Met wat hulp glijdt mijn pik weer in haar zalig kutje en duw ik hem tot achter. Ik stoot met mijn heupen, en Sabina beweegt haar kont heen en weer.

Al gauw hebben we het ritme te pakken. "Oeeeewww, zalig schat, oh dit is voor mij zo fijn! Doe me lekker hard en stevig. Ik wil dat je hem stevig in me ramt." Ik wist dat ze graag langs achteren genomen werd. En dat ze daarbij niet gespaard wilde worden. Terwijl we allebei ritmisch bewegen laat ze af en toe haar hoofd zakken, meestal gepaard gaand met een kreun. Ik sla haar op haar bil en daarbij stoot ze een dierlijke kreet uit. Kennelijk geniet ze ervan om fysiek hard aangepakt te worden. "Ja, nog een keer. Sla me. En neuk me!" Ik voldoe aan haar verzoek en telkens kreunt ze wild, en wordt ze geiler. Het tempo en de heftigheid van mijn stoten gaat omhoog en haar kreunen en kronkelen wordt wilder. Ze gaat nu op haar ellebogen hangen, waardoor mijn pik iets dieper moet buigen. Hij glijdt ook steviger in Sabine's kutje. Per ongeluk glijdt ie eruit. Ik wil sorry zeggen, maar ze kreunt hevig. "Vind je dat lekker?" vraag ik haar. "Ja, het is heerlijk als ie eruit gaat en weer snel daarna erin!" zegt ze hees, vol verlangen naar mijn pik. Met deze wetenschap neuk ik haar stevig en diep, laat hem af en toe uit haar kutje glijden en er weer in. Sabine bereikt al gauw een orgasme, en maakt me duidelijk dat ik vooral door moet gaan. "Nog... nog... nog... gilt ze bijna onverstaanbaar. Ik blijf pompen en rammen. Omdat ik zelf net ben klaargekomen, komt mijn orgasme voorlopig niet en kan ik haar heerlijk laten genieten. Dit is fysiek voor mij inspannend en het zweet loopt over mijn hele lijf. Maar in een kwartier komt ze 3 keer achter elkaar klaar. Wauw, wat een vrouw!

Vermoeid val ik naast haar op bed, badend in het zweet. Ze komt naast me liggen, helemaal geil en heet. "Oh jongen, wat kun jij neuken zeg! Zo heb ik het niet vaak gehad! Dit is zalig!". Ik kijk haar uitgeput aan en zeg even niks. We liggen een tijd uit te blazen. Na een tijdje pakt ze mijn hand vast en zegt me "Je bent fantastisch, zeg! Ik ben zo lekker gekomen, oh wat heerlijk!". Ik ben natuurlijk blij met de complimentjes maar ben even te uitgeput om er op te reageren. We willen elkaar vasthouden, maar we zijn te bezweet om dat fijn te vinden. "Ik zou eigenlijk willen douchen..." zeg ik. "We kunnen ook samen in bad gaan" zegt ze "gewoon even lekker samen in bad liggen en een beetje bijkomen in elkaars armen. Zou je dat leuk vinden?". Ik knik enthousiast, dat lijkt me wel wat. Ik sta op en loop naar de badkamer. Zet de kraan aan en laat het bad vollopen.

Sabine komt ook naar de badkamer en slaat mijn armen om me heen. "Het was zalig, lieverd! Dank je wel!" zegt ze weer. Haar hand vasthouden laat ik haar in bad stappen en volg ik zelf ook. We zitten naar elkaar toe. Het water komt net tot de onderkant van haar borsten. Ze ziet er geweldig uit. We weten dat ons samenzijn hier mee eindigt en willen nog even van elkaar genieten.

We strelen elkaar en ik blijf genieten van haar verrukkelijke lichaam. Wat is ze toch mooi! Ik geniet van het warme water en van haar zachte handen die me strelen. Het wind me op, om door zo'n mooie vrouw verwend te worden. Mijn pik begint stijf te worden en de eikel komt na enige tijd boven water. Ze kijkt me met glinsterende en geile ogen aan en zegt "Nu is het denk ik tijd om jou lekker te pijpen en lekker klaar te laten komen in mijn mond, vind je niet?". Oh, wauw! "Mmmmm lekker Sabine!" zeg ik wellustig. "Als je op de rand van het bad gaat zitten, met je benen uit elkaar dan kan ik er tussen komen zitten" antwoord ze. En zo gebeurt het. Sabine komt tussen mijn benen zitten en begint me af te trekken.

Meteen vanaf het begin is het zalig. Elke keer weet ze precies hoe ze mijn paal moet vastpakken en bewegen om het heel fijn voor me te maken. Ze brengt haar hoofd dichterbij en opent haar mond. Meteen schuift ze mijn eikel in haar mond, sluit haar lippen en streelt met haar tong het puntje van mijn eikel. "Heerlijk!" kreun ik. Sabine blijft me aftrekken terwijl mijn eikel in haar mond verwend wordt. Deze combinatie is zo zalig voor mij, dat het niet lang duurt voordat ik wil komen. Ze merkt dat en zuigt er stevig aan. Haar holle wangen maken me gek. En dan, dan kijkt ze me supergeil aan. Terwijl ze zuigt en aftrekt kijkt ze me geil aan. Dat is voldoende, ik kom heftig klaar, en Sabine zuigt me helemaal leeg. Ze slikt het zaad door en vraagt me of het leker was. Ik kan alleen maar volmondig ja antwoorden.

Deze date was voor beide fantastisch en met een voldoen gevoel gaan we beide naar huis. Wetend dat we elkaar binnenkort weer zullen zien...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten