maandag 16 november 2009

Lotte I

Ik moet iets opbiechten. Tot nu toe zijn alle hier gepubliceerde verhalen fantasieen. Allemaal niet-waargebeurde verhalen, ontsproten aan mijn geile en altijd actieve fantasie. Ze zijn wel gebaseerd op een gebeurtenis of iets dat ik meemaak in mijn omgeving, waarna mijn fantasie er mee aan de haal gaat. Zo kan er een buurvrouw of een vrouwelijke collega zijn me in mijn gedachte een zalige dag bezorgd. Ik ben destijds begonnen met deze fantasieen te publiceren om maar iets te doen aan mijn frustererende sexleven thuis. Ik zelf heb een hoog libido, terwijl mijn partner een lage sexdrive heeft. En dan moet je toch wat. Het schrijven van erotische fantasieen of verhalen bleek behoorlijk effectief te zijn! Het gaf me een uitlaatklep. Vaak zag ik uit naar het "op papier zetten" (moeilijk in dit digitale tijdperk!) van mijn fantasieen. En alhoewel er maar een beperkt lezerspubliek is/was, gaf het mij toch een beetje minder frustratie.

Maar goed, ik wilde iets opbiechten. Ik moet het gewoon delen met iemand. Met mijn vrouw kan dat niet, de reden hiervoor zal jullie zo duidelijk zijn. Dan maar met jullie, anonieme lezers... dus, het volgende is geen fantasie, maar waargebeurd...

Op een gegeven moment reageerde er per mail een vrouw die aangaf dat ze erg genoot van mijn verhaaltjes. Laten we haar Lotte noemen. Lotte en ik mailden wat heen en weer en we ontdekten dat we op zoek waren naar hetzelfde: meer genot en meer erotiek dan je thuis kunt krijgen. We lagen elkaar prima en begonnen te sms-en en chatten. Al gauw gingen we elkaar foto's sturen, in eerste instantie nog keurig, maar later ook minder onschuldig. En op ons werk konden we redelijk onopgemerkt chatten. We begonnen meer en meer naar elkaar te verlangen. We ontdekten het virtueel vreemdgaan: voor de webcam van elkaar genieten. Dat was zo intens dat we ook in het echte leven naar elkaar begonnen te verlangen. En daar hadden we een probleem: we wonen erg ver van elkaar: er zat ruim 2 uur rijden tussen ons! En daarnaast was onze thuis- en werksituatie ook nog eens zo dat we niet zomaar een dag van huis konden zijn. Terwijl we zo naar elkaar verlangden, konden we elkaar niet ontmoeten!

Totdat het geluk ons meezat. Ondanks dat de thuissex op een veel te laag pitje stond, heb ik een goede band met mijn vrouw. We planden een weekendje Utrecht. De kinderen werden uitbesteed en we maakten plannen om er een leuk en gezellig weekend van te maken. Ik stelde mijn internetminnares-die-ik-nog-nooit-in-het-echt-had-gezien er van op de hoogte en samen fantaseerde we hoe wij in Utrecht tekeer zouden gaan. Op een gegeven moment vroeg ze waar we zouden gaan eten. Ik gaf aan dat ik dat nog niet wist en samen zochten we een restaurantje uit, waar we in onze fantasie samen zouden kunnen eten, met natuurlijk dampende sex in een hotel na afloop.

Mijn vrouw en ik reisden af naar Utrecht en namen onze intrek in een hotel. Op een of andere manier lukt het haar in een andere omgeving als thuis wel om geil te worden. En al gauw was ze me aan het pijpen. Maar door haar ongeinteresseerdheid gaf het gewoon niet echt genot. Overdag winkelden we. Ik had dringend nieuwe kleren nodig. Terwijl we aan het winkelen waren voelde ik de mobiel trillen en wist ik dat ik een smsje had. Ergens in een pashokje keek ik en zag de tekst: "Wij komen ook naar Utrecht en hebben om 19:00 gereserveerd in Luce"
Wauw! Mijn schatje kwam ook hier naar toe! Ik moest nu zien dat wij daar ook waren. Dat zou pas spannend zijn. Elkaar voor het eerst in het echt zien en in gezelschap van onze partner. Jezus wat geil!

Ik moest nu voor elkaar zien te krijgen dat wij daar gingen eten. Omdat ik samen met Lotte al had gekeken waar het was, loodste ik mijn vrouw de betreffende straat in en zei terloops dat ze hier wel erg veel restaurants hadden. We keken wat op de menukaarten die buiten hingen. Bij restaurant Luce zei ik dat het een mooie tent was. Leuk om eens te gaan eten. Mijn vrouw beaamde dat en stelde voor om er vanavond heen te gaan. Yes, dit ging makkelijk! Ik keek wat bedenkelijk en zei dat we dan misschien wel moesten reserveren. "Dan doen we dat toch" antwoordde mijn vrouw. We liepen naar binnen en werden opgevangen door de bediening. Ik zei dat we voor vanavond wilden reserveren. Ik keek mijn vrouw aan en vroeg haar "Voor een uur of zeven?". "Ja" antwoordde mijn vrouw. De reservering was een feit en we verlieten het pand. Inwednig jubelend winkelde ik verder met mijn vrouw.

Tegen een uur of vijf waren we terug in het hotel en dronken we wat. Darabij sloeg de vlam in de pan en werd er nog even gevreeen. Even later kleedden we ons om voor het diner. Ik wilde er perfect uitzien voor mijn Lotte, en de pas gekocht kleren hielpen daarbij. Even alleen op de hotelkamer smste ik Lotte dat wij gereserveerd hadden en dat we elkaar eindelijk zouden zien. Een smsje vol ongeloof maar ook verlangen kwam terug. Tijdens onze chat sessie hadden we gefantaseerd dat we allebei naar de WC zouden gaan en elkaar daar konden zoenen. Dat we samen in een hokje zouden kruipen en daar heel even heel samen konden zijn. Ik kon haast niet meer wachten, maar was aan de andere kant erg zenuwachtig. Op een of andere manier wilde ik dat Lotte en haar gezin er als eerste zou zijn.

Tegen 7 uur verlieten we het hotel. Hand-in-hand liepen we naar Luce. Regelmatig liepen de rillingen over mijn lijf. Niet van de kou, maar van de zenuwen! Waar zou ze zitten, zouden we in elkaars buurt zitten, konden we elkaar wel zien? Jezus wat zat ik daar over in. Gelukkig merkte mijn vrouw niets en gingen we naar binnen. Meteen zag ik haar zitten, naast haar man en tegenover haar kinderen. De bediening ving ons op en vroeg of we een reservering hadden. Ik moppelde mijn naam en keek weer naar haar. Nu keek ze ook naar mij. God, zelfs van 20 meter afstand zag ik dat ze bloedmooi was! Je had donkere ogen. Haar haar viel me meteen op, zo mooi... glad.... alles zo mooi vallend. En ze droeg een rokje. Meer zag ik op dat moment niet....

We werden naar ons tafeltje geleid. Ik nam de kans schoon en ging meteen zo zitten dat ik naar haar kon kijken. Niet al te romantisch, meestal vraag ik mijn vrouw waar ze wil zitten, maar dat ging nu mooi niet door. Ik moest en zou naar Lotte kunnen kijken. Helaas voor Lotte stond ons tafeltje zo, dat ze haar hoofd een kwartslag naar links moest draaien om mij te zien. Ik vroeg me op dat moment af, wat Lotte nu dacht. Zou haar hart ook zo kloppen als het mijne? De eerste minuten genoot ik van haar: haar mooie haar, haar truitje en ik wilde weten wat voor laarzen ze droeg (ze had al gezegd dat ze die zou dragen). Haar man zat ervoor, dus ik kon het niet goed zien. En toen, toen draaide Lotte haar hoofd naar me toe. Ze keek me aan en ik zag een smeulend vuur. Oh man, wat maakte ze me gek! Haar ogen waren zo mooi opgemaakt. Zo mooi! Mijn vrouw maakt zich maar sporadisch op en liefst onzichtbaar. Lotte daarentegen kende het effect van mooie make-up en had zich doelbewust zo opgemaakt. Ze keek naar me en ik smolt! Ik gaf snel een knipoog en hoopte maar dat mijn vrouw het niet zag en Lotte wel.

Ik babbelde met mijn vrouw over de stad, het winkelen en wat we zouden gaan eten. Omdat Lotte en ik min of meer hadden afsgesproken "samen" naar de WC te gaan zat ik op hete kolen: wanneer zou ze nu gaan? Nog voor het voorgerecht? Tussen voor- en hoofdgerecht? Of pas daarna. Om het nog erger te maken ging eerst haar man, daarna haar kind. Daarna kwam het hoofdgerecht! Shit, weer geen kans. Man, ik wilde haar echt aanraken en zelfs proberen te zoenen!

Pas na het hoofdgerecht was het zover! Lotte stond op en liep langzaam naar de WC. Ik zei tegen mijn vrouw dat ik naar de WC moest en stond op. Ze had Lotte gelukkig niet gezien en wist van niks. Ik deed de deur van de WCs open en kwam in een halletje, vanaf hier ging er een deur naar de dames WCs en een deur naar de heren WCs. Beide deuren stonden open. Ik keek de dames WCs binnen, maar geen spoor van Lotte. Een lichte paniek maakte zich van me meester: shit! Waar was ze nu. Op dat moment ging een van de toiletdeuren open en liep ze naar de wastafels. Ze had me nog niet gezien. Ik zei "Dag dame" (tenminste dat denk ik, weet het niet meer zeker :-) ) Ze draaide een beetje verschrikt om en keek me aan met die mooie donkere en grote ogen. Ze keek ... zorgelijk? bang? verschrikt? vond ik. In ieder geval met grote ogen. Mss de makeup? Ze kwam naar me toe en voordat ik het in de gaten had kuste ik haar op haar mond. Tegelijkertijd wilde ik haar vastnemen en mijn hand gleed aan de zijkant van haar zachte borsten. Mmmmmm dit voelde zo goed!!!!! YES!!!!! Vrijwel ogenblikkelijk begint Lotte me heerlijk heftig te tongen. Dat was meteen mijn gedachte: "tjee die wil tongen zeg!" Maar wel heel lekker!!!!!! "Aggresief" kwam in me op bij het kussen. Niet negatief bedoeld maar initiatiefrijk. Dat is nou net waar ik zo naar verlang, een vrouw die begint met wat ze wil.

De rest gaat een beetje in trance alhoewel ik wel een hoop kan herinneren. Hoe ik Lotte voorstel om samen in een toilet te kruipen. Hoe zij me voor gek verklaart maar het toch doet! Mmmmm. In het eerste toilet is het licht kapot. Shit. Elke keer als ik uit een damestoilet stap kan ik betrapt worden. Dan het tweede toilet. En dan god-non-de-ju. Eindelijk helemaal samen we vallen aan en omhelzen elkaar. Ik wil haar zien maar ook zoenen. Ik streel de zijkant van haar volle borsten en merk dat ze haar gelaarsde voet op de wc zet. Ik streel haar benen en glijd brutaal als ik ineens ben zomaar langs haar been omhoog. Ik voel haar kous en wil dat zien. Jezus wat mooi!!!!!! Mijn hand glijd verder en Lotte houdt me niet tegen! Ik voel dat ze haar slipje aan heeft. Dan duwt ze me achteruit (weer: geloof ik ;-) en wil mijn riem losmaken. Teveel werk, gewoon de rits. Mijn paal is op een of andere manier half stijf (dat was ie nog niet toen ik naar de wc ging ;-) en ze grijpt hem weer zo "initiatiefrijk" vast. Ze gaat op haar hurken zitten en dan tot mijn grote verrassing en groot genoegen: ze neemt hem meteen diep in haar mond. Ze zuigt hem gretig naar binnen en er weer uit. Jezus wat zalig!!!!! ik kijk en vind het zalig! God Lotte, dat is zo heel anders als mijn vrouw dat zou doen. Die pakt hem zachtjes vast, likt eerst voorzichtig aan de eikel en dan een stukje in haar mond. Zo hevig als jij dat doet ze nooit, en al zou ze het doen, dan zou ik haar tanden voelen: auw! Ze is niet zo heel goed in haar lippen zo houden dat haar tanden er niet meer zijn....

Het voelt heerlijk aan en ik vraag me serieus op dat moment af of ik haar zal laten begaan en zou willen klaarkomen in haar mond, of dat dat te lang gaat duren. Eerlijk gezegd: mijn vrouw heeft me die middag, na het winkelen, al laten komen en ik denk dat het nu te lang gaat duren. Dus zal dat moeten wachten. Ik trek Lotte omhoog maar wil haar in ieder geval mijn tong laten voelen. Ik ga op mijn knieen en zie dat ze een glad zwart broekje aanhebt. Zou ze dat vaker dragen of nu speciaal voor ons? Mijn vrouw houd daarniet van, dat kruipt omhoog, of omlaag of in ieder geval zit het niet goed voor haar, vind ze. Ik trek haar broekje opzij, zijdelings genietend van haar kousen. Haar kut wacht op me. Ik laat mijn tong erlangs glijden, maar weet niet of ik haar clit te pakken heb, daar ben ik in het donker niet zo goed in.... Maar Lotte siddert en kreunt ingehouden. Ik duw mijn tong tegen haar clit en voelt haar reageren. Dan trekt Lotte me weer omhoog. Als ik weer rechtsta, zie ik dat ze haar BH boven haar borsten hebt getrokken.Twee dingen: haar borsten zijn heerlijk, mooi, lekker en zacht. Ik wil ze en streel ze en zuig even snel aan de lekkere grote tepels. Het andere: haar BH is heel mooi, met doorzichtige stof. mmmmmmm wat mooi en verleidelijk. Voor ons? Ik trek haar BH omlaag en vertel dat ik weer moet gaan, ik heb gezegd dat ik even ging plassen. Haar grote bambi-ogen zijn echte magneten. Ze kijken me zo heerlijk aan. Ik wil dat ze in me boren, ik wil dat ze naar me kijken als ze me pijpt. ik wil zoveel met haar! Lotte, ik wil je!
We tongen weer en weer. Mmmmmm. Maar dan moet ik echt weg!

Achteraf hebben we met vuur gespeeld: in het ene toilet was het licht kapot. Stel dat er een andere vrouw naar de wc had gemoeten, dan was Lotte eerst naar buiten gegaan, en ik had binnen gewacht. Maar die vrouw was nooit weg gegaan, want het licht in het andere toilet deed het niet.... Oh-oh!!!! We hebben geluk gehad :-)

Na het diner vertrekt Lotte met haar gezin naar huis en even later slenteren mijn vrouw en ik terug naar het hotel. Mijn vrouw heeft net iets veel gedronken en valt al gauw in slaap. Ik kan de slaap niet vatten. De film blijft zich in mijn hoofd afspelen.
Oh Lotte! Ik ben een beetje van de kaart, maar toch ook weer niet. Als ik al die 2 minuten op het toilet denk, dan voel ik me intens gelukkig dat zij er was en er voor mij was. Ik wil niets lievers dan een hele middag met haar doorbrengen. Veel naar haar kijken en veel strelen, veel tongen (heftig, maar ook zeker teder), strelen, verwennen, maar ook heet neuken. Ik weet het nu zeker: ik wil LOTTE. en het liefst morgen al!

Aan haar smsjes van de volgende dag te zien heeft die 2 minuten ook op haar behoorlijk indruk gemaakt. Mijn verlangen naar haar groeit met de dag. Gelukkig bij haar ook en eindelijk, na zoveel verlangen, eindelijk nodigt ze me uit om voor de komende week samen een hotelletje te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten