zaterdag 10 april 2010

Lotte III

Gisterenavond hebben we na een gezellige avond onze hotelkamer opgezocht. Jij lag na het douchen op bed. Met een opgetrokken been lag je op je buik. Ik kroop tegen je aan en ik heb je daarna gevingerd. Genietend kwam je klaar. Ik nam je in mijn armen en zo vielen we in slaap.

Het was een kans once-in-a-lifetime: we hadden allebei de kans om een nacht samen door te brengen. We weten niet of het nog ooit een keer gaat voorkomen, maar we grepen de kans met vier handen aan! En daar liggen we dan: gisterenavond zalig gevreeen en nu lig ik naast je. Een beetje doezelend en jij slaapt nog.

Ik kijk naar je, op mijn gemak. Je haren verward rond je hoofd. Wat ben je toch mooi! Je haren, je wenkbrauwen. Een lief neusje en mooie lippen. Die ook nog eens heerlijk kunnen kussen. Maar nu niet, want je slaapt nog. Ik lig stil, op mijn zij. Ik wil je niet wakker maken, ik wil naar je kijken, alleen maar kijken.

Je ligt nog heerlijk te dromen. Ik zou je dromen wel eens willen zien. Droom je over mij? Of over sex? Of droom je niet? Nou Ok, ik zou je eigenlijk heel zacht op je neus willen kussen. Maar ik doe het niet. Na een half uur begin je teken van leven te vertonen. Je oogleden beginnen wat trekjes te vertonen en ook zie ik je mond wat bewegen. Langzaam kom je weer in het heden.

Als je je ogen open slaat kijk ik je een tijdje aan, zonder iets te zeggen. Dan zeg ik zachtjes "Hoi! Heb je lekker geslapen?" "Mmmm-mmm" murmel je bevestigend. Ik sla mijn arm om je heen en streel je. Je kijkt me aan en vraagt "Ben je al lang wakker?". "Mwah, een half uur, of drie kwartier" zeg ik.

Ik kruip dichterbij en geef je een zacht kusje op je lippen. Het is zo fijn om bij elkaar te zijn. Na een nacht slapen is het bed heerlijk warm. We kroelen in elkaars armen en kijken naar elkaar. Woorden zijn helemaal niet nodig. Onze blik zegt genoeg. Liefde, affectie, tederheid, warmte, intimiteit, dat soort gevoelens.

Opnieuw kussen we elkaar, je warme handen om me heen. Ik streel je. Ik voel onder de dekens dat je niets aan hebt. Mmmmm, en je hebt zo'n zalig lijf. Je bent er niet zo blij mee, maar meisje wat vind ik je mooi, sexy, begeerlijk. Inderdaad, je zult nooit op een catwalk lopen, maar wil je wel geloven dat ik dol ben op de manier waarop je borsten hangen? Dat ik geniet van je zalige kont? Dat ik mijn gezicht het liefst tussen je dijen begraaf om je heerlijk te verwennen.

Dat ik het zalig vind om je te zien lopen op hoge hakken. Zoals gisteren toen we hand in hand van het restaurant naar ons hotel liepen. Je droeg die prachtige sandaaltjes onder dat mooi jurkje, tikkend over de kasseien. Je beweegt mooi, alles klopt. En dan heb je ook nog eens een leuk snoetje! Vrolijk! Lachen! Lief! Vriendelijk! Ik heb het gevoel dat jij een lot uit de loterij bent. Voor mij in ieder geval wel!

We kussen teder, zacht, warm, maar onze handen zijn al bezig elkaar te strelen. Niet alleen rug, armen en benen, maar ook de meer erogene zones. Ik streel je borsten en je buik vlak boven je benen. Aan je gezicht zie ik dat je het fijn hebt. Op jouw beurt streel je mij ook heerlijk intiem. Jouw handen strelen mijn kont, buik en tussen mijn benen.

We weten van elkaar dat we vandaag nog een heerlijk dag samen willen doorbrengen. En wel hier in dit heerlijke bed. We hebben allebei lekker geslapen, en we willen allebei genieten van de ochtend. Samen, heel intiem. Kussend en strelen merken we allebei hoe we opgewonden raken. Mijn pik wordt stijver en begint te kloppen bij jouw zachte strelingen. Jouw kutje is langzaamaan natter geworden en je tepels zijn gezwollen.

Je ogen kijken weer geil, net zoals gisteravond. Zaadvragend heet dat ook wel. En die blik is dan gecombineerd met een soort geamuseerdheid, je beleefd er gewoon plezier aan om zo te zijn. Je geniet ervan. Onze kusje gaan langzaam over in tongen. Jouw tong die stoeit met die van mij. Onze lippen glijden over elkaar en zijn vochtig, nat.

Zoals gewoonlijk vechten mijn ogen met elkaar: ik wil ze dicht, zodat ik voluit kan genieten van dat overheerlijke gevoel van het tongen. Nee! Ik wil ze open, ik kijk zo graag naar je als we kussen en genieten. Het zal altijd wel een dilemma blijven.

Ik duw je achterover op je rug. Je kijkt naar me op. Je borsten glijden wat naar weerszijde. Ik streel je, je bent zo lekker zacht, zo glad en zo warm. Ik geniet van je warme handen op mijn lijf. Je ogen vragen me op je te komen liggen, maar ik heb eerst iets anders te doen. Ik laat me wat zakken en kus je op je buik, vlak boven je venusheuvel.

Je murmelt wat en ik weet dat ik daar goed zit. Strelende handen glijden vlak langs je erogene zones en ik voel hoe je reageert, hoe je sommige spieren spant. Ik voel ook jouw handen over mijn hoofd, mijn rug. Het is heerlijk zo'n intiem lichamelijk contact te hebben. Het is zo vertrouwd. Ik streel je tussen je dijen en voel de warmte, de klamheid, bijna vochtig.

Mijn vingers raken je kutje, je schaamlippen. Je siddert en kreunt. Ik wist wel dat je hier van zou genieten. Ik streel je teder, geduldig, maar ook wat plagerig. Ik wil je gek maken, opgeilen, heet stoken. Maar zonder dat ik aanval op je poesje. Nee, het moet subtieler. En het werkt, want ik voel dat je je heupen een beetje kantelt, zodat mijn mond dichterbij je kutje komt. Haha nee meisje, dat gaan we niet doen. We doen het in mijn tempo.

Maar ondertussen wordt je er bloedgeil van, van mijn plagerijtjes. Je kronkelt, kermt teleurgesteld. Pas na een ruime tijd ga ik mijn lippen en tong gebruiken. Ik kus je lipjes, ze zijn al glibberig vochtig. Mijn vingertoppen strelen de onderzijde van je kutje, mijn lippen houden zich met de bovenzijde bezig.

De geur zegt alles. Die geile geur van een nat kutje. Dat maakt mij nou weer gek. Mijn pik is stijf en druppelt voorvocht in de lakens. Maar dat alles kun jij niet zien, ik lig met mijn rug naar je toe, mijn nek op je buik naar je gezicht gericht. Mijn mond, neus, wangen en kin zijn nat van je kutsapjes. Ik richt me wat op en kijk je aan.

Ik kom naar je toe en we kussen elkaar heerlijk uitgebreid, daarbij wordt je gezicht nat van je eigen kutsapjes, maar wat een heerlijkheid. Die geur, die smaak, het windt ons zo ontzettend op. Je slaat je arm om mijn nek, je wilt me bij je houden. We kijken elkaar een tijdje aan. Zonder woorden, die zijn overbodig. Ik zie alles in je blik. Liefde, en verlangen, pure liefde en puur verlangen.

"Kom je in me?" fluister je met grote geile ogen. Ik zeg niks, maar knik. Ik heb er ook zin in. Jouw kutje is heerlijk nat en gereed om me te ontvangen. Je doet je benen wat uit elkaar en ik kruip over je heen. Mijn pik is hard en dik, helemaal voor je klaar.

Ik weet dat je me graag in een keer ontvangt, in een stoot. Ik doe het graag voor je. Niks fijners dan jou onder me zien genieten van al dat lekkers. Ik kijk je aan, je ogen kijken geil en afwachtens, ook ongeduldig en smekend. Je wilt me graag. Ik wil jou ook, meisje, heel graag. Ik wacht niet langer en kantel mijn heupen. Mijn stijve paal komt dichter bij je heerlijke kutje. Mijn eikel raakt je schaamlipjes. "Wil je me?" vraag ik fluisterend. "Jaaaah" hijg je, en je slaat je armen om mijn nek heen, "kom alsjeblieft!"

Ik wil je nu ook heel graag en druk mijn eikel zacht naar binnen. "Owwwwwwhhhhhh" kreun je. Je ogen draaien weg, en je gooit ook je hoofd naar achter, je rug krom. Ook ik heb het heerlijk, je kutje is zo zacht, zo heerlijk warm en zalig nat. In een beweging schuif ik mijn paal helemaal in je. We sidderen allebei en weten dat dit weer zalig gaat worden. Ik beweeg nog even niet, maar kijk naar je. Oh god die heerlijk geile ogen. Ze smeken me om te gaan neuken. Ik kijk zo graag naar je nu. Jij bent ongeduldig en begint onder me te kronkelen met je heupen. Zo hoop je toch alvast wat te neuken. Ik geniet van deze bewegingen.

Ik besluit langzaam te beginnen. Uit, in, uit, in. Een langzaam ritme. Ik zie je genieten en ook ik geniet zo ontzettend. Elke beweging lijkt fantastisch. Jouw tegen-ritme is heerlijk en we weten dat we het samen zalig gaan hebben. Daardoor hebben we geen haast en nemen we de tijd om heerlijk uitgebreid van elkaar te genieten. Je zalig kutje verwelkomt mijn dikke paal telkens weer. God wat is het toch fijn om zo in je te mogen zijn. Het voelt zo vertrouwd. Gisterenavond, en nu weer. Ik wil niet aan straks denken, alleen maar aan nu...

Je armen om me heen, ze strelen me. Om mijn nek, mijn rug, mijn kont. Je trekt me graag tegen je aan, je handen ieder een bil en dan trek je me tegen je aan. Heerlijk om zo gewild te zijn. Heerlijk om zo verstrengeld te zijn.

Heerlijk ontspannen genieten we minuten lang van een zalig ritme. Niks hoeft, en alles mag. Elke stoot is fijn en elke stoot beantwoord jij vol liefde. Kon dit maar eeuwen duren... Na een tijdje genieten liggen we heel intiem in elkaars armen, we kussen, we kijken, we strelen. We zijn gestopt met bewegen, maar ik ben nog steeds in je. Dat is echt heerlijk, het toppunt van genieten. We zijn nu zo verbonden.

"Lieverd?" vraag je zacht. "Hmmm?" antwoord ik. Je kijkt vol verliefdheid naar me op en dan fluister je "Ik hou zo van je schat!". Mmmmm wat klinkt dat goed, zo puur. Langzaam begint het ritme weer. Weer zo langzaam, maar nu voeren we het tempo langzaam op. We voelen ons zo goed. Er is niks in de wereld, alleen wij samen. Neuken, vrijen, genieten.

Langzaam voelen we allebei een warme gloed in onze onderbuik zich verspreiden. Ik weet dat we er klaar voor zijn en ook jij weet dat het gaat gebeuren. We kijken elkaar aan, vol verlangen, vol passie. We kussen, jouw lippen zijn heerlijk vochtig. Je kust vol overgave en dat helpt ons alleen maar verder. Dit is het en nu weten we het. We gaan samen komen. Oh god, dat is het toppunt van heerlijk samenzijn: samen komen.

Ik voel je zo goed en bespeur je hete opwinding ook. Je geeft je helemaal over aan het genot en ik merk aan je krampachtige buik dat het zover is. Ik stoot ver en diep tot aan de wortel van mijn pik en voel dat zo ontzettend lekker aan. Je bent heerlijk, je tintelt, je siddert en ik, ik ga heerlijk in je kutje komen.

Ik voel de golf aan komen rollen, ik kan me er niet meer tegen verzetten. Ook jij hebt het zo heerlijk, je knijpt in mijn rug en ja, ik voel jou ook komen. Ik sidder en weet dat de volgende stoot mijn warme zaad jou smachtende kutje binnenspuit. Waar je zo naar verlangde. En inderdaad, bij de volgende heftige diepe stoot is het zover. Ik ben helemaal van de wereld. Jezus wat intens. Ik voel je zo goed en tegelijkertijd voel ik ook helemaal niks meer. "Ohh jjaaaaaaaAAAAAAAAAHHHHHH Jeroen" gil je. En ik kreun heet in je oor "Oh god Lotte, jaaaaaaaaaaaahhhh"

Mijn orgasme is met een paar stoten voorbij, maar bij jou duurt het en duurt het. Je blijft heftig kreunen en kronkelen. Ik hou je vast, ik wil nu niet uit je kutje! Helemaal van de wereld val ik stil in je armen, in je omhelzing. Jij kronkelt nog wat langzaam. En, shame on me, maar ik gaap meteen na mijn orgasme. Ik kan er niets tegen doen. Dit was zoooo heftig dat ik ineens heel veel slaap heb. Je lacht naar me en kust me. "Geeft niks" zeg je, "doe maar schatje, je mag best even slapen". Ik moet een beetje lachen, want ik zou best even willen slapen ja....

Maar dan mis ik kostbare minuten in jouw aanwezigheid. Ik wil maximaal bij je zijn, je maximaal lang verwennen. Maar er is geen kruid tegen gewassen, in je armen is het zo veilig, zo geborgen en vertrouwd. En je bent zo teder en zo lief en zacht, dat ik niets anders kan als in slaap vallen. Langzaam zakken mijn oogleden dicht en wordt het zwart....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten