maandag 16 augustus 2010

Janneke

Ik kwam Janneke tegen in de koffiekamer. We werkten op twee verschillende afdelingen, maar we zagen elkaar wel regelmatig in de koffiekamer. We konden samen best lekker kletsen en ik vond dat ze er mocht zijn. Ze valt precies in de groep vrouwen waar ik een flinke interesse in heb: een vrouwelijke vrouw, moeder, zo rond de 35-40 jaar, een beetje stevig of gezet, maar vastbesloten er nog leuk uit te zien en met succes. Voordat ik de koffiekamer binnenkwam was ze in gesprek met iemand die net vertrok. Het gesprek ging over fotografie.

Ik vroeg haar of ze ook aan fotografie deed. "Ja!" antwoordde ze, "ik probeer altijd wel een paar leuke plaatsjes te maken." "Wat voor camera heb je?" vroeg ik haar. "Een Canon, een EOS300. En jij? Fotografeer jij ook?" Ik knikte bevestigend, en zei "Ja, ik heb een Nikon D40 met een zoomlens".

Janneke vroeg wat ik zoal fotografeerde. Ik zei "Voornamelijk natuur en architectuur". Ze ging verder: "Ik doe aan portret fotografie, doe je dat ook wel eens?". "Nee" zei ik, "sterker nog, ik heb liever geen mensen op mijn foto's, dat is me veel te moeilijk om die bij een natuur- of architectuurfoto erbij te krijgen zodat het er dan ook nog een beetje uitziet."

"Ja, dat klopt, maar bij portretfotografie maak je een foto van iemand, dat is dan het onderwerp waar het om draait op de foto." Ze pakte haar telefoon. "Kijk" zei ze, en ze wandelde door de menu's van haar telefoon heen. "Deze bijvoorbeeld" zei ze, en ze liet me het schermpje van haar telefoon zien.

Jezus! De foto op het scherm liet Janneke zien, maar bloed-mooi opgemaakt. Ik staarde gefascineerd naar haar foto. Daarnaast een prachtige compositie en een hele mooie belichting, alles klopte aan haar en aan de foto. Aan de onderkant van de foto zag ik de aanzet naar een gewaagd niemendalletje. Door de foto precies op die plaats af te snijden, kreeg de foto een erotische sfeer. In je fantasie kon je je van alles voorstellen. En fantaseren, daar ben ik goed in....
Het was echt een prachtige foto. Ik vroeg of ze die zelf had gemaakt. "Ja!" antwoordde ze toch wel trots, "Mooi he? Het heeft me een uur en 25 opnames gekost om uiteindelijk bij deze te belanden" "Wauw!" zei ik, "ik vind hem echt heel mooi...". Wat ik niet durfde te zeggen was dat ik niet alleen de foto heel erg mooi vond, maar haar ook.

"Doe je dat wel vaker? Een zelfportret maken?" vroeg ik aan Janneke. "Ja, toch wel, ja. Van tijd tot tijd heb ik zin om mezelf te fotograferen, en ga ik daar eens voor zitten. Het voordeel is dat je alles onder controle hebt, het nadeel is dat je jezelf pas kunt bekijken als de foto is gemaakt. Je moet veel foto's maken voordat je bent waar je wilt." Daar gaf ik haar gelijk in. Ik ging verder, ik wilde het weten: "Ennuh.... het is toch best een erotische foto, doe je dat ook vaker?" Ik probeerde niet te blozen, maar had het gevoel dat dat niet helemaal lukte. Ook zij keek wat schaapachtig en zei toen "Nee..... dat is iets van de laatste tijd... ik wilde het eens uitproberen".

Met kloppend hart ging zei ik: "Nou, ik moet zeggen, het is een hele opwindende foto. Ik bedoel, je wordt als kijker nieuwsgierig gemaakt naar wat je daar aan had. "Ja he?" antwoordde ze, "dat was ook de bedoeling... ik vind hem zelf erg erotisch..."
"Ik ook. En als je het niet erg vind dat ik het zeg, maar: ik vind je op de foto een hele mooie vrouw...", waarbij ik naar de foto wees. Meteen voelde ik de teneur, in het echt niet dan? Ik probeerde te corrigeren: "In het echt ook hoor, maar uhhhh...." Ik voelde het zweet op mijn voorhoofd verschijnen. Ik verzandde in uhhhhs. Man, dat ik dat gezegd had! Gelukkig pikte ze het goed op "Heee, het is al goed hoor. Je hoeft je niet te verontschuldigen. Ik begrijp je wel. Maar dank je, leuk dat je dat zegt. Kijk dat mooie komt ook door de make-up en het licht, he?" probeerde ze. Er viel even een stilte in ons gesprekje.

Ik probeerde te herstellen en het gesprek weer op gang te krijgen: "Maar portretfotografie, nee dat heb ik nog nooit gedaan. het lijkt me wel heel leuk om het te kunnen. Sommige portretfoto's, zoals die van jou hier zijn heel mooi om te zien, die stralen dan echt iets uit." "Door veel te doen en veel uit te proberen, dan kun je dat leren, he? Zo ben ik ook begonnen." zei ze. Na wat drentelen kon ik niets anders dan terug naar mijn kantoor lopen, en ik maakte aanstalte om te gaan.

Ze rommelde wat aan haar telefoontje en leek even te twijfelen. Maar toen zei ze "En deze heb ik ook nog, wat vind je daar van?". Ze draaide het schermpje weer naar me toe. Ik keek en hield mijn adem in. Mijn god.... ook op de foto was ze te zien, in hetzelfde niemendalletje, maar nu tot aan haar navel. Ze stond voorover gebogen, met haar haar langs haar gezicht. Door de zwart transperante stof waren duidelijk haar borsten met kleine tepels te zien. Het was een echte glamourfoto, een ontzettende opwindende glamour foto. Ik kon mijn ogen niet losrukken van het kleine schermpje.

Ze beet op haar onderlip, in afwachting van mijn oordeel. Ik keek haar aan en kon niets uitbrengen. "En? Wat vind je ervan?" drong ze aan. "Jezus! Dit is echt mooi! Maar ook uhhhh heel opwindend! Ik vind hem echt heel mooi. En jou ook...." kraamde ik uit. Weer keek ik naar het schermpje. Man, wat opwindend. Ze was gewoon hot, dit was niet meer gewoon erotisch. Nee, ze straalde sex uit op deze foto. Tot nu toe had ik er nog niet opgelet, maar ik voelde mijn pik groeien. Nu wist ik helemaal niet meer wat te zeggen.

We gingen beiden naar ons kantoor terug. Eenmaal achter mijn scherm kon ik moeilijk aan andere dingen denken. Jezus, wat zou het heerlijk moeten zijn om Janneke zo te kunnen zien in real life. Te zien hoe ze beweegt, hoe haar blonde lokken bewegen als ze foto's aan het maken is. Haar stevige borsten die trillen als ze loopt. Hoe ze haar niemendalletje aantrekt en zich opmaakt. Alleen al hier aan denken zorgde voor een aangenaam gevoel in mijn broek.

Kennelijk moest zij ook aan het gesprekje van net denken: de computer piepte dat er een mailtje van haar was. Als onderwerp had het mailtje "Alleen openen als je alleen bent...". Mmmmmm, spannend. Aan het paperclipje zag ik dat er een document aanhing. Ik keek om me heen, en keek of niemand in de buurt was. Ik ging zo zitten dat de enige collega die op mijn scherm zou kunnen kijken niks zou zien. Ik opende het document. Ik keek regelrecht in de blauwe ogen van Janneke. Ogen die zwoel en geil keken. Ze lag op haar rug, met haar haar rond haar hoofd. Ook dit was een geile foto. Maar het allermooiste: ze had één hand in haar niemendalletje zitten en hield daarmee een van haar borsten vast. De andere arm hield ze zo te zien tussen haar benen. Ook deze foto was halverwege haar arm afgesneden. Voor mijn gevoel minutenlang keek ik naar haar. Ik vond haar zo opwindend. Er gleed een gelukzalige glimlach over mijn gezicht toen ik me realiseerde dat ze me deze foto uit eigen beweging toestuurde. Dat deed ze niet zo maar natuurlijk.

Ik keek of er nog tekst in het mailtje stond. Eronder stond getypt:


Hallo Jeroen,
ik had nog een foto van mezelf, maar eerlijk gezegd durfde je die niet te laten zien, waar ik bij stond. Toch wil ik hem je laten zien, dus daarom dit mailtje. Ik hoop dat je hem leuk vindt (en dat mag je me best laten weten :-) ).
En er is nog iets dat ik je zou willen vragen, maar ook niet durfde :-( (Wat ben ik toch een bange kwezel he?). Zou je het leuk vinden om samen eens portretfoto's van elkaar te maken? Zo zou jij dat kunnen leren en ik krijg eens een ander model. Ik ben jou model, en jij bent mijn model. Laat maar weten of je dit zou willen, maar het hoeft niet he?

Groetjes,

Janneke


Zo! Ik was even stil. Ik zag in gedachte hoe ik er bij mocht zijn als ze zich opmaakt, dat ik haar mocht fotograferen, dat ze naar me keek, dat ik een tijd in haar buurt kon zijn. Het leek me in één woord fantastisch. Natuurlijk wilde ik dat! Ik dacht niet langer na en typte een antwoord, dat natuurlijk niet al te gretig mocht zijn:


He Janneke,

Dank je voor je prachtige foto! Hij is niet alleen heel mooi, maar ook heel opwindend! :-)
Samen foto's maken lijkt me super! Samen zo iets uitproberen is leuk. Wanneer had je ongeveer in gedachten?

Bedankt voor het aanbod.

Groetjes,

Jeroen


Ik stuurde de mail weg en keek nog even naar die geile ogen op de foto. Ze leken me op te zuigen, me te lokken. Vrijwel meteen kwam er antwoord:


Hoi Jeroen,

Dank je voor je complimentjes! Ik moet er van blozen :-)
Leuk dat je samen foto's wilt maken. Volgende week maandag en dinsdag is mijn man naar het hoofdkantoor van zijn firma in Frankrijk. Dan zouden we 's avonds foto's kunnen maken. Laten we voorlopig op 20u00 houden, dan heb ik de kinderen in bed en heb ik mijn handen vrij. Kun jij dan ook? Anders wordt het pas over drie weken.

Groetjes,

Janneke
xVooral het x-je onder haar naam viel me op. En gaf me een goed gevoel. Ik mailde terug dat ik op maandagavond kon en vroeg haar waar ze woonde.
Weer kwam er een mailtje:He Jeroen,

ik woon op Francoisstraat 12. Ik zal je mijn mobiele nummer geven: 06-55512345 Mocht er nog iets tussen komen (ik werk dinsdag pas weer), dan kun je me sms-en en dan spreken we iets nieuws af.

Grtjes,

Janneke
x


Dit keer stuurde ik een sms terug:


he janneke, hier is mijn mobiele nummer, dan heb je dat ook. Tot maandag x jeroen


Het weekend wat er tussen zat was zwaar en ging langzaam. Ik maakte mijn fotocamera in orde en zorgde dat de batterijen opgeladen waren.
Ik kon niet wachten tot maandagavond en in de loop van de middag kreeg ik een smsje van haar:


wachten duurt lang he? :-) ik kijk uit naar vanavond, lijkt me super leuk. x janneke


Ik smste terug dat ik ook op hete kolen zat.

Met kloppend hart belde ik bij haar aan. Ik keek even of de buren achter de geraniums zaten. Gelukkig waren de tuin hier behoorlijk verdekt gelegen en kon je niet zo maar zien wie waar naar binnen gaat.
Ik hoorde haar aankomen lopen en ze maakte de deur open. "Ho-oi!" verwelkomde ze me vrolijk. Ze bleef een beetje achter de deur staan. Ze was zwaar opgemaakt. Wat een mooi gezicht, zeg! Helder rode lippen, mascara, smoky eyes. Prachtig! Net zoals op haar glamour foto's. Pas toen ik binnen was, zag ik dat ze een ochtendjas aan had.

Een beetje onwennig keken we elkaar aan. "Je bent er al helemaal klaar voor?" vroeg ik haar toch wat opgelaten, en knikkend naar haar ochtendjas. "Ja!" zei ze, ik ben vanmiddag in bad geweest en heb me daarna helemaal opgetut. Ik heb er zin in! En jij? Ook klaar?". Ik antwoordde dat ik niet echt de gelegenheid had gehad me op te doffen, want de familie was gewoon thuis. Dat maakte het natuurlijk ook een beetje spannender. "Oh, dat geeft niet hoor..." zei ze overdreven nonchalant. Ook bij haar was de spanning te merken.

"Zullen we maar naar boven gaan, dan kunnen we daar de foto's maken" stelde ze voor. Even kwam de vraag op, waarom ze helemaal in bad was geweest en een ochtendjas aan had als we protretfoto's gingen maken, maar ik klaagde niet en verdrong de vraag. Ik volgde haar de trap op en zag dat ze zwarte laarsjes met hakjes aan had. Volgens mij had ik wel eens gezien dat ze die op het werk droeg, ze stonden haar in ieder geval erg mooi. Wat me ook weer opviel waren haar brede heupen. Haar kont wiegde heen en weer bij elke tree die ze nam. Dat vond ik nou net zo mooi aan haar. Die brede kont. In een strakke spijkerbroek was dat allemaal beter te zien als in de ochtendjas die ze nu droeg, maar zo vlak voor je oog, dan kun je het niet missen. Een heerlijk gezicht.

Ik had verwacht dat we naar haar slaapkamer zouden gaan, maar ze liep nog een verdieping verder de trap op, naar de zolder. Ze zei dat ze op zolder goed licht en een mooie achtergrond voor foto's had. Eenmaal boven zag ik inderdaad een zee van licht en haar camera op een statief. Voor de camera, een opgedekt bed met zwart satijnen lakens en een achtergrond bestaande uit een meubeltje met bloemen, een schemerlampje etc. Het was een klein studiootje. Ze had het goed voor elkaar hier. Maar een bed? Ging het toch iets anders worden als portretfoto's?

"Hoe zullen we beginnen?" vroeg ze. "Nou, laten we gewoon eens een paar foto's maken en eens kijken hoe dat eruit ziet." stelde ik voor, terwijl ik mijn camera pakte, "Zal ik beginnen met foto's te maken?" "Ok. Wil je dat ik ga zitten, of liggen?" vroeg ze me weer. "Blijf maar even staan, dan probeer ik eerst wat portret foto's, goed?" stelde ik voor. "Ok, dan ga ik hier staan" zei ze.

Ik begon in te stellen en maakte foto's van haar gezicht. Terwijl ik dat deed bedacht ik me dat ze toch wel een mooie meid is, en dat ik een geluksvogel was, om haar zo te mogen fotograferen. Janneke keek soms serieus en lachte dan weer. Als ze serieus keek, had ze prachtige ogen. Als ze lachte zag ze er erg lief en onschuldig uit. Gaandeweg raakte we wat losser en werd ze uitdagender. Ze begon zwoel te kijken en suggestieve houdingen aan te nemen: een schouder naar voren, haar borsten vooruit te duwen, voorover te staan. Ik merkte dat dit me niet onberoerd liet. Ik genoot hiervan. Ik voelde een niet onaangenaam gevoel in mijn buik.

Op een gegeven moment was mijn geheugenkaartje vol en liep ik naar mijn tas om een nieuw te pakken. Terwijl ik daar mee bezig was, hoorde ik haar zeggen "Jeroen.... niet schrikken he?". Meer als reactie op haar vraag, dan om antwoord te geven draaide ik me om. Jezus! Ze had haar ochtendjas uitgedaan. Janneke stond in een prachtig zwart setje voor me in het licht. Een jarretel-topje, en mooie kousen. Onder haar topje een mooi klein slipje, iets of wat transparant. Ik slikte eens, wat ik kon door de stof van het slipje haar schaamlippen en haar gladgeschoren kutje zien.

Ze keek me verlegen en breekbaar aan. Een rare combinatie: verlegen en tegelijk opwindend. Voor mij in ieder geval wel. Dat ze dit durfde! Voorzichtig vroeg ze me op zachte toon "En? Bevalt het je? Zou je zo foto's van me willen maken?". Ik slikte nog eens "Wauw Janneke! Jezus! Ik weet.... Ik moet... Wauw, wat mooi! Ik weet niet wat ik moet zeggen... Ja, natuurlijk wil ik foto's maken." Ik probeerde zo gewoon mogelijk te doen, alsof we dit samen even gingen doen. Maar inwendig voelde ik me flink opgelaten. Toch voelde ik mijn paal opzwellen, een fijn gevoel, dat wel. Ik probeerde aan de gang te gaan, maar het was erg moeilijk concentreren. Mijn ogen werden naar haar heerlijk verschijning getrokken: haar blanke huid, haar rondingen, haar nauwelijks bedekte kutje, haar mooie lange benen met kousen en laarzen.

Toch begon ik met afdrukken en Janneke begon per foto van houding te veranderen. Geleidelijk aan kwam ze uit haar schulp, liet ze de verlegenheid achter zich. Ze werd zelfbewuster, misschien ook omdat ze zag dat ik me zoveel mogelijk op fotograferen concentreerde. Ze besefte wel degelijk dat ze erg verleidelijk was, en ik zag dat ze daar van begon te genieten. Ik had het moeilijk. Na een paar foto's wilde ze de opnames eens bekijken. Ze kwam achter de camera meekijken op het schermpje. Ik was me erg bewust van haar, ze stond naast me, dicht naast me, ik voelde haar warmte. Ze rook naar zeep, in plaats van naar de camera te kijken, keek ik naar haar. Gefascineerd staarde ik naar haar, terwijl zij commentaar gaf op de foto's: "deze is ook mooi, kijk, die is erg vereidelijk..... deze kun je mooi uitsnijden...."

Ik hoorde het wel, maar staarde gefascineerd naar de aanzet van haar borsten in het jarretel-topje. Haar blanke huid was erg mooi. Zag er zacht uit. Wat zou ik haar graag strelen. Mijn paal bemoeide zich ermee, en ik voelde wat kouds, er waren beslist al druppels voorvocht uitgelopen. Ze draaide zich naar me toe, en zag me staren. Haar blik verzachtte "Heeeej, je kijkt zo naar me..." Ze had me door. "Gaat het? Je kijkt alsof je nog nooit een vrouw in lingerie hebt gezien". Ik keek haar aan, "Niet in het echt met zulke lingerie, nee..." antwoordde ik. "Nee?" vraagt ze me, en voor dat ik het weet wijdde ik uit over het gebrek aan erotiek en het gemis van verleiding thuis.

Na een korte stilte, stelde ze voor dat zij nu foto's ging maken. Ik ging achteruit op het bed zitten en verwachtte dat ze me wel zou vertellen hoe ik moest gaan zitten. Ze maakte een paar opnames en keek me dan aan langs haar camera. "Zou je het leuk vinden als ik een reportage van je maak, een serie opnames met een verhaallijntje erin?" vroeg ze. "Oh ja, dat lijkt me leuk. Wat wil je dat ik doe?" vroeg ik haar. "Ga maar achterover hangen op bed, tegen het kussen aan, een beetje naar mij gericht..... ja, zo ja" zei ze. Ze maakte weer een paar opnames. "Mag ik je vragen je overhemp open te knopen" vroeg ze weer. Ik kreeg er een warm gevoel bij. Ik wilde me best een stuk uitkleden voor haar.

Ik voldeed aan haar verzoek. Een voor een gingen de knoopjes open en Janneke klikte er op los. "Mooi... oh ja, leuk zo.... ga maar door. Laat je overhemd zo maar even open hangen, nog niet uitdoen..." Ze pakte een kastje, dat ik herkende als een afstandbediening voor een camera. Ze kwam aan de achterkant van het bed staan en zei dat ze eens een erotisch getinte foto wil maken. Of ik dat goed vond. "Mag ik?" vroeg ze me, en ze legde haar hand op mijn borst tussen het overhemd in. Mmmmm, allereerst een lekker gevoel, haar warme hand, maar ook een erotische gezicht. Slanke vingers en rode nagels die suggestief op mijn borst lag. "Ja.... het voelt erg lekker". Ze lachte. Ze was nu weer zo lekker dichtbij, ik voelde me heerlijk opgewonden raken, het idee dat ze me daar aanraakte.... zalig. Ik zag de bult in mijn broek groeien en hoopte maar dat ze het niet zag....

Met de hand die niet in beeld is, drukte ze af. Ze maakte een hele serie, telkens met haar hand iets verder onder mijn overhemd. Mijn pik groeide en ik genoot van haar bijna strelende hand. Bijna tintelend, eletriserend. Ineens zag ze de bult in mijn broek even opzwellen, mijn pik was aan het kloppen: "Ohhhhhh, Jeroen.... ik zie je broek uhhhh groeien" zei ze, "vind je dit opwindend?" "Uh ja.... uh tja, ik uh...." ik wist even niets te zeggen op haar directe vraag. "Nou ja, kijk, je loopt erbij in opwindende lingerie, ik vind je erg mooi, je bent dicht bij, en je raakt me aan..... Dus uh ja, ik vind dit heel opwindend." zei ik toch wel wat verlegen.

"Geeft niks, ik vind het zelf ook erg opwindend... en ik geniet ervan, jij hopelijk ook" zei ze. Nu ik wist dat ze er meer vanzelfsprekend mee omging, voelde ik me ook wat meer op mijn gemak. Ik begon er aan te wennen. En toch kwam haar vraag onverwacht: "Ik zou nog een stapje verder willen gaan... Als je het niet erg vind tenminste en alleen als je het echt wilt." "Wat wil je dan?" vroeg ik haar. "Ik zou graag een fotoserie maken waarin je gaandeweg al je kleren kwijtraakt." zei ze "Alleen als je het echt wilt he?"

Wow.... dit ging wel een stap verder. Maar toch trok de gedachte me wel aan. De sfeer was toch al best opwindend, er broeide iets. Iets heel intiems, alsof de wereld bestond uit alleen wij op die zolder. Ik stemde in, en ze was blij. Terwijl ze foto's maakte, trok ik mijn overhemd uit, daarna mijn broek. "Oh, wat een mooie foto!" riep ze uit, "dit is zo erotisch!" Ik lag half op bed met mijn broek op mijn knieen. Ik vroeg me af wat er zo erotisch was aan deze houding, maar toen zag ik de donkere vochtvlek in mijn boxer. Mijn half stijve pik was al een tijdje aan het druppelen.

Ik streelde mijn buik, genoot daar wel van. "Oh ja, dit is mooi!" riep ze weer uit, "streel jezelf! Dat is opwindend" Ik bleef mezelf strelen, genoot er ook van. Ze maakt de ene foto na de andere. Ik liet mijn hand ook over mijn broek glijden, en voelde mijn harde pik kloppen. Janneke zag het ook, en lachtte. "Genieterd!" riep ze vrolijk. Dat stelde me nog meer op mijn gemak. Het voelde bijna vertrouwd aan. Met een wijsvinger streelde ik over de vochtige plek in mijn boxer en voelde hoe glad dit was. Lekker.... De volgende stap was dat ik mijn hand in mijn boxer liet glijden en mijn paal vastpakte. De warmte en zachte huid van mijn ballen was fijn om te voelen. Ik was opgewonden, en het was gewoon heerlijk om mijn pik vast te houden. En het feit dat Janneke toekeek, voegde er toch echt wel iets extra's toe. Ondanks het feit dat we dit nog niet eerder hadden gedaan. Ik was de schaamte of verlegenheid voor dit moment voorbij en genoot van mezelf en wat ik voelde. Alhoewel dit niets voor mij is, was dit toch een tikkie exhibitionistisch...

Ik keek Janneke aan, en ze keek weer langs de camera. "Je hebt het wel naar je zin he? Zo lijkt het toch in ieder geval....". Ik moest dat beamen, ik voelde me heerlijk opgewonden en had er goed gevoel bij dat haar te laten merken. Janneke merkte dat en gebruikte dat, ze ging stapje voor stapje verder. "Durf je je boxer uit te doen, en dat dan nog eens te doen?" vroeg ze me, terwijl ze door de camera keek. "Ja, dat durf ik wel..." zei ik, na even nadenken, en ik begon mijn boxer naar beneden te schuiven. Janneke klikt nu onophoudelijk. Ik grapte "Dan zal je zien dat dadelijk je geheugenkaartje vol is, net als ie tevoorschijn komt." "Nou, dan mag je jezelf twee keer uitkleden" zei ze gevat.

"Dat zou ik graag voor je doen...". Het was eruit voor dat ik er erg in had. Geschrokken keek ik haar aan, en ook zij keek mij aan. En het was nu dat ik voor het eerst een geile blik in haar ogen zag. "Lijkt me heerlijk...." zei ze heel zacht. Tot dan toe hadden we kunnen zeggen dat we foto's van elkaar maakten, erotische, maar nog steeds gewoon foto's. Maar met dat laatste zinnetje vertelden we elkaar ondubbelzinnig wat we wilden: elkaar.
Op dat moment zwaaide mijn stijve pik uit mijn boxer. In vol ornaat wees ie naar boven. Janneke's camera klikte onophoudelijk. Geil als ik me voelde besloot ik haar te geven waar ze op wachtte. Ik begon mijn pik te strelen en omvatte mijn ballen. Een lekker gevoel en ik sloot mijn ogen. Kronkelde. Ik keek naar Janneke en bedacht wat het heerlijk zou zijn als zij dit alles bij me deed. De gedachte liet mijn pikt heel stijf worden en dat zag ze.

Ik wilde meer, ik verlangde naar meer. Ik begon me langzaam af te trekken. De warmte van mijn hand voelde goed. Ik voelde het gevoelige randje van mijn eikel onder mijn vingers doorglijden. Het bezorgde me een lekker gevoel. Met mijn vingers streelde ik mijn gladde ballen en ik genoot van de zachte huid die door de opwinding strakgetrokken werd. Ik keek non-stop naar haar. Ze stond maar foto's te maken, maar wel in heerlijk lingerie. Ik zag haar bewegen en bedacht hoe zalig het zou zijn om met haar te vrijen. Om haar langzaam uit te kleden, overal te kussen en strelen en haar heerlijk lichaam te verwennen. Haar te zien huiveren als ik met mijn vingers en lippen haar zou verwennen, hoe ze haar ogen sloot in extase als mijn tong haar intieme plekjes likte.... hoe ze kermde. Ik zou haar graag horen kermen, haar horen kreunen. Of zou ze stil zijn?

Ze kwam achter de camera vandaan, met de afstandbediening in haar handen. Ze bleef klikken. Ik bleef me langzaam aftrekken en voelde me heerlijk geil. We kijken elkaar aan, en aan haar geile ogen zie ik het verlangen. Haar blik, haar lingerie, haar mooie lijf, samen met haar tong die haar rode lippen nat likte. Wauw! Ze kwam naast me op bed zitten. We keken elkaar aan. Ze legde haar hand op mijn borst en streelde me, haar vingers kroelden door het borsthaar en ik voelde me als was in haar handen. haar vingers streelden zacht rondjes rond mijn tepel en een scheutr van genot schoot door mijn lijf. Jezus wat lekker. Ik sloot mijn ogen en liet haar begaan. Ze wist heel goed wat ze deed! Ze wreef haar slanke vingers over mijn tepels heen en was bewsut bezig me op te winden. Ze kwam nog dichterbij en drukte haar rode lippen tegen mijn tepel. Links en ook rechts. Zachtjes er aan zuigen, met haar tong. Jezus, dit was heel erg lekker! Ik voelde dat het niet meer lang kon duren. Ik was me heel erg bewust van de nabijheid van haar lichaam, ze straalde warmte uit. Ik genoot intens, en samen met het aftrekken, wist ik dat het niet lang meer zou duren. Ze bleef me maar likken, kussen en strelen op mijn tepels, en ineens was het zover! Ik beleefde een intens lekker orgasme.

Kreunend en kronkelend kwam ik klaar en spoot een straal wit zaad over mijn buik. Het gevoel was overweldigend. Een krampend gevoel in mijn buik maakte dat ik me heerlijk voelde. Ik gaf het een paar tellen en keek haar daarna aan. Bij Janneke zag ik de ronduit wellustige blik in haar ogen. "God.... wat lekker..." mompelde ik. "Dat vind ik ook... Jeroen,.... ik ben heet, je hebt me zo opgewonden!" zei ze.

Ze keek verlekkerd naar me. En ik keek genietend naar haar. Ze kwam dichterbij, ik voelde weer haar warmte en rook weer haar huid. "Jeroen..." fluisterde ze, "...laat me je kussen". Dichterbij... nog dichterbij. Het zaad op mijn buik was totaal vergeten. Haar lippen, ik wilde haar lippen. Die rode lippen. Terwijl ze dichterbij kwam keek ik naar haar rode lippen. Oh god, ik wilde die mooie rode lippen voelen, zien, voelen!

Een vonkje sprong over toen onze lippen elkaar raken. Vanaf het begin voelden haar lippen zacht, warm, soepel, teder, lekker en ga zo maar door. Teder kusten we elkaar langdurig. Ik hing achterover en zij zat naast me over me heen gebogen. Ergens in de verte voelde ik hoe haar borsten in dat mooie topje me heel zachtjes raakten. Het was heerlijk om onze lippen te voelen genieten van elkaar. Geduldig elkaar strelend met lippen en tong. De indruk die ik van deze kussen van haar kreeg is vooral "lief". Ze was zo lief als ze kuste. Eerst waren het onze lippen alleen, maar ik nam haar hoofd in mijn handen, mijn vingers in haar hals. Ze was lekker warm en ik vond het zalig haar vast te kunnen houden. Ze liet het ook graag toe. Onze monden draaiden over elkaar, waarbij onze lippen elkaar niet los wilden laten. Haar blonde haar was zachte en rook lekker.

We keken elkaar zonder woorden aan en kusten weer verder. Het was alleen Janneke en ik en verder niets. Ik genoot hier heel erg van, ik wilde nog veel meer voelen. Ik begon haar lijf te strelen en fluisterde in haar oor hoe mooi ik haar vond. Ze keek me aan, en zag dat ik meende wat ik zei. Ze kuste me en streelde mijn naakte lijf. Daarbij kwam haar hand terecht in de natte plek op mijn buik. We keken allebei naar haar hand en moesten lachen. "Sorry" zei ik. "Nee, geeft niks", zei ze en ze pakte een lap en droogde haar hand en mijn buik. Eenmaal droog ging ze verder en kusten we elkaar opnieuw. God, wat was dit zalig!

Ik streelde haar en schoof de bandjes van haar schouder. Erg sexy. Ik bekeek haar uitgebreid en streelde haar daarbij. Alhoewel ze haar lingerie nog steeds aan had, genoot ik ontzettend van haar mooie lijf. Ze merkte het, "Weet je dat ik me ontzettend begeerlijk voel in deze mooie lingerie. En de manier waarop je naar me kijkt maakt dat gevoel alleen maar sterker. Ik heb me nog nooit zo vrouwelijk en zo mooi gevoeld. Het is lang geleden dat ik me begeerd heb gevoeld, Jeroen. Ga alsjeblieft nog lang door...."

Dat was ik ook van plan. Met wat kussen en tongen liet ik mijn handen over haar borsten glijden. Even bang voor haar reactie, maar ze bleek er heftig geil op te reageren. "Ohhhhhhhh" zuchtte ze wellustig, "ohhhhhhh jaaaa!". Ik merkte dat haar borsten harde tepeltjes hadden en ik schoof de cups van haar topje tot onder haar borsten. Allemachtig, wat was dat mooi om te zien. Ik staarde gefascineerd naar haar borsten en streelde ze, met mijn duim en wijsvingers. Ze pakte mijn hoofd en drukte het richting haar borsten. Ik kuste de tepels en begon haar uitgebreid aan haar tepels te likken en zuigen. Janneke kreunde en legde haar hoofd in haar nek. Ze gaf zich over aan het genot.

Ze ging achterover liggen en kroop verder het bed op. Ze keek me aan, afwachtend. Ik zat voor het bed, en greep naar haar slipje. Ik trok de stof naar beneden en Janneke tilde haar kont op. Ik schoof het stukje stof naar beneden en staarde naar haar kutje. De lipjes waren van opwindig al flink gezwollen. Het slipje schoof over haar laarzen en was al vergeten voor het op de grond lag. Haar kutje kreeg mijn aandacht. Ik streelde haar langs haar benen omhoog tot aan haar schaamstreek. haar kousen voelden glad aan, en ik vond het haar ontzettend opwindend maken. Janneke legde haar ene been wat opzij, waardoor ik tussen haar benen de ruimte zou hebben.

Ik wilde haar ruiken. Een geil kutje rook altijd zo lekker, zo verleidelijk. Ik kwam dichterbij gekropen en Janneke keek gespannen wat ik voor haar in petto had. Ik keek haar aan en streelde even haar buik en borsten. Ik liet mijn hand onder in haar topje glijden. De stof was elastisch en strak.
Eenmaal liggend op mijn knieen was mijn gezicht vlak bij haar kutje. Het was helemaal glad, geen stoppeltje te zien. En het rook heerlijk, bedwelmend. Mijn vingers bereikten haar lipjes en streken er licht over heen. Janneke lag nu met gesloten ogen achterover en gaf zich over aan wat ze voelde. Met een paar vingers trok ik haar lipjes, uit elkaar. Dat ging makkelijk, want ze was erg vochtig. Ik bekeek het inwendige van haar kutje op mijn gemak: veel roze huidplooitjes, veel vocht, haar wat donkere clitje en een verlangend gaatje eronder.

Ik stak mijn tong uit en likte haar lipjes. Ze krampte samen, en kreunde. Mijn tong verkende haar lipjes die heel zacht aanvoelde. Ik likte het zacht en teder, en na een tijdje legde ze haar hand op mijn hoofd. Ze begon mijn hoofd in de juiste richting en houding te duwen. En vooral wat steviger tegen haar kutje. Ze kronkelde en kreunde zacht, "Oh jaaaaa Jeroen, Jezus wat lekker, ga dooooooorrrrr". Ik hoefde haar nauwelijks op te winden, ze was al zo geil als wat. Na een minuutje de binnenkant van haar kutje te hebben gelikt, zei ze "Ohhhh wat heb ik zin in je, wil je me alsjeblieft neuken?"

Ik moet zeggen, daar dacht ik zelf ook aan, ik kreeg zoveel zin in haar... Ze kwam overeind, en ze draaide zich meteen op handen en knieen om. Ze keek me verlekkerd aan en wiegde haar kont. "Kom in me!" moedigde ze me aan en mijn harde pik met natte voorhuid en eikel wees recht voor uit, naar haar kutje. Ze spreidde haar benen wat, zodat haar kutje lager zou komen. Zo kon ik beter in haar, en het was nog erotisch ook: een vrouw op knieen en dan nog met benen gespreid. Om het af te maken droeg ze dat fantastische zwart setje.

Ze drukte haar kont richting mijn pik, alsof ze wilde zeggen "Hier met die pik!". Ik verlangde hevig naar haar en bracht mijn pik in stelling. Ik wreef de eikel even tussen haar lipjes en voelde meteen de warme natheid. Ik drukte en voelde hoe haar lipjes werden opengedrukt door mijn eikel. Mijn eikel zonk langzaam in haar weg. Ik heb ooit eens gemerkt dat een vrouw het fijn vindt om in één keer gevuld te worden, dus langzaam maar beslist gleed ik in één soepele beweging helemaal in haar. Ondertussen zuchtte Janneke diep en lang. Ik voelde hoe haar kutje in mijn dikke paal kneep. Hoe ik haar opvulde. Alles heerlijk soepel en zacht, maar beslist stevig omkneld.

Ze keek weer achterom, we maakten oogcontact. Haar ogen schreeuwden het verlangen uit. En weer bewoog ze haar kont. Ze wilde de beweging, ze wilde me voelen. Langzaam heen en weer bewegend zag ik mijn natte paal in en uit haar kutje glijden. Ze sidderde en na een tijdje legde ze zich met haar buik plat op het bed. Alleen haar kontje stak nog omhoog en duidelijk zichtbaar was mijn dikke paal die in en uit haar lekkere sappige kutje gleed. Mijn god wat een prachtige stevige kont had ze toch. Ze keek me af en toe aan, steevast met een wellustige blik in haar ogen.

Ik voerde het tempo op, en zag haar reageren. Ze haalde sneller adem, ze draaide haar hoofd van links naar rechts. Ze kneep in de lakens met haar rode nagels. Ik neukte haar lekker snel en stevig. Stiekem hoopte ik maar dat ze snel zou klaarkomen, want dit ritme kon ik echt niet lang volhouden. Maar dat leek het minste probleem, ze begon de kreunen en ook te gillen "Nngggggggg, ja, jaaa, jaaaaaa, oh jaaaaaaaaaa!". Heftig kronkelend en schokkend kwam ze klaar, intens genietend van de golven van genot die haar overspoelden. Ik bleef haar neuken en zag haar blijven genieten. Wow, kon ze gewoon doorneuken? Jezus ja zeg, wat opwindend!

Toch moest ik het tempo omlaag doen, dit was voor mij niet te doen. Ze kwam weer op handen en knieen, en ging wat naar voren, waardoor ik uit haar natte gaatje gleed. Ze draaide zich snel om en ging op haar rug liggen. "Kom" fluisterde ze en ze strekte haar armen naar me uit. Ik kwam over haar heen hangen, ze trok haar benen omhoog en pakte mijn natte harde lul vast. Ze wreef ze gezwollen eikel over haar kutje heen en weer en zorgde ervoor dat haar clit flink gewreven werd. Daarna drukte ze hem weer in haar spleetje en drukte ik weer door. "Ahhhh" zuchtte ze en geil keek ze me aan. "Kommmmmmm" fluisterde ze en ze trok me boven op haar. Ik kwam op haar liggen en voelde haar warmte. Haar borsten, haar lichaam.

Ik begon te stoten en voelde hoe heerlijk diep ik in haar kon komen, tot aan de wortel. Een lekker gevoel, haar poesje was flink nat en ze kon er lekker mee knijpen. Onder mij maakte Janneke opwindende geluidjes als ze mijn stoten opving met haar heupen. Ik voelde het soppen in haar kutje, ik voelde haar kutsapjes langs mijn paal glijden. Toen ik me realiseerde dat haar kutje op mijn lippen, vingers en pik reageerde met zoveel vocht, dat ze snel nat werd van mijn aanrakingen, toen kwam ik vrijwel meteen heerlijk klaar. Het was er van het een op het ander moment. Ik ramde mijn paal diep in haar, het was een bijna ongecontroleerde beweging. En het voelde intens goed om op dat moment heftig te spuiten.

Ook Janneke leek dit moment weer te gaan komen, misschien ook door het soppende gevoel, of door mijn heftige orgasme-stoot, maar feit is dat ze kreunend onder me klaar kwam en ze met haar nagels in mijn rug en schouders kneep. Ze hield me stevig vast en kneep in mijn kont. Zo lagen we na te schokken en te genieten van dit intense moment. Daarna kwam de zee van rust, ik gaapte. Met wat schaamte, dat wel. Het is iets dat een taboe schijnt te zijn bij goede sex, maar ik kan er niets aan doen en geef het ook gewoon toe: ik gaap als ik goed ben klaargekomen. Ze sloeg haar armen om me heen en kuste me. Zonder woorden.

We lagen wat in elkaars armen te murmelen. Te genieten van elkaars lichaam en warmte. Twee zielen met één gedachte. Kusten elkaar af en toe. Ik lag te bedenken dat ze als collega en ook tijdens het foto's maken best verlegen is, maar eenmaal in bed die verlegenheid van zich afsloeg en zich helemaal liet gaan. Een leuke combinatie die met erg opwond. Ik zei haar dat en ze moest er zelf om glimlachen. "Ja" zei ze, "dat heb ik zelf ook wel eens gemerkt. Ik ben best wat verlegen, maar van binnen een lekker geil meisje..." Ik sloeg mijn arm om haar heen en kuste haar teder.

Tedere kusjes, die langzaam over gingen in warme tongzoenen. De hele wereld werd weer kleiner, alleen Janneke en ik. Ik voelde haar zachte vingers weer over mijn lijf strelen. Ik keek haar aan, en zag in haar ogen weer die geilheid. Mmmmmmm, heerlijk.....


Die avond bekeek ik de fantastische foto's van haar en van mij. Voordat ik naar huis ging hadden we alle foto's die we gemaakt hebben gekopieerd en uitgewisseld, zodat we allebei alle foto's hadden. De laatste foto die ze had gemaakt was het mooiste. Ik had niet eens gemerkt dat ze die maakte. Het was een leuke verrassing achteraf: Het was een mooie foto van een lange straal zaad die over mijn buik heen schiet. Met in de hoek van de foto een blonde lok haar, van Janneke die met mijn tepel bezig was. Je kon niet precies zien wat Janneke aan het doen was en daarom straalde deze foto veel suggestie uit. Erg erotisch...

1 opmerking:

  1. wat n super verhaal Jeroen!! Het lijkt mij ook zo'n geweldige ervaring om me in het bijzijn van een mooie vrouw af te trekken terwijl ze toekijkt en mij zachtjes streelt... en te merken dat zij er ook opgewonden van raakt en erg geinteresseerd is in wat ik met mezelf doe...mmm Dat ze me vertelt dat ze het mooi vindt om naar me te kijken terwijl ik me aftrek en uiteindelijk de straaltjes sperma uit mijn stijve penis spuiten...mmmm.

    Vinden vrouwen dat eigenlijk wel mooi en opwindend om te zien??

    Ik zou zeer zeker graag eens toekijken terwijl een vrouw zichzelf verwend... als ik dan maar van haar af kan blijven en niet met haar mee ga doen...

    BeantwoordenVerwijderen