dinsdag 19 oktober 2010

Alexandra

Voor mijn werk, de touristensector, vlieg ik de hele wereld over. Vaak blijf ik niet zo heel erg lang, soms wat langer. Dit keer zat ik in Mexico. Alhoewel ik in normale westerse hotels verblijf, kwam het dit keer zo uit dat ik in een vijfsterren resort was geworden. Er was simpelweg gewoon geen andere hotel. Ik klaagde niet en vond het stiekem best leuk eens in een luxe hotel te logeren.

Mijn werk zat er bijna op, over vier dagen zou ik naar huis vliegen. Maar eerst zou ik nog bezoek krijgen van een collega. Hij moest het betalingsverkeer tussen onze firma en het hotel komen regelen. De collega zou morgenmiddag aankomen, ik had al een kamer voor hem geboekt. Hij had mijn nummer, en ik nam aan dat ie me wel zou bellen als ie hier was.

Die middag was ik aan het werk en ik dacht er niet meer aan. Pas toen ik na het werk op weg naar het hotel was, bedacht ik ineens dat hij gearriveerd zou moeten zijn. Ik zou zometeen bij de receptie eens vragen of mijn collega er al was. De receptie zei me inderdaad dat mijn collega er was, en of ik naar kamer 531 wilde bellen. Ok, prima. Ik stapte in de lift en ging naar mijn eigen kamer, op de tweede etage.

Ik gooide mijn spullen op bed, en pakte de telefoon. Een vrouwenstem antwoordde "Ja?". Huh? Had hij een vrouw bij zich? Zijn vrouw misschien. "Met Jeroen, ehhhh ik zoek eigenlijk Peter..." zei ik. "Oh hai Jeroen! Met Alexandra". Nu herkende ik haar stem. Alexandra? Alexandra was een collega van Peter. Ze ging verder "De vrouw van Peter is gisteren ernstig ziek geworden en hij kon dus niet komen. We konden nog net de ticket om laten boeken. Ik kon snel weg, en nou.... hier ben ik!"

Ik begreep het. "Nou, welkom in Mexico!" zei ik. Nu dat verklaard was, begon ik aan haar te denken. Ze was een wat stille vrouw, maar een erg leuke. Ik had regelmatig smalltalk praatjes met haar op het werk, en merkte dat ik het leuk vond om met haar te praten. En naar te kijken. Want ze had iets over zich. Een mooi lijf, dat zeker.

"Zeg, ik ga eigenlijk meteen na het werk eten", ging ik verder, "heb je zin om mee te gaan, of moet je nog douchen of zo? Wanneer ben je aangekomen?". "Ik ben 2 uur terug al ingecheckt en heb al gedoucht. Het was een lange vlucht..." zei ze, "Maar wat mij betreft kunnen we gaan eten." "Ok, geef me even 20 minuten, dan ben ik beneden, in de lobby. Ok?" zei ik. "Is goed, ik zie je over 20 minuten."

Jezus, hadden ze Alexandra gestuurd.... wat een geluk dat ik dat mee mocht maken. Ik vond haar echt leuk. En op mijn manier echt mooi. Ik douchte en trok andere kleren aan. Ik betrapte me erop, dat ik meer aandacht aan mijn uiterlijk besteedde als anders. Oh, jongen? Wat denk je te gaan doen? Terwijl ik voor de spiegel stond vroeg ik me af wat ze dadelijk aan zou hebben. Ik bedoel, terwijl het in Nederland koud was, was het hier prima van temperatuur. Genoeg reden om iets lichtigers te dragen.

Misschien droeg ze dat fantastische blauw jurkje wel, dat haar heerlijke rondingen zo mooi liet zien. Of haar zwarte rokje tot net boven de knie. En om het af te maken haar mooie lichtgrijze pumps, met die half hoge hakjes. Ik stond te popelen om haar te zien. Ik zag haar meteen toen ik de lift uitstapte. Alhoewel ze een broek en bloes droeg, zag ze er toch leuk uit. Geen hakjes, maar gewoon vlot. "Hai! Leuk dat je er bent....". "Ja" zei ze "het was even onverwacht, maar nu ik er ben, vind ik het toch wel leuk en ook spannend." "Ja?" vroeg ik, "waarom? Heb je dit nog niet eerder gedaan?". "Nee", zei ze, "dit is mijn eerste reis zo ver weg. Ik ben wel eens in Berlijn geweest, maar dat is naast de deur." "Ja, dan is dit wel iets anders natuurlijk"

We besloten wat langs de hoofdstraat te wandelen en te kijken of er ergens een restaurant was dat ons beviel. Ik liet haar kiezen, ik was hier al zo lang dat ik alle vijf de restaurants al had geprobeerd. Ze koos voor een eenvoudig mexicaans tentje, waar je uitstekend kon eten. Ik raadde haar chicken fajitas aan, die was hier erg lekker. Ze kletste honderuit, wat me eigenlijk verraste, want op het werk was ze toch niet zo spraakzaam, eerder wat verlegen. Ik vond het leuk om te zien, en genoot van haar gezelschap. Ik keek graag naar haar, vooral haar ogen waren mooi. Grote bruine ogen. Ze was een niet echt opgemaakt, maar ik vond haar toch erg mooi. Een onopvallend gezicht.

De wijn maakten ook mijn toch los en verhoogde de stemming. Zoals gebruikelijk als je met collega's op stap bent ging het gesprek eerst over de familie thuis. Ze was getrouwd en had twee klein kinderen thuis. Het was haar eerste lange reis en vond het aan de ene kant wel moeilijk om haar kinderen zo lang niet te zien, maar aan de andere kant ook wel fijn eens even niet al de drukte thuis te hebben. Het klonk allemaal heel bekend. Daarna ging de hele afdeling van onze firma over de tong. We vertelden elkaar wat we van iemand vonden en wat we eventueel met hem of haar hadden meegemaakt. Vanzelfsprekend ging Alexandra meer met vrouwen om en vertelde over ze. Het bleek dat ze niet met iedereen goed overweg kon, ze had duidelijk haar voorkeuren en afkeuren. Geen probleem, die had ik ook. Ik vertelde maar niet dat ik toch wel een zwak voor haar had.

Na het eten liepen we terug naar het hotel en stapten we in de lift. Ik drukte op twee en zij op vijf. Toen de deur openging zei ik "Welterusten, en tot morgen. Zullen we zeggen om acht uur? Beneden in de ontbijtzaal?". "Oh ja, acht uur? Dat is goed. Slaap lekker, he?" antwoordde ze en ze besloot met een lief lachje. Oh man, dat maakte me week. Dat lachje, zo lief, zo lekker. Alhoewel de gedacht nog niet in me opgekomen was deze avond zou ik haar nu zo in mijn armen willen nemen. Met een gelukzalige glimlach en ondeugende gedachtes deed ik mijn kamerdeur open en ging naar binnen. Toen ik in bed lag dacht ik nog even aan haar.

De volgende ochtend verscheen ze precies om acht uur in de ontbijtzaal. Ze droeg een zakelijk pakje, en was helemaal klaar om aan het werk te gaan. Ik begroette haar en vroeg haar of ze goed geslapen had. "Ja heerlijk! Misschien van de jetlag, maar ik heb geslapen als een roos. En jij?" "Ja, ik ook hoor, zelfs zonder jetlag" zei ik met een glimlach. We namen wat van het buffet en maakten ons op om aan het werk te gaan. We spraken af om tegen zes uur vanavond even contact te hebben om af te spreken wat ze zouden doen met het avond eten.

Die dag werd ik aardig bezig gehouden, en pas tegen het einde van de middag dacht ik aan haar. En ik zag uit naar een leuk etentje met haar. We hadden gisteren al leuk gepraat en het was fijn om in haar gezelschap te zijn. Dat leek zij ook te vinden, al liet ze zich daar niet over uit. Ik meende het uit haar lichaamstaal op te maken, de manier waarop ze naar me keek, de langere periodes van oogcontact.
Tegen zes uur belde ik haar op en stelde voor om in het hotel te eten. Ze hadden een terras aan het strand en 's avonds was de temperatuur precies goed om op je gemak te eten. "Het is er leuk aangekleed, luxe stoelen, veel kussens, overal kaarsjes..." zei ik, om haar proberen over de streep te krijgen. "Nou, dat klinkt heerlijk. Lijkt me een prima idee!" Ze moest nog wat emails naar onze firma sturen, daarom spraken we om 8 uur af.

Ik douchte en bedacht wat ik aan zou doen. Ik wilde toch wel iets moois aan doen. Stiekem wilde ik me toch opdoffen voor haar. Ik schoor me zorgvuldig, iets dat ik 's avonds vrijwel nooit doe. Een licht geurtje. Ik koos voor een lichte broek en een bijpassend overhemd met korte mouwen. Tegen een uur of acht ging ik naar beneden en liet me naar een tafeltje brengen met uitzicht op zee, op een hoek van het terras, zodat we wat privacy hadden. Ik wist dat ik niets moest proberen, maar het was leuk om met haar samen te zijn en van haar aanwezigheid te genieten. En dat ging nu eenmaal beter als we wat privacy hadden. Boven ons tafeltje hingen de bladeren van een palmboom, en onder de bladeren door glinsterde de inmiddels oranje wordende zon in het water. Erg romantisch.

Even later kwam Alexandra aangelopen. Wauw! was het eerste wat in me opkwam. Ze zag er werkelijk prachtig uit. Een lange witte jurk, die haar schouders helemaal vrij liet. Haar blonde haar had ze aan een kant met een spel opgestoken, zodat haar lange oorbel aan die kant goed zichtbaar was. Een eenvoudige ketting. Doordat de jurk haar schouders vrij liet werden de vormen van haar borsten benadrukt en dat was heerlijk om te zien. De jurk viel tot ver over haar knieen, en ze droeg haar licht grijze pumps. Glimlachend stond ik op, voor zo'n mooie vrouw stond ik graag op. Ze keek wat verbaasd, maar begroette me ook glimlachend. "Hai!" zei ik. "Hoi" zei ze terug. Ik was verder toch wat verbouwereerd, door haar verschijning. Ik was wel zo galant de stoel voor haar aan te schuiven. Jezus, ze zag er niet gewoon leuk uit. Ik vond haar bloedmooi! En ik bedacht tegelijkertijd dat ze dit wel voor mij aanhad aan getrokken.

Ik ging zitten, en keek haar aan. Weer dat lange oogcontact. Ze lachte, alsof ze precies doorhad dat ik het even moeilijk had. "He, hoe was je dag?" vroeg ze me. Ik vertelde haar wat ik gedaan had en wat er nog moest gebeuren. Ze was belangstellend en stelde vragen. Op mijn beurt vroeg ik hoe het haar vergaan was. Ze vertelde dat ze een lange en moeizame dag had gehad, die toch nog goed was geeindigd. "En, ik heb zin in een gezellig etentje" zei ze me, terwijl ze me aankeek. Op dat moment kwam de ober vragen wat we wilden drinken. "Ik denk dat ik een cocktail neem" zei ze, en ze koos iets dat ik niet kende. De ober wel, hij noteerde haar bestelling en keek mij aan. Ik nam een glas witte wijn.

De ober ging naar de bar en we keken elkaar aan. Zag ik nu een twinkeling in haar ogen? En terwijl ik haar onderzoekend aankeek, zei ze "Wat is dit mooi, zeg! Je had gelijk, dit is echt een heerlijk terras" "Ja, het is hier prachtig" beaamde ik. Zou ik het durven zeggen? Zou het niet de verhouding tussen ons verstoren? Ik besloot het toch te doen, en met kloppend hart zei ik haar zacht "Mag ik je een complimentje geven? Ik vind je er ontzettend mooi uitzien. Ik vind je erg sexy in die mooie jurk..." Ik had het gevoel dat ik ontzettend rood werd, en keek even naar de tafel.
Toen ik haar weer aankeek, zag ik dat zij ook een rode kop had gekregen. Oh jee, zou ze kwaad zijn? Stommeling, waarom zeg je nu van die dingen?!?

Maar ze reageerde net zo verlegen als ik: "Dank je wel, da's lief van je, om dat te zeggen. Ik had deze jurk wel ingepakt, maar ik heb hem echt nog nooit gedragen. Ik wist ook niet of ik hem zou gaan dragen en heb tot het laatst getwijfeld of ik hem aan zou trekken." Ik vroeg haar "Waarom twijfelde je?". Ze zei "Nou, zou het niet té zijn? Ik bedoel, ik wist wel dat mijn jurk zou passen in deze omgeving, maar ja, we zijn ook collega's, he? Ik wist wat je er van zou denken". Ik begreep wat ze bedoelde. Ik zei "Maar je hoeft toch niet met mij rekening te houden, als je een mooie jurk aan wilt doen. Dat mag je toch helemaal zelf weten?". "Ja, dat weet ik wel, maar dat zit dan toch in mijn hoofd, he? Ik wil je niet in verlegenheid brengen." zei ze weer. "Nou hoe dan ook, ik meen wat ik zeg: ik vind je heel erg mooi en ik ben blij dat je deze jurk hebt aan gedaan. Ik voel me vereerd dat ik met zo'n mooie vrouw mag eten vanavond". Ze lachte en zo te zien voelde ze zich wat meer op haar gemak. Na mijn uitleg, zag ik hoe het zelfbewuste toenam, hoe ze genoot van mijn waardering.

"Maar mag ik jou ook een compliment geven? Ik vind eerlijk gezegd dat jij er ook heel leuk uitziet. Een mooie vent!" Nu was het mijn beurt te blozen. Gelukkig kwam op dat moment de ober en toverde Alexandra's cocktail en mijn witte wijn tevoorschijn. Hij liet de menu- en wijnkaarten achter en vertrok weer.
Tegen de ondergaande zon, klonken we en namen onze eerste slokje. "Lekker?" vroeg ik haar. "Ja, heerlijk!" zei ze. Ik vroeg haar wat het was en ze vertelde me wat er in zat, en dat ze het had leren kennen op een strandvakantie een paar jaar terug.

We keken in de menukaarten en zochten wat uit. Samen met een fles wijn bestelden we bij de ober wat we wilden. "Wat is het hier romantisch, he?" zei ze, terwijl het laatste straaltje licht op haar gezicht scheen. "Ja, mooi he? Straks als het donker is, kun je heerlijk over het strand lopen." zei ik. "Dat moet prachtig zijn" zei ze.

Na een half uur waarin we gezellig kletsten over van alles en nog wat kwam ons eten en in het kaarslicht namen we onze eerste happen. Het eten was zoals het hoorde op deze mooie avond: heerlijk. De wijn paste er prima bij en we genoten van het eten en ook van elkaar. We konden het echt goed met elkaar vinden. Het werd donkerder en de sterren kwamen te voorschijn. Het kaarslicht flakkerde op haar gezicht en alhoewel ik niet elk detail van haar gezicht kon zien, vond ik haar toch echt de mooiste vrouw die er was.

Onze borden werden weggehaald en de vraag "Do you care for a dessert or coffee?" kwam. We keken elkaar aan, en Alexandra zei "Ik zou eigenlijk wel eens langs het strand willen lopen." "Oh ja, dat kunnen ook doen." zei ik, ik hoopte niet te gretig. "En dan kunnen we misschien straks nog een dessert nemen?" zei ze weer. "Ja, da's een goed idee." Ik liet de rekening op mijn kamer zetten, het kwam straks toch allemaal van onze firma af. We liepen naar de trap die naar het strand afdaalde. Ik keek hoe gracieus en vrouwelijk Alexandra liep. Dat was me wel eens eerder opgevallen, in onze firma: als ze hakjes aan had, dan bewoog ze zich prachtig. Haar tasje hing aan haar schouder, en de witte jurk zwaaide langs haar enkels. Eerlijk gezegd keek ik met aandacht naar de vormen van haar heerlijke kont, die in haar jurk wiegde.

Eenmaal in het zand, stopte Alexandra. "Wacht even," zei ze, "even mijn schoenen uitdoen, mijn hakjes verdwijnen in het zand". "Zal ik ze dragen?" vroeg ik haar. "Oh, dank je" zei ze, en ze gaf me haar pumps. Zelfs dat vond ik lekker, haar pumps dragen. Op blote voeten liep ze een stuk makkelijker, en we liepen van het terras weg. Het donker in. De sterren fonkelden en hoog boven de zee hing de maan. Zijn schijnsel zorgde voor een lange glinsterende strook over de zee. We liepen zonder te praten een eindje langs het strand. Ieder met onze eigen gedachte, maar die van mij waren wel bij haar. Ik begon naar haar te verlangen. Zo'n mooie vrouw, zo leuk, zo heerlijk....

Alsof ze mijn gedachte kon lezen, sloeg ze haar arm om mijn arm heen. Even keken we elkaar glimlachend aan. Zwijgend liepen we gearmd verder, en ik genoot van de warmte en de zachtheid van haar arm om die van mij. Op een gegeven moment stopten we en keken naar de zee. Na een tijdje draaide ze zich om, naar mij toe. "Mooi he?" fluisterde ze. "Het is hier prachtig" zei ik, en keek haar aan, ".... net als jij..." "Waarom ben je toch zo lief voor me? Je bezorgt me een heerlijk avond, stelt me op mijn gemak, geeft me complimentjes, je bent zo'n schat.... waar heb ik dat aan verdiend?" vroeg ze me, waarbij ze haar handen over mijn armen en mijn zij liet strelen.

Oh god, dit was heerlijk. Alexandra stond vlak voor me, we waren hier alleen. Ze was heel dicht bij me, ze streelde mijn arm en we wisten dat we elkaar leuk vonden. Ik begon met "Alexandra...." en ineens had ik mezelf niet meer in de hand. Ik drukte mijn lippen op die van haar. Ik kon mezelf niet meer tegenhouden en schrok van mezelf. Even was ik bang alles te verpesten, maar een fractie van een seconde later voelde ik de gretigheid waarmee Alexandra me terug kuste. Nog een kus, nog een, nog een. Oh, wat had ze warme lippen. De gretigheid werd afgewisseld met tederheid. Zalig ontspannen kusten we elkaar. Onze armen gleden om elkaar en ik genoot van haar warme en zachte lichaam tegen het mijne. Ik voelde elke ronding door de dunne stof van haar jurk. Ik voelde het bandje van haar strapless BH en de koortjes van haar stringetje.

We drukten ons nu ook tegen elkaar en voelden elkaars lichaam. En zo moest ze zeker voelen dat mijn paal aardig hard aan het worden was. Tijdens een korte pauze in het kussen drukte ze zich nadrukkelijk met haar borsten tegen me aan. Ik begroef mijn hoofd in haar hals en drukte kus na kus in haar hals, onder haar oor. "Owwwwwwwwww" hoorde ik haar zuchten "Owwwww, dat is fijn". God, wat was dit lekker! Ze was zo zacht en zo warm. Ik kuste haar blote schouder en streelde met mijn hand de andere.
Dan hervonden onze lippen elkaar weer. Een warm intens gevoel verspreidde zich door mijn lijf. Ik wilde met Alexandra vrijen. Heerlijk naakt in elkaars armen liggen, haar beminnen, haar verwennen, haar laten genieten.

Ik voelde haar hand op mijn kont en voelde haar strelen. Ze drukte haar lendenen tegen me aan, en nu wist ik zeker dat ze mijn stijve pik moest kunnen voelen. We onderbraken onze kussen en keken elkaar aan. "Kom!" lispelde ze, en ze trok me mee naar de palmbomen. Hier stonden we in de schaduw van de palmbladeren en was er echt niemand die ons kon zien. We zetten ons kus- en tongspel voort en genoten van het verlangen dat we allebei voelden. Ze kuste me vlak naast mijn oor en ik hoorde haar hijgerige stem fluisteren "Oh Jeroen, ik wil je! Je maakte deze avond vanaf het begin al zo geil! Je zou eens moeten weten hoeveel zin ik in je heb!" Ik moest even wennen aan deze woorden van deze lieve vrouw. Kennelijk had ze ook een wilde kant.

We kwamen terecht tegen een palmboom en en tongden er heerlijk op los. Ze keek me in mijn ogen, pakte mijn handen en zei "Lieve Jeroen, laten we vrijen. Hier. Nu. Ik verlang zo naar je..." Ik liet mijn handen over haar rug naar beneden glijden en liet ze op haar kontje rusten. Lekker zacht. Ik wilde haar ook, en trok haar jurk aan de achterkant omhoog. Net zo lang tot ik haar blote billen voelde. "Mmmmmmm jaaaaaah" bromde ze. De huid van haar kontje was heerijk zacht. Ik fluisterde in haar oor "Je bent niet alleen mooi maar ook heerlijk, ik wil je heel erg, lieve Alexandra!"

Ze draaide zich om en leunde tegen de palmboom. Ik had nog steeds haar jurk in mijn handen en streelde haar heerlijke zachte billen. Tegelijkertijd kuste ik haar op haar schouders. Ik kwam tegen haar aan staan, en ze voelde mijn harde lul. "Mmmmmm lekker" fluisterde ze, en ze bracht haar armen naar achter en streelde de bult. "Owwwwwww" bracht ik uit, genietend van haar handen. Ik streelde en kuste haar en wreef mijn pik tegen haar billen aan. Ze duwde me weer weg, en op de tast begon ze mijn riem los te maken, terwijl ik haar bleef kussen op haar schouders. Ik liet mijn handen over haar zachte buik glijden, en bracht ze strelend omhoog. Ik bereikte de rondingen van haar borsten en ik voelde hoe ze daarop reageerde.

Ze legde haar hoofd in haar nek en kreunde laag "Owwwwwwwwww jaaaaaaa". Genietend liet ze me begaan. Tegelijkertijd voelde ik hoe mijn broek op mijn enkels gleed. "Doe het, schat! Laten we genieten" fluisterde ze. Mijn handen gleden hoger en hoger en Alexandra stak haar armen omhoog en liet ze tegen de palmboom rusten. Ik had mijn handen nu vrij en kon haar overal beminnen. Ik stond achter tegen haar aan en zorgde er goed voor dat ze mijn kloppend pik kon voelen. Ik deed mijn boxer omlaag en mijn harde pik zwaaide tevoorschijn. Toevallig raakte mijn eikel haar billen, en dat werd gevolgde door een "Mmmmmmm". "Heb je zin, lieve Alexandra?" vroeg ik haar fluisterend in haar oor, waardoor ik wel tegen haar aan moest staan. "Oh jaaaaah" zei ze, "Ik wil je zo graag..."

Ik tilde haar jurk weer omhoog en voelde haar stringetje. Ik schoof het omlaag en om me te helpen deed ze haar benen wat uit elkaar. Ik pakte haar billen vast en stuurde mezelf ten opzichte van haar. Ze wist dat het nu ging gebeuren en ging even op haar tenen staan, en kantelde haar kontje naar me toe. Terwijl ik mijn pik wat begeleidde naar haar kutje, merkte ik verrast hoe nat ze was. Haar hele streek rond haar kutje was glibberig. "Nngggggggg" kreunde ze. Verrassend soepel gleed mijn eikel langzaam naar haar schaamlipjes toe. Al die tijd stond Alexandra met haar armen hoog tegen de palmboom.

Ik had het al heerlijk en kreunde toen ik voelde hoe mijn eikel over haar lipjes gleed. Met een hand aan de voorkant van haar glibberige kutje leidde ik mijn eikel naar binnen. Jezus, wat was ze nat. Het was heerlijk om haar daar zo vast te houden, en in deze houding gleed ik soepel naar binnen. Weer legde Alexandra haar hoofd in mijn nek, vak naast mijn hoofd. "Ohhhhh...... Oh ja...." kreunde ze, en vanaf dat moment was ik heerlijk in haar. Ik sloeg mijn armen om haar buik heen en voelde hoe ze reageerde op mijn pik. Ze kronkelde en dat maakte me heerlijk gek.

We neukte zachtjes, kreunde zachtjes. Alles was fantastisch. Mijn handen gleden naar boven en omvatte haar borsten. Ik voelde haar harde tepels en streelde ze. We kusten elkaar nat en genoten van onze lusten. Ik neukte haar lekker en ze kronkelde met haar kontje. Oh man, wat was Alexandra geil, ik genoot zo van haar reacties op mijn pik, en mijn handen en mond. We beleefden zo staand tegen de palmboom heerlijke minuten. Onze leuke avond werd zo nog fijner. Ik voelde me verbonden met haar, dit was ons intieme moment.

Ik merkte aan mijn paal, dat ik mijn hoogtepunt ging naderen. En ook bij Alexandra voelde ik aan dat ze het heel fijn ging krijgen. Als vanzelf verhoogde we langzaam het tempo en neukte ik dieper. Ohh god, wat was dit toch lekker. Alexandra drukte haar kontje naar achter zodat ik nog dieper in haar kon. Ik ramde mijn haar lul stevig in haar en sloeg haar op haar kont. Een luide kreun ontsnapte aan haar mond en ook ik begon heftig te kreunen. Het was zover, ik voelde mijn zaad komen. Bijna ongecontroleerd schokte mijn heupen, terwijl mijn paal diep in haar sappige kutje was. Ik kwam heerlijk spuitend in haar klaar, en in de verte hoorde ik haar heel hard kreunen. Het kon me niet schelen, ik liet me gaan, en genoot van het gevoel.

Moegeneukt leunde ik tegen haar aan, en merkte dat zei nu ook stil stond. "Owwwwwwhhhhhhhh" hoorde ik, "Jezus, dat was super, zeg!" Ik kuste haar op haar wang, en streelde haar buik. "Ohhhhh Alexandra, dat was zalig....." fluisterde ik.
Ze draaide zich om, waarbij mijn natte, halfslappe pik uit haar grotje gleed. We keken elkaar aan, geil, wellustig, maar zonder woorden. We lachten, ook zonder woorden. Die waren niet nodig, onze ogen zeiden alles. We kusten elkaar, en dat leek het moment dat we weer konden praten.

"Dat was heerlijk, lieve jongen" zei ze. Ik beaamde dat en zei "Vind ik ook, lieve Alexandra". We kwamen weer een beetje tot onszelf en lieten de buitenwereld weer toe. Ik keek toch wel even rond of niemand ons gezien had. Maar we stonden onder de bladeren van een palmboom, in de schaduw. Het was hier echt pikkedonker. En onze krunen gingen verloren in het geluid van de branding. Alexandra fatsoeneerde haar jurk en haar haar, de speld die ze droeg was afgezakt. Ik trok mijn broek weer aan. We begonnen aan onze terugwandeling naar het hotel, in de verte te herkennen aan de lichtjes die om de palmbomen waren gewikkeld, als kerstlampjes.

Tijdens onze wandeling pakte ze mijn hand, en hand in hand liepen we terug. Ik streelde met een vinger haar hand, en ze lachte lief naar me. Soms stopten we om elkaar heerlijk uitgebreid te kussen. En elke keer was dat weer zalig. Haar lippen lieten die van mij tintelen, en gaven me een gewild gevoel. Langzaam kwam het hotel dichterbij, en ik vroeg me af wat er dadelijk zou gebeuren. Ik wist niet zo goed hoe dat te vragen of te doen.

Die onzekerheid bleef tot in de lift van het hotel. We keken elkaar afwachtend aan, dat toch eigenlijk best raar was. Ik bedoel, we hadden zojuist heerlijk intiem geneukt, voelden ons heel erg verbonden, en dan nu....
De liftdeuren gingen open op mijn verdieping en ik wilde afscheid van haar nemen, en haar bedanken voor een heerlijke en hele speciale avond. Maar nog voordat ik wat kon zeggen drukte ze haar lippen op die van mij en kuste ze me heftig. En lang. Mmmmm, haar lippen waren elke keer weer zo lekker. Inmiddels gleden de liftdeuren weer dicht en vertrok de lift naar de vijfde verdieping.

Toen ze weer opengleden, keek Alexandra me aan. Met alweer geile ogen zei ze "Kom, blijf bij me vannacht..."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten