zondag 27 november 2011

Hanneke II

Vorige week hadden Hanneke en ik een vluggertje in de auto beleefd. Ze neukte als een razende en kwam daarbij twee keer krampend klaar. Ook ik was hard op weg naar een heerlijk momentje toen ik haar man zag aan komen en ze halsoverkop afscheid moest nemen. De rest van de dag liep ik met tintelende ballen, en de geilheid was bijna niet uit te houden.

Kennelijk was dit de opmaat naar meer, want de dagen erna besloten we elkaar nog eens te ontmoeten, maar nu wat langer. De afgelopen dagen hadden we elkaar alleen maar geiler en geiler gemaakt door mailtjes en smsjes. Ik kon niet meer goed slapen. Zodra mijn ballen de lakens raakte begon ik spontaan mijn heupen tegen de lakens aan te wrijven. Mijn paal werd hard en ik verlangde naar aanrakingen daar beneden. Het verlangen steeg meer en meer.

Bij Hanneke was dat niet anders. Naar eigen zeggen drupte haar kutje bij elk mailtje dat ik stuurde. Ze verhaalde uitgebreid hoe ze zonder een slipje onder haar rokje aan het werk ging. Alleen maar om haar nog geiler te maken. De lucht die langs haar lipjes blies wond haar flink op. Ze moest regelmatig naar het toilet om even haar lipjes droog te maken. Door dat te lezen werd ik weer gek. Het feit te weten dat ze zonder haar slipje op haar werk zat. Man, wat zou ik er voor over hebben daar even in haar kantoor te kunnen kijken. Zien of ik de geilheid kon herkennen. Voor haar collega's moest ze natuurlijk de schijn ophouden, en ik was dan ook benieuwd of ik het zou herkennen.

De ochtend dat we elkaar zouden ontmoeten was ik best zenuwachtig. Zij ook, las ik in een smsje. Mijn stemming was opperbest. Ik was supergeil en ik had zin om haar eens flink en uitgebreid te neuken. Gelukkig liet ze me weten daar helemaal voor in te zijn. "Ja! Wat ik wil? Ik wil je diep en hard in me! Ik wil dat je heftig en stevig neukt! Je mag me niet ontzien!" Mmmm, dit soort taal en deze toon maakte me heel opgewonden. Zo lief als ze eruit zag, en dan zulke praat! Heerlijk!

Ik had een flink stuk te rijden, maar gelukkig zat het verkeer mee. Eindelijk zag ik de afslag naar het hotel waar we samen zouden komen. Ik zette mijn auto op de parkeerplaats en liep naar binnen. Ik zag haar al met een grote grijns zitten wachten in de lobby. Ik begroette haar met een heerlijke lange kus. Mmmmm, ze schurkte zich tegen me aan, en zorgde ervoor dat ik elke ronding van haar lichaam voelde. En ik wist ook dat ze de verdikking in mijn broek had opgemerkt.

Nadat we even getongd hadden, verbrak ik haar omhelzing. Spijtig, maar als we nu een kamer namen, dan konden we in de alle rust verder genieten. Alhoewel, rust?? Eenmaal met de sleutel in de hand liepen we kussend en strelend naar de kamer. Jezus, wat vond ik haar toch mooi! Haar blonde haar was nu langer en het stond haar geweldig. Onder haar jas zag ik dat ze haar flinke borsten in een diep decollete van een zwart shirtje droeg. Daarboven haar mooie blanke huid. Ze lachte op de bekende manier naar me, en wist me helemaal in te palmen.

Ik hield het niet meer en nam haar in mijn armen. Ik drukte haar tegen de muur aan en pakte haar handen vast. Die drukte ik ook hoog tegen de muur aan, ze liet daarbij haar tas vallen. Dat er mogelijk mensen waren die dit konden zien kon me op dat moment niks schelen. Heerlijk tongend drukte ik mezelf tegen haar aan, mijn paal nadrukkelijk tegen haar heupen aan duwend en wrijvend. Ik wilde haar! Desnoods hier!

Toch maar even verder lopen dan... maar wel snel! Bij de kamer aangekomen ging Hanneke eerst naar binnen en draaide zich meteen om. Ze liet haar tas vallen, gooide haar jas uit, en sloeg haar armen om me heen. "Oh liefje!!!!" zuchtte ze. Weer drukten we ons tegen elkaar, keken elkaar aan. Ik lachte naar haar, en wist werkelijk niet wat te zeggen. Er was zoveel gebeurd, en het was zo lang geleden, op het vluggertje van vorige week na dan. Onze ogen spraken boekdelen, we waren echt graag bij elkaar.

Ineens braken we los, de onrust kwam naar boven. Vurig kusten we, Hanneke hijgde "Ik heb je zo gemist... dit zo gemist" en hield me stevig vast. Veel kussen, onze lippen wreven nat over elkaar, onze tongen flitsten langs elkaars lippen en mond. Hijgend haalden we adem, om dan weer opnieuw te tongen. Onze armen hielden elkaars lichaam stevig vast, maar onze handen wilden naar beneden. Hannekes borsten tegen me aangedrukt en haar volle kontje in mijn handen. Ik kneep erin. Ze keek me aan, en zei met een lage stem, een beetje buiten adem "Schiet op, neem me! 'k heb zo'n zin in je!"

Ik wilde haar ook echt wel nemen, mijn paal klopte van verlangen, en mijn ballen jeukten. Maar eerst moesten die kleren uit! Ik pakte haar shirt vast en trok het in één beweging over haar hoofd. Geil keek ze me aan, in haar sexy zwarte BH, helemaal gevuld met een zalige cup D of zeker weten nog meer. De preciese maat kon me niet schelen, maar haar borsten waren heerlijk groot en vol en massief en .... Het rokje! Dat moest uit. Ik begon te zoeken naar de knop, naar de sluiting. Snel! Het moest snel!

"Nee!" zei ze, "Niet uitdoen! Niet nog meer wachten! Duurt allemaal te lang! Zó!" En ze maakten een gebaar met haar kont. Ok dan, dan met rokje aan! Hanneke rukte tegelijkertijd aan mijn overhemd. "Trek maar kapot, als het maar uitgaat en snel!" dacht ik. Gaande weg begon ik haar blote warme huid te voelen en dat versterkte het verlangen alleen maar. Jezus, haar goed gevuld BH gleed langs mijn armen. Ohh shit! Wat kreeg ik zin. Ergens ver weg voelde ik de beknelling van de voor mijn gevoel enorme pik, die uit mijn broek wilde. Snel schatje, doe mijn broek uit!

Ik voelde Hanneke's handen bij mijn rits, af en toe raakte ze de verdikking van mijn paal. Jaah, snel snel, bevrijd hem! Ik begon te zuchten, mijn hartslag nam nog meer toe. Eindelijk had ze de knoop en rits open en meteen verdween een deel van de beknelling. Ik had geen boxer aan getrokken, zodat mijn harde pik er meteen uit was. Hanneke slaakte opgewonden kreten van verrassing.

Ik had Hanneke's borsten nu te pakken, kneep en masseerde. Ik wurmde haar borsten uit haar BH. Haar grote tepelhoven met daarop haar harde tepels. Ik pakte ze even snel vast, lekker warm! Ik wilde ze kussen, zuigen, bijten. Ik voelde hoe ze mijn harde pik vasthield. Stijf maken was niet meer nodig. Oh god, wat was ik heet!

"Kom!" zei ik kortaf, ik wilde nu echt! Ik draaide haar bij haar schouders om, en duwde haar voorover. Ze snapte me meteen en leunde op het buro van de hotelkamer. Haar massieve kontje stak achterwaarts, en daartussen, daartussen wachtte de hemel. Ik schoof het rokje omhoog op haar kont, en zag de heerlijke zwarte benen. Mooie kousen, strikjes aan de zijkant. Heel sexy, heel geil! Mijn paal wilde, mijn eikel was er klaar voor. Een druipend natte grotje, gezwollen tintelende lippen, die hoognodig eens lekker opgerekt moesten worden. Ik nam mijn paal vast en richtte die op haar smachtende grotje.

"Oh ja! Kom op, met die heerlijk neukstaaf van je! Neem me diep, vul me maar eens lekker op! Kom op, man! Er in, laat me niet langer wachten!" De hese opwinding in haar stem maakte me zo heet. Heerlijk als ze zo geil tegen me praatte. Ik voelde haar lipjes en wreef mijn eikel erlangs. Nat maken was niet meer nodig, we waren allebei al een tijdje aan het druppelen. Zonder te aarzelen drukte ik hem stevig naar binnen, iets dat ze graag had, en waar ze me regelmatig aan herinnerde. Ik voelde hoe haar natte warmte me verwelkomde. Ik hoorde Hanneke een stevig en laag "Ohhhhhhh" uitkreunen, terwijl ze wat sidderde. Dat had ik ook, een huivering ging door mijn lijf, en de intense lust kwam vrij.

Ik begon meteen stevig te stoten. Oh, god! Dat gevoel! Die heerlijkheid! Hanneke ging mee in elke beweging, of was het juist tegen, zodat ik dieper in haar kutje ramde? Het maakte me niet uit, het was heerlijk! Hanneke was een kreuner, zo lekker, zo zalig. Elke stoot maakte ze hoorbaar. Het wond me mateloos op. Heerlijk om haar opwinding, haar geilheid, haar onbeschaamde gekreun te horen.

We neukten snel en heftig, diep en hard. Dit hadden we zo ontzettend nodig. Mijn ballen kletsten tegen haar benen aan. Pas nu viel het me op dat er een spiegel achter het bureau hing. Ik zag precies haar volle borsten hangen, heerlijk deinend op het ritme van ons neuken. Maar wat nog mooier was, de uitdrukking op Hanneke's gezicht. Ik zag haar mond open staan, haar ogen half gesloten. Ze was ver weg, in extase. Ze had het zelf niet in de gaten, maar ik werd ongekend geil van de uidrukking op haar gezicht! Haar donkere ogen, aan weerszijde omsloten door blond haar. Haar geilheid spatte van haar ogen. Zo merkte ik eigenlijk niet eens dat ze al klaarkwamn. Schokkend en met een schreeuw kwam ze, kronkelend en happend naar adem. Ik voelde hoe haar kutje, glibberig van het vocht, kneep. Mijn harde paal gleed er bijna uit.

Door me aan haar vast te grijpen hield ik mijn pik in haar en ging door. In de spiegel zag ik hoe ze haar lijf tegen het mijne aan drukte, zich aan me gaf, zich voor me openstelde. Ik voelde mijn paal gloeien, en de drang sneller te neuken was onweerstaanbaar. Dierlijk liet ik me gaan. Hanneke kreunde, nee, schreeuwde met elke stoot, en dat wond me alleen maar meer op. Hanneke ging voorover op het bureau liggen, waardoor ik nog dieper in haar kon. Ik hield me vast aan haar rug en zij. Doordat ze haar hoofd draaide, kon ik toch zien wat ze voelde, wat ze ervaarde. Ik stootte stevig en genoot van elke ontvangst. Ik voelde het vocht dat om onze pik en kut hing. Het zorgde voor über-geilheid.

Ik voelde mijn orgasme naderen. Oh jaaah! Eindelijk kon ik mijn zaad diep in haar pompen. Ik begon onsamenhangend te bewegen, het was onomkeerbaar. Mijn ballen krampten ongecontroleerd, en knepen het hete zaad door mijn lijf. Mijn paal was hard en glimmend en sopte werkelijk in Hanneke's kut. Toen ze merkte dat ik kwam, begon Hanneke ook hevig te kronkelen.

Samen beleefden we een intens orgasme. Zaad en kutsap vermengde zich in haar, ik voelde het vocht soppen. Ik gooide me met een extra stevige stoot tegen haar aan en viel toen op haar rug. Hanneke schokte nog na en ontving al mijn druppels zaad. Ze bleef kreunen, het nam maar langzaam af. Een minuut lang bleven we hijgen, en ik voelde de trillingen in mijn benen. Het was moeilijk mezelf onder controle te krijgen. Niet dat ik dat wilde, trouwens...

Pas na enige tijd probeerde ik rechtop te gaan staan, wankelend. Ik trok mijn pik uit haar natte kutje, en trok een hele sliert vocht mee. Ik liet mijn vingers even tussen haar schaamlipjes glijden en merkte hoe heerlijk glibberig ze daar was. Witte klodders hingen om mijn vingers en ik likte ze af. Mmmmm, geil! Oh man, wat een zalig voldaan gevoel! Hanneke kwam ook overeind, met een voldane glimlach op haar gezicht. "Oh liefje! Wat heerlijk, dit had ik zooo nodig..." Ik nam haar in mijn armen en kuste haar overal. Teder... Haar heerlijke warme, en bezwete lijf had ik in mijn armen. Ik voelde me gewoon goed, echt goed. Eindelijk waren we compleet...

We liepen naar het bed, en kropen er samen op. Meteen kroop ze tegen me aan, in mijn armen, en we hielden elkaar vast. Het was goed zo, even samen liggen, samen genieten. De genegenheid voor elkaar bevestigend door elkaar te strelen, te liefkozen. We kwamen samen tot rust. Er hoefde niets gezegd te worden. De blik in onze ogen was genoeg, iets als "Eindelijk samen, eindelijk bij elkaar". Het zweet op onze lijven droogde snel op, en we genoten al snel van elkaars warmte en zachtheid.

We begonnen opnieuw met kussen, met tongen. Teder, uitgebreid, met veel geduld. Strelen. Dit alles gebeurde zonder woorden. Langzaam kroop ik op haar lijf. Onze handen verkende elk plekje. Ik genoot bijzonder van haar mooie gezicht, haar grote bruine ogen en blonde haar. Mijn slappe pik lag boven op haar kutje, en dat was een fijn en intiem gevoel. Al strelend hadden we elkaar lief en waren we er voor elkaar. Mijn heupen draaiden over haar lijf heen, en mijn paal gleed over haar kutje heen.

Dat vonden we allebei erg lekker, en langzamerhand raakten we weer opgewonden. We wilden nog niet meteen weer neuken, maar vooral veel genieten van andere dingen. Ik liet me van haar lichaam glijden en begon haar borsten te kussen. Af en toe zuigen aan borst en tepel. Ze kreunde, ze genoot ervan. Ik wisselde beide borsten af en beet af en toe in tepels, draaide er aan. Ze kermde, dit was duidelijk een erogene zone.

Terwijl mijn handen haar zachte borsten bleven strelen en masseren, daalde ik al kussend af naar haar buik. Ook al zo lekker zacht. Ik belandde bij haar kutje, een klein toefje haar, boven haar verder helemaal glad geschoren kutje en lipjes. Ik streelde haar graag over haar kutje, ze genoot hier best van. Loom spreidde ze haar benen wat meer, waardoor haar lipjes zich een tikkeltjes openden. Binnen was het nog vochtig en soepel gleed mijn wijsvinger naar binnen. Tegelijk kuste het plekje boven haar clitje. Het rook er heerlijk, de muskus geur bedwelmde me.

Ik streelde haar overal, genoot er van. Ik kwam naast haar zitten. Een vinger werden twee vingers en haar kutje ontving ze met gemak. Ik vingerde haar zachtjes. Ik drukte mijn vingers in haar kutje wat naar boven toe en voelde hoe haar g-spot langs de binnenkant van mijn vingers gleden. "Mmmmmmhhh" kreunde ze zacht, "Ooooh jongen, wat lekker! Ahhhhhhhh". Heerlijk om Hanneke zo loom te zien genieten. Mijn pik groeide wat. Ze haalde schokkend adem, en ik zag haar heerlijk hangende borsten mee bewegen.

Ik maakte er drie vingers van, en door het glibberige vocht gleden ook die soepel naar binnen. Hanneke kromde haar rug en drukte haar kutje wat naar boven. Ik boog me voorover en kuste haar clitje. Likte het teder. "Mmmmmmmm, jaaaaahhhh" zuchtte ze wellustig. Ze gaf zich helemaal over aan mijn vingers en tong. Mijn paal hing nu horizontaal, en er hing alweer een druppel aan. Toch wilde ik haar nog steeds niet neuken, ik wilde haar op deze manier uitgebreid laten genieten.

Ik likte wat steviger, en probeerde mijn pink ook in haar kutje te krijgen. Dat lukte en soppend verwende ik de roze binnenkant van haar heerlijk grotje. Hanneke lag zalig wellustig te kronkelen, ze was totaal van de wereld. Ik merkte dat ze steeds geiler werd en ik voelde dat ze snel ging komen. Alweer... jezus, wat een vrouw! Sidderend beleefde ze een orgasme, en lucky me, ik voelde een golfje warm vocht over mijn hand lopen. Mmmmm, wat geil!

Ik liet haar even en wilde na een tijdje mijn vingers uit haar kutje trekken, toen ze me tegen hield. Met gesloten ogen zei ze "Nee.... alsjeblieft, ga maar door, het is zooo lekker.... dit kan ik eeuwen volhouden....". Precies dit zinnetje, in geilheid uitgesproken, zorgde voor een kloppende paal, met weer een stroompje helder voorvocht uit mijn pik. Ik kroop tussen haar benen en ging voor haar kutje liggen. Die geilmakende muskus geur hing rond haar kutje. Terwijl mijn vingers nog steeds in haar kutje zaten, begon ik haar te likken. Haar lipjes, haar clitje en net erboven.

Met gesloten ogen stuurde ze mijn hoofd, zodat ik precies het juiste plekje likte. Zacht kreunend, zacht kermend. Terwijl Hanneke langzaam haar heupen draaide, bleef ik haar likken. Af en toe wisselde ik met kussen en lipjes zuigen, om te voorkomen dat mijn tong kramp kreeg. Zo beleefde Hanneke nog een heerlijk orgasme. Niet zo heftig, maar wel lekker uitgebreid en lang. God, wat heerlijk om hier deel van uit te mogen maken, wat heerlijk om haar te kunnen verwennen.

Ik haalde mijn vingers uit haar kutje, kleddernat. Weer ging ik op haar liggen, en weer kuste ik haar. Ze keek me een beetje scheel aan, ik weet niet of dat van haar orgasme was, maar ik vond haar blik opwindend. We streelden elkaar, en ze fluisterde "Mmmm, dank je schatje, wat ben je toch zalig met mijn kutje...". We kusten elkaar en ze vroeg "Mag ik op jou komen liggen?" Dat vond ik lekker, "Mmmm, jaaah lekker!" zei ik dan ook gretig. Haar volle gewicht op me te voelen, dat was erg opwindend. Als of ik helemaal ingesloten was door Hanneke.

Ik draaide me snel om, en even later lag ik op mijn rug. Hanneke kroop over me heen. Haar borsten gleden over mijn borst, en haar blonde haar kwam om mijn gezicht hangen. In deze beslotenheid leek het of Hanneke overal was. Ze kuste me teder en keek me gelukkig aan. Ik genoot van de intimiteit tussen ons, zo dicht bij elkaar. Ik sloeg mijn armen om haar volle lijf heen, en voelde haar zachtheid, haar warmte. Ik liet plagend een vinger door haar bilnaad glijden en ze lachte "Dat kietelt!". Ik zei niets, en ging door. Kuste haar, streelde haar. Hanneke ook bij mij.

Ze draaide weer met haar heupen en ik voelde haar natte kutje tegen mijn stijve lid aan duwen. Mmmmm, lekker. Hanneke had dit echt wel door en ging doelbewust te werk. Ze maakte me gek, en ik begon al weer naar haar te verlangen. Nu zou ik best eens heerlijk bevredigd willen worden. Door haar handen, lekker afgetrokken worden. Alsof ze mijn gedachte raadde, gleed ze van me af. Kroop tussen mijn benen. Ze streelde mijn ballen, en pakte mijn stevige paal vast.

Met geile ogen keek ze me aan, "Zal ik?" vroeg ze me zacht. "Jaaa, alsjeblieft..." zei ik. Ik voelde hoe ze mijn paal recht omhoog trok, en ik voelde de fijne spanning waarmee deze vastgehouden werd. Langzaam begon ze haar hand omhoog en omlaag te bewegen. Mijn pik gleed door haar warme hand. God! Wat lekker... De voorhuid was half naar achteren getrokken, en mijn roze eikel was nat van het voorvocht.

Terwijl ze me strak aankeek stak ze haar tong uit. Samen met haar rode lippen was dit een ontzettend geil gezicht. Langzaam gleed het puntje van haar tong over het puntje van mijn eikel. Een zalig gevoel en ook zalig gezicht. Langzaam begon ze de rest van mijn eikel te likken, beginnend aan het puntje en dan rustig uitbreidend naar de hele eikel. Flitsend langs de toom en dan weer terug naar boven.

Het was de rust en tederheid waarmee ze me liet genieten, die zo ontzettend opwindend was. We hadden alle tijd en heerlijk uitgebreid bewerkte ze mijn eikel. Pas toen elk plekje een keer onder haar tong was geweest, nam ze mijn eikel in haar mond. Niet in een keer, nee, stukje bij beetje, telkens weer even likkend. Ze sloot haar lippen om mijn eikel en trok toen haar hand naar de wortel van mijn paal toe. Mijn voorhuid werd helemaal teruggetrokken, een ongekend lekker gevoel. Ik kreeg er rillingen van.

Hanneke bleef me zacht verwennen met haar tong en haar mond, nu helemaal over mijn eikel. God wat was dit heerlijk. Ik lag te kronkelen en te zuchten, kon dit maar eeuwig duren. Hanneke bleef me zacht aftrekken, en pijpen. Heel, heel langzaam ging het tempo omhoog. Werden haar zuigbewegingen feller. Steviger. Het voelde fantastisch en ik zou elk moment wel willen komen. Maar ook weer niet, ik wilde het zo lang mogelijk uitstellen.

Ze had letterlijk en figuurlijk het heft in handen en bepaalde hoe en wanneer. Nu het tempo al wat hoger lag, voelde ik hoe ik ging komen. Jaaa, god, wat lekker! De manier waarop ze me vasthield was onverbiddelijk. Ze liet zich niet meer tegenhouden. Dat vertaalde zich tot ongekende opwinding en voordat ik het wist voelde ik de schokgolven door mijn lijf spatten, en voelde ik haar lippen stevig aan mijn pik zuigen. Het was lekker om te spuiten, en het was nog lekkerder om het in haar mond te mogen doen. Ineens stopte ze met zuigen, alles was er uitgespoten.

Toch liet ze mijn pik nog niet los en keek ze me triomfantelijk aan. Ik genoot van haar geile blik en was ik dankbaar voor haar heerlijke pijpen en het waanzinnige orgasme, dat nog steeds door mijn lijf raasde. Mijn paal klopte nog steeds heftig in haar mond. Hanneke had mijn hete zaad nog steeds in haar mond.

---

Lieve Anoniem, zoals je vroeg, het vervolg op Hanneke I... speciaal voor jou!
Laat je me weten wat je er van vindt? Durf je me dat te mailen? :-)
XXXX Jeroen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten