dinsdag 27 maart 2012

Sabine

Met vaste hand stuurde hij de auto over de Duitse autobahnen zuidwaarts. Naast hem zat zijn vrouw te knikkebollen, half in slaap. Achterin zaten zijn twee zonen naar een film te kijken op de iPad. Het scheelde in ieder geval een hoop gevit tussen die twee. Waar de vooruitgang toch allemaal niet goed voor was. Ze waren al een heel eind, voorbij Nürnberg. Straks nog voor bij München, waar vast nog wel wat opstoppingen te verwachten waren. Van daar was Kirchberg niet ver meer. Waar hem een Großes Bier zou wachten. Daar was ie wel aan toe, na zo'n dag rijden.

Een paar uur waren ze er. Ze waren aangekomen op hun wintersportadres, Landhaus Bergblick. Na verwelkomd te zijn door de eigenaresse en de sleutel van hun kamers gekregen te hebben, hadden ze hun bagage naar de kamers gebracht. Daarna als een speer naar de kassa van de skiliften. Binnen een half uur had ie een hoop geld uitgegeven, maar dat wisten ze van te voren. En, zoals hij zichzelf beloofd had, daarna een bier. Zittend in de laatste stralen zon op het terras van een bar in de buurt van de liften, genoten ze van hun eerste Oostenrijkse drankje. De apres-ski muziek speelde, en iedereen om hun heen liep in de gebruikelijke ski-outfits. Skies in rekken voor het terras, of gewoon liggend in de sneeuw.

De volgende ochtend liepen ze naar de eetzaal. Door Frau Hintenberg werden ze naar hun tafel voor die week gebracht, en werd meteen gevraagd of ze Thee oder Kaffee wilden, of vielleicht heiße Choco? Enigszins beschaamd merkte hij dat ze de eersten in de eetzaal waren. Hoezo gretig? Het ontbijt buffet was als vanouds, lekker en uitgebreid. Een goed begin van de dag, zeg maar. Terwijl ze met hun eerste broodjes gingen zitten, werd de koffie al gebracht. 

De rest van de hotel- en ook appartementgasten kwamen ook al binnendruppelen, en niet veel later was het een gezellige drukte. Zoals altijd keek hij eens rond om te zien wat voor mensen het waren. Aan de tafel naast hun kwam een Duitse familie zitten, met wat jongere kinderen. Verderop zaten nog meer Nederlanders. Kennelijk ook gisteren aangekomen, te zien aan hun onwennigheid. Zijn zonen hielden al stoere praatjes wat ze allemaal zouden gaan doen met hun snowboards, maar hij herinnerde ze er nog even fijntjes aan dat ze eerst nog les kregen.

Natuurlijk was ie zelf ook gretig en had niemand er moeite mee dat ze niet al te lang bleven hangen bij het ontbijt. Al snel stonden ze dan ook bij het dalstation van de Fleckenalmbahn. Het was nog niet echt druk, en ze konden zeker nog even met zijn vieren een afdaling maken voordat zijn zonen zich bij de snowboardles moesten melden.

Boven aangekomen klikte hij zijn skischoenen in de skibinding en wachtte tot ze allemaal zover waren. Hij zette af, en voelde het bekende glijdende gevoel onder zijn skies. Heerlijk, dat was al weer veel te lang geleden. De sneeuw was goed, het had ontzettend veel gesneeuwd de afgelopen dagen, en de pistenbully's hadden er vannacht nog een mooie gladde helling van gemaakt. De onwennigheid was snel verdwenen en al gauw zigzagde hij over de helling naar beneden.

De rest van de dag genoten ze van de zon, de sneeuw, het prachtige uitzicht vanaf de besneeuwde bergen, de koude lucht. 's Middags lunchten ze in één van de vele berghüttes, zittend aan lange picknick tafels. Een lekkere Schnitzel met Pommes ging er wel in. De middag zelf verkenden ze de berghellingen verder, al was hij hier al zo vaak geweest dat hij precies wist waar de leuke hellingen waren.

Vanaf een uur of vier werden de apres-ski terrassen weer bevolkt. Alhoewel hij even wat drinken na het skieën best lekker vond, bleef het daarbij. Niet uitgebreid doorzakken, of in polonaise tussen de tafels door. Al had hij dat hier nog nooit gezien. Na het drinken liepen ze richting hun hotel. Toch wel bezweet, maar wel voldaan na een dagje in de koude berglucht kwamen ze op hun kamers. Even douchen en straks lekker eten. Daar had hij ook best zin in. Het was het totaalplaatje: de Oostenrijkse bergomgeving, de mensen, lekker eten en drinken, dat was precies waarom hij Oostenrijk verkoos boven Frankrijk.

De volgende ochtend zaten ze weer aan de zelfde tafel, uitkijkend naar een dag vol plezier in de sneeuw. Weer kwam de Duitse familie aan de tafel naast ze zitten. Hij bekeek de vrouw. Alhoewel ze zeker niet dik was, had ze flinke brede heupen. Een overblijfsel van haar zwangerschap, zo schatte hij in. Boven haar skibroek droeg ze een strakke skitrui en bijna goedkeurend zag hij een klein rond buikje en behoorlijke borsten. Ze had kort krullerig haar en een kleine bril zonder montuur.

Ze keek hem aan. Snel keek hij naar iets anders, en ging mee in het gesprek met zijn gezin. Toch bleef hij haar regelmatig bekijken, eigenlijk vond hij haar erg leuk. Hij hield wel van dat stevige. Het ontbijt smaakte prima, en met een gevulde buik maakte ze zich op voor wat actie op de piste. Het was nog bewolkt, maar af en toe was er een stukje blauwe hemel te zien. Met een beetje geluk zou de bewolking alleen in het dal hangen en konden ze boven op de berg neerkijken op een deken van wolken, een heel bijzonder gezicht.

Ze maakten hun eerste tocht, richting Kitzbühel. Via verschillende afdalingen en liften kwamen ze uit op de helling met uitzicht op Kitzbühel. Beneden dronken ze wat, en rustten ze wat uit. Hier scheen de zon wel, en ze konden het best hebben. Ze besloten er ook maar wat te eten. Na de middag ging het in tegenovergestelde richting terug naar Kirchberg. Dit soort dagen beviel hem het beste: een leuke tocht naar een andere dorp, veel afwisseling, veel mooie uitzichten.

Overdag had hij er geen erg in, maar 's avonds kwam het verlangen opzetten. Hij verlangde naar een zachte vrouwenhand, die hem streelde en liefkoosde. Naast hem lag zijn vrouw al te slapen. Om half tien had ze het al opgegeven, de dag vol met actie in de buitenlucht vroeg zijn tol. Hij keek nog een film op de iPad, en viel toen ook in slaap.

's Ochtends zat de Duitse familie al hun tafel en de ogen van de vrouw verwelkomde hem al. Ze keek hem strak aan toen ze naar hun tafel liepen. Hij keek terug, en probeerde dat zo lang mogelijk vol te houden. Het was een vreemd gevoel, maar zeker erg 'lekker', om zo bekeken te worden. Hij haalde zijn broodjes en beleg en ging zitten eten. Het gesprek in zijn gezin ging over de les die de kinderen gisteren had gehad, maar zijn aandacht was er niet echt bij. Hij en de Duitse vrouw bleven heimelijke blikken wisselen. Dit was echt leuk. De vrouw onderdrukte een glimlach, en hij deed hetzelfde. Omdat de Duitse familie al eerder aan tafel had gezeten, waren ze ook eerder klaar met eten. Met spijt in zijn ogen zag hij ze vertrekken. Bij de deur keek ze nog een laatste keer om. 

Met een lekker gevoel ging hij skieen, en maar eerlijk gezegd vergat hij de blikken van de vrouw de rest van de dag. Deze dag gingen ze met hun kinderen op pad, die uitgelaten lieten zien wat ze al konden op hun snowboards. Al moest er nog veel gelachen worden om alle valpartijen.

's Morgens keek hij weer uit naar het ontbijt en hij hoopte vurig dat de Duitse vrouw weer met heimelijke blikken met hem zou flirten. Dit keer was zijn familie als eerste, en een minuut later kwam de Duitse familie aan hun tafel zitten. Hij kreeg meteen een heerlijke blik toegeworpen. Hij voelde diep in zijn buik een vreemde sensatie. Hmmmm, dit was wel meer dan een geinteresseerde blik... Hij vroeg zich af, of ze ook aan hem had zitten denken. Dat moest haast wel, gezien de manier waarop ze naar hem keek.

Terwijl ze glimlachte en hem langer bleef aankijken, bewoog haar ene wenkbrauw en gaf hem zo de tekenen waar zijn lijf op reageerde. Jeeee, wat lekker. Ze keken elkaar aan en ze lachte hem toe, beet even op haar lip. God, dit was opwindend, hij voelde zijn pik reageren. Het leek ook wel of ze iets aan haar uiterlijk had gedaan, ze zag er anders uit. Hij vermoedde wat make-up. In ieder geval vond hij haar erg leuk om te zien. Hij kon het erg waarderen.

Het flirten ging zo een kwartier door en hij wist haast wel zeker dat ie nat aan het worden was in zijn broek. Bijna met spijt stond hij op, toen zijn vrouw en kinderen weer klaar waren voor de sneeuw. Met een lief lachje zond ze hem op pad en een half uur later stond hij op een zonovergoten piste.
Ze moesten zich toch echt gaan insmeren met zonnebrand. Hij keek in zijn rugzak, maar helaas, geen zonnebrand. Hmmmm, die moest dan nog in de auto liggen. En toch een beetje uit de zon blijven. Anders zat de hele familie vanavond met een verbrande kop aan het diner.

Na thuiskomst en het douchen vroeg zijn vrouw hem of hij kon gaan kijken of het flesje met zonnebrand misschien nog in de auto lag. "Ja, is goed, ik kijk wel even..." zei hij, waarna hij zijn schoenen aantrok. Hij liep naar het parkeerterrein van het hotel. Gelukkig was die overkapt, dat scheelde weer het uitgraven van zijn auto als hij die nodig had. Natuurlijk was het er ook best donker, de overkapping was zelf ook ingesneeuwd en alleen de uitgang was nog vrij. Hij zocht half op de tast achter in de bagageruimte en voelde onder de gebruikelijke rommel achterin het flesje zonnebrand.

Toen hij de kofferdeksel dicht deed, hoorde hij dat er nog iemand was. Hij keek op en zag de Duitse vrouw die 's morgens naast hun ontbeet. "Grüß Dich..." meteen gevolgd door een stralende glimlach. Een glimlach vanwege het geflirt dat ze samen deelden, zo voelde hij meteen. Hij lachte terug en zei "Hallo...". Even een verlegen stilte, hij wist niet zo goed wat te zeggen. Iets over hun blikken van elke ochtend, maar ja, hoe begin je dan? En dan ook nog in het Duits... Hij voelde zich wat opgelaten. En stom: waarom kon ie niet even wat meer zeggen als alleen "Hallo"? Ze stond hier naast zijn auto, en was duidelijk alleen maar voor hem gekomen.

"Wie war dein Tag am Piste?" vroeg ze vrolijk, het ijs brekend. "Super! Und wie war deiner Tag?" antwoordde hij saai, ergens wel opgelucht dat ze het initiatief nam. En ook opgelucht dat ze het wat algemeen hield, en niet over het flirten begon. Maar niet voor lang, daar kwam hij al meteen achter "Ja... ich hatte einen wundervollen Tag, seit heute morgen" zei ze met een lief lachje, "Weil ein Mann aus den Niederlanden seine Augen kaum von mir halten konnte... Mann, das fühlt gut!" Hij lachte mee, voelde zich ineens ergens ook wel lekker.
  
"Ubrigens, ich bin die Sabine" zei ze, terwijl ze haar hand uitstak. Hij nam die vast, voelde haar opvallend zachte huid, en zei "Ich heisse Jeroen". Ze bleef zijn hand vast houden, terwijl ze verder ging. "Hallo Jeroen, schön dich kennen zu lernen. Und ich bin jetzt ganz Ehrlich, ich geniesse deine Blicken eigentlich schon. Das tut mir gut." Hij glimlachte verlegen, en wist zichzelf werkelijk geen houding te geven. Dat had ze meteen door "Hey... ich meine es nur gut. Ich finde dich wirklich ein netter Kerl."

Nog altijd had ze zijn hand vast en hij merkte hoe ze hem daar met een vinger streelde. Hij reageerde door haar daar ook te strelen. Dat was veilige genoeg. Hij keek haar aan, en ze liet zijn hand los. Hij zag hoe ze haar arm naar hem uitstak en die losjes om hem heen sloeg. Ze kwam wat dichterbij staan. Op zachte toon zei ze "Ich würde dass eigentlich super toll finden wenn ich mal mit dir alleine sein köntte.... verstehst Du?" Hij wist donders goed wat ze bedoelde. Hij sloeg zijn arm ook om haar heen. Dat voelde goed, zo dicht bij elkaar. Hij keek haar aan, en zag dat ze hem opnam. Hij zei "Ich verstehe ganz gut was Du meinst. Und ich möchte eigentlich auch sehr gern mit Dir alleine sein."

Ze glimlachte en hij voelde hoe ze hem streelde op mijn rug. "Darf ich Di..." begon hij, maar ze knikte al van ja voordat zijn vraag af was. Ze drukte zich tegen hem aan en ze kusten elkaar vol op de mond. Dat was super! Haar warme zachte lippen openden zich meteen en haar tong vocht met die van hem. Gretige drukten ze zichzelf tegen elkaar aan en hij voelde haar zachte buik, haar borsten. Zij voelde zijn bult bij zijn heupen. Ze drukte een been tussen die van hem en ze kroelde zich tegen hem aan. Het was doodstil in de donkere garage, en ze gingen helemaal in elkaar op. Het was de hartstocht en ook lust die ineens heel fel oplaaide.

Toch waren ze zich er van bewust dat er elk moment iemand in de garage kon komen. De hartstocht en het verstand vochten om aandacht. Voorlopig won de hartstocht. Ze bleven kussen, ze bleven elkaar omhelzen. Nog geen vijf minuten na hun ontmoeting wisten ze allebei dat ze elkaar wilden. Het verlangen in hun lichamen schreeuwde het uit. Ze wisten zeker dat als er niemand zou verschijnen dan hadden ze hier ter plekke de kleding van elkaars lijf gescheurd. Zelfs met deze kou...

Na een lange tijd, fluisterde ze "Sag mal, Morgen Nachmittag bleib ich hier im Hotel. Alleine. Wenn Du wilst... wir können dan zusammen sein...". Hij keek haar aan en zag een heerlijk ontdeugende blik in haar ogen. Jezus, hij voelde zich raar in zijn buik. Hij zou er zijn, dat wist ie zeker. "Ok, gerne... Welche Zimmer bist Du dann?" Ze antwoordde "Zimmer 25. Am besten, Du kommst nach 1 Uhr, Ok?" en dankbaar kuste ze hem vol en verlangend op zijn mond, "Jetzt muss ich gehen, bis dann. Ich finde es so geil!" En met die woorden draaide ze zich om.

De volgende morgen keek ze hem ronduit geil aan en op een gegeven moment maakte ze een waanzinnig geil gebaar. Ze had een bakje yoghurt van het buffet gehaald, en nam langzaam en sensueel een hapje. Daarbij liet ze een kloddertje yoghurt aan haar mondhoek hangen. Tergend langzaam, en hem strak aankijkend, likte ze het kloddertje weg. Wow! Zijn pik klopte instant.

Het skieen ging hem niet zo goed af, die morgen. Teveel afleiding in zijn hoofd. Hij kon maar niet stoppen te denken aan 1 uur 's middags, kamer 25, haar handen, haar lippen. Tergend langzaam werd het later en later. Ook het middageten kon hem niet snel genoeg gaan. Hij zei dat hij stopte met skieen, dat zijn knieen niet meer wilden en hij bang was dat ie een ongeluk zou krijgen. Wat overigens niet eens zo heel veel gelogen was, zijn knieen protesteerden al. Hij skieede naar beneden en deed zijn skies uit. Gauw naar het hotel, even snel douchen en andere kleren aan, en toen... toen bonkte zijn hart in zijn keel. Hij liep de trap op naar de tweede verdieping en vond kamer 25 als eerste in de gang.

Met een droge keel klopte hij zacht op de deur. Vrijwel meteen ging de deur open. Lachend keek Sabine hem aan. Ze zag er heel leuk uit. Een jurkje met langen mouwen, en vestje erover. Kousen en bruine laarsjes met stiksels en een hoop riempjes eroverheen. En... mooie rode lippen. Ze had haar lippen gestift! Hij bekeek haar bewonderend. "Komm schnell 'rein" zei ze zacht, terwijl ze hem de kamer binnentrok. De deur viel dicht en meteen sloeg ze haar armen om hem heen. Ze kusten elkaar. Meteen viel hem weer haar zachte lippen op.
  
De onwennigheid was heel snel verdwenen door haar gretigheid. Hij genoot van haar vingers die door zijn haar kroelde en over zijn rug. Hij genoot van haar zachte borsten die ze zacht tegen hem aan vlijdde. Ze maakte zich los en keek hem aan. Hij bekeek haar en vond haar echt mooi! Genoot van haar heerlijk vrouwelijke rondingen. Hij voelde door de stof van haar jurkje de afdruk van haar tepels, die vast en zeker hard waren nu. Ze keek hem lachend aan, en zei "Na sag mal, gefäll ich Dir?". Hij knikte bevestigend.
  
"Kom bei mir..." zei ze, terwijl ze naar het bed liep. Weer kusten ze vol overgave, nu met haar hand op de bult in zijn broek. Ohhh, dit was lekker! Een scheut van verlangen, van lust schoot door zijn lijf. Hij wilde meer, hij wilde haar warme hand om zijn paal heen voelen.  Hij durfde zich nu wat te laten gaan en legde zijn handen op haar borsten. Hij drukte ze tegen haar lichaam aan. Kneedde ze, kneep erin. Ze kreunde als reactie. Mmmmm, wat opwindend. Hij voelde haar handen bij zijn gulp bezig en deed een stap achteruit. Ze keek hem geil aan en richtte haar aandacht toen op zijn broek die ze losmaakte. Zijn paal die al behoorlijk stijf was, klemde in zijn boxer.
  
Zonder plichtplegingen trok ze de boxer ook omlaag en zijn paal zwaaide eruit. Haar ogen werden even wat groter en hij zag hoe ze haar lippen aflikte. Ze keek hem even aan, en toen nam ze zijn pik in haar hand. Hmmmmmmm, net wat hij dacht: een heerlijk warme en zachte huid. Zijn paal klopte in haar hand en ze keek hem genietend aan. Om de spanning op te bouwen hield ze hem even stil terwijl ze hem aan bleef kijken. Toen, heel langzaam, bewoog ze haar hand heen en weer. Het was voor hem een fantastisch gevoel! Ze lachte naar hem, en trok hem zachtjes af.
  
Hij wilde haar mooie lichaam graag zien en daarom probeerde hij haar jurkje uit te doen. Maar wel terwijl ze hem aftrok. Dat werkte niet zo handig en ze stopte dan ook, om hem even te helpen. Het jurkje verdween en hij bewonderde een zwart BH, met grote cups. Haar armen verdwenen even op haar rug. Terwijl ze hem schalks aankeek liet ze de cups van haar borsten glijden en twee heerlijk blanke borsten kwamen uit hun verpakking. Haar grote tepels stonden er stijf bovenop. 
  
Als vanzelf gingen zijn handen naar haar borsten en vulde hij zijn handen. Hij genoot van de zachte en soepele huid. Hij kuste haar mond en haar borsten, en daardoor voelde hij de geilheid in zijn lijf. Jezus, wat was dit heerlijk. Hij merkte ook haar reactie op zijn aanrakingen, ze werd geiler en geiler. Elkaar afwisselend teder en heftig kussend en strelend kleedden ze elkaar helemaal uit. Op dat moment vond hij haar zo verschrikkelijk mooi...
  
Bijna helemaal naakt kropen ze op bed en hij merkte hoe ze opnieuw zijn harde paal in haar hand nam. Dit keer bleef het daar niet bij. Helemaal gefocust op haar hand om zijn pik zag hij hoe haar lippen zich om zijn eikel sloten. God! Ja, dit was zalig! Het genot maakte zich van hem meester. Man, wat lekker! Bijzonder erotisch vond hij haar rode lippen, die vochtig over zijn eikel gleden.
  
Rustig en ritmisch pijpte ze hem, en zijn paal schokte in haar mond. Ze keek hem geil aan, liet hem uitgebreid kennis maken met haar lippen en tong. Liggend op zijn rug, met zijn hand onder haar, zochten zijn vingers zich een weg naar haar kutje. Ze was niet helemaal geschoren, maar haar lipjes waren glad. Lipjes die ook gezwollen waren. Hij streelde ze en merkte hoe ze haar benen voor hem spreidde. Zijn vingers gleden haast vanzelf een stukje naar binnen, ze was al vochtig. Ze kreunde zacht, en draaide met haar heupen.
  
Na een tijdje draaiden ze om, Sabine op haar rug en hij over haar heen zittend. Hij bekeek haar kutje van dichtbij. De geur bedwelmde hem. Hij zag het vocht aan de buitenkant van haar lipjes staan. Langzaam gingen ze helemaal op in elkaars spel en verwennerij. Elkaar overal strelen, kussen en vingeren, pijpen. Het was heerlijk, en ze waren heel erg lekker met elkaar bezig. Sabine zoog hem heerlijk, en gebruikte haar tong om zijn eikel te masseren of af te likken. Hij likte haar lipjes en clitje en vingerde haar diep in haar sappige kutje. Ze sidderde onder zijn vingers.
  
Ne een tijdje maakte Sabine zich los, en vroeg ze hem "Willst Du...." zonder verdere woorden. Hij knikte heftig van ja, waarna ze op handen en knieen ging zitten. Haar heerlijke kontje naar hem toe. Zijn paal was hard en nat van haar mond, en zonder verder te wachten drukte hij zijn eikel tussen haar glibberige lipjes. Ze openden zich en namen de eikel in zich. Hij drukte en soepel, maar met een hoop genot, gleed zijn paal naar binnen. Ze liet haar hoofd hangen en kreunde. Hij streelde haar rug, wilde het haar fijn maken.
  
Hij begon te stoten en voelde haar geile reactie. Het was heerlijk om haar tegenritme te voelen. Ze kreunde er bij, en riep af en toe iets als "Oh jaaaa". Dat wond hem eigenlijk best op. Te merken dat Sabine genoot van zijn pik, maakte hem geiler. Langzaam voerde hij het tempo op en merkte hoe ze er in mee ging. Af en toe draaide ze met haar kont, waardoor zijn paal gemangeld werd. Heerlijk!
  
Hij merkte dat hij ging komen, en ook aan haar gekreun wist hij dat haar orgasme niet ver meer weg was. Verrassend snel al. Hij stootte nu wat feller en sneller en ja! ja, hij wist dat het ging gebeuren. Een felle scheut van genot kneep zijn ballen leeg. Een paar heftige stoten, en met een flinke kreun gooide hij zich tegen haar aan. Sabine slaakte een gil, en kwam ook klaar. Hij bewoog zijn heupen onsamenhangend, het leek of de controle even weg was. Ook haar lichaam maakte een paar ongecontroleerde bewegingen, voordat ze zich liet vallen op het bed. Daardoor gleed zijn kletsnatte pik uit haar kutje.
  
Het deerden ze niet, hij kroop boven op haar, terwijl zij op haar buik op bed lag. Samen genoten ze van de na-weeen van hun korte maar heerlijke vrijpartij. Na een tijdje kuste ze hem. Ze streelden elkaar, kusten elkaar. Hij wist dat hij maar even bij haar kon zijn. Een kus als afscheid. Op zijn kamer realiseerde hij zich dat hij liever nog een hele middag gebleven zou zijn. Hij was simpelweg nog niet klaar, had nog veel langer willen genieten. Had nog zoveel willen voelen.
  
De volgende ochtend keek hij uit naar de komst van Sabine. Hij wilde haar via oogcontact laten merken dat hij het geweldig had gevonden en wellicht nog een uurtje samen konden plannen. Maar Sabine kwam niet opdagen. Nu hij beter keek, hun tafel was ook niet gedekt. Shit, zou ze al vetrokken zijn? Het had er alle schijn van... Met spijt realiseerde hij zich dat het daar bij zou blijven, dit was eenmalig.
  

3 opmerkingen:

  1. Gaan we nu over op de hij-vorm? Ik heb wel eens betere verhalen van je gelezen, Jeroen!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was een experiment :-). Maar ben het met je eens, dit is geen toppertje. Alhoewel het toch best een geile gedachte was, daar in Oostenrijk. XXX

    BeantwoordenVerwijderen