zondag 13 mei 2012

Corine

Een moederdag special!

Goedgehumeurd zat ik bij mijn familie aan tafel. Het was lang geleden dat we zo bij elkaar waren. Door verplichtingen was het ook niet meer echt makkelijk om gezamelijk iets te plannen. Het hoofdgerecht was zojuist afgeruimd en er werd nog wat wijn bijgeschonken. Ik verontschuldigde me even en stond op, zoekend naar een bordje 'toiletten'. Ah, daar... Op het toilet bleef het verhaal van mijn zus me bezighouden, het verhaal over haar minder prettige belevenissen op de Duitse autobanen. Nadat ik mijn handen gewassen had, liep ik terug naar de eetzaal. 

Toen ik de hoek om wilde gaan, liep ik bijna tegen een vrouw op. Ze hoorde bij het andere grote gezelschap. Al gauw bleek dat ze me opgewacht had, ze zei "Hallo, daar ben je dan...". Verbaasd keek ik haar aan, geen idee wat er aan de hand was. "Oh!... uhmm ik?" reageerde ik. "Ja!" ging ze verder, "Ik zag je naar de WC gaan, en dacht, dit is mijn kans! Ik zal snel zijn, tenslotte kunnen we allebei niet te lang wegblijven." Ze zuchtte eens diep, alsof ze een aanloop moest nemen. "Ik vind je een leuke man, en ik wil je vragen of je straks met me mee gaat..."

Ik wist niet hoe ik moest reageren, lachte een beetje schaapachtig. Ze ging verder, "Ik heb je net een tijdje zitten bekijken, en volgens mij ben je alleen, toch?" "Jaha..." zei ik, nog altijd niet wetend hoe ik moest reageren. "Je twijfelt?" vroeg ze me. Ik twijfelde inderdaad, maar meer omdat ze me totaal overviel. Ergens in mijn hoofd bedacht ik dat ik me haar mee wilde, maar vreemdgenoeg bedacht ik toch wat uitvluchten. "Maar je bent hier toch met je man?" vroeg ik haar, "Die man naast je?"

"Neenee, dat is de man van mijn dochter, die is veel ouder als mijn dochter... Nee, ik ben alleen, hoor..." antwoordde ze, "Je kunt met me mee gaan..." Het leek me eigenlijk wel leuk. Wat zeg ik? Leuk? Het leek me ontzettend geil, en mijn paal was al aan het groeien. Jezus, man! Een wat oudere vrouw vraagt je mee naar huis! "Okee, ik ga met je mee... Maar hoe gaan we dat doen? Wij zijn zo klaar, alleen het nagerecht nog." zei ik, doelend op mijn familie. Volgens mij moest haar gezelschap nog aan het hoofdgerecht beginnen.

"Oh, da's geen probleem hoor, als je straks klaar bent dan neem je aan de bar nog een wijntje", zei ze, "En als wij straks klaar zijn, dan zorg ik dat ik als laatste vertrek.". Ze had het allemaal al uitgedacht. Ik had niet eens in de gaten gehad dat ze me had zitten bekijken. "Oh trouwens, ik ben Corine" zei ze lachend. "Hoi, ik ben Jeroen. Ok, ik wacht aan de bar." antwoordde ik, waarna ze zei "Oh heerlijk! Het zal heerlijk zijn, dat weet ik zeker! Tot straks!" En na een kus van haar rode lippen draaide ze zich om en liep naar haar tafel terug. Ook ik keerde terug naar mijn familie, waar het onderwerp van het gesprek was veranderd.

De rest van het gesprek ging min of meer aan me voorbij, ik was teveel door gedachtes afgeleid. Geile gedachtes, dat wel. Ik bekeek haar nu wat uitgebreider. Ze had haar haar donkerblonde haar los hangen. Rode lippen dus, dat stond haar mooi. Ze droeg een rok met blouse, met daaronder pumps. Haar huid verraadde haar leeftijd. Net zoals de leeftijd van haar familie overigens, haar kinderen waren allemaal volwassen. Ik schatte haar rond de 55. Het wond me vreselijk op, het leek me ontzettend geil om met haar in bed te liggen.

Ons diner was ten einde, en we stonden allemaal op. Bij de garderobe zorgde ik er voor als laatste aan de beurt te zijn. De rest van de familie was al bij de voordeur en bedankjes en groeten gingen over en weer. Ik zei dat ik nog iets op tafel had laten liggen, en terwijl ik me omdraaide zei ik dag tegen iedereen. Voor de vorm liep ik nog even terug naar onze tafel en keek mijn date nog even aan. Ze knipoogde in een onbewaakt ogenblik en ik lachtte terug. Nu ik alleen was ging ik aan de bar zitten en bestelde nog een wijntje. Vanaf mijn plaats kon ik haar tafel zien en ik zag dat ze nu ook het nagerecht kregen.

Een half uur later gebruikt zij dezelfde methode om van haar familie afscheid te nemen. Ik stond op van de barkruk en samen liepen we het restaurant uit. Zodra we buiten waren drukte ze haar lippen op die van mij. Heet kuste ze me, en gretig beantwoordde ik haar zoenen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en voelde haar lichaam tegen het mijne.
Na een lange tijd, half buiten adem, hijgde ze "Mmmmm... God ja, dit wil ik!" "Ik ook, wat een geile avond!" zei ik, mijn pik hard in mijn broek.

Tussen onze kussen door, spraken we af dat we naar haar huis zouden gaan, en dat we ieder onze eigen auto zouden gebruiken. Ik reed achter haar aan, maar niet voordat ze me goedkeurend over mijn paal had gestreeld. Natuurlijk had ik haar borsten gevoeld, en ook met goedkeuring gemerkt dat ze ruim bedeeld was. Nieuwsgierig naar wat er ging komen zorgde ik er wel voor dicht achter haar te blijven rijden.

Na een kwartiertje rijden parkeerde ik voor haar huis, terwijl zij op haar oprit uitstapte. Een kus voordat we naar binnengingen, maar na het dichtslaan van de voordeur veranderden we in twee mensen met gretige armen die elkaar betasten en duidelijk opgegeild waren. Jezus, wat was ik heet! Haar jas viel op de grond, haar handen rukten aan mijn riem. Ik ging er in mee, en probeerde haar blouse open te maken. Al gauw stond ze in een zwarte BH voor me. Very sexy! Ik legde mijn handen op haar borsten, haalde er één uit haar BH. 

Ze had harde tepels, voelde ik. Ik nam de tepel in mijn mond en zoog er aan. Haar huid was zacht en warm. Ik voelde haar reageren, ze kreunde laag "Ohhh jaaaaaaa.... zuig maar..." Wat was dit heerlijk. Ze liet me begaan en ik maakte haar BH los. Haar borsten waren mooi en ik kuste, likte, zoog ze om de beurt. Ze konkelde in mijn armen, en ik genoot ontzettend. Mijn handen daalden af en onderzochten haar kont. Een stevige kont, die lekker bewoog terwijl ik haar borsten verwende.

Ik liet mijn hand onder haar rok glijden en voelde haar blote benen. Weer naar boven en over haar slipje. "Haha, die is al sinds het restaurant uit!" zei ze vrolijk, terwijl mijn hand een bloot en nat kutje streelde. "Hmmmmmm, da's lekker, zeg!" reageerde ik, terwijl mijn vingers haar schaamlippen streelden. Glibberig. Mijn geilheid nam toe, want ik stelde me zo voor dat ze al die tijd in het restaurant met een nat kutje had gezeten. Dat ze de koelte op haar kutje gevoeld moest hebben, door het vocht. Daar genoot ik dan weer van.

Weinig tijd om daar aan te denken, want door haar kutje aan te raken schokte ze en kreunde ze luid. "Oh jaaaa, daar wil ik je voelen. Oh jongen, mijn kutje is voor jou, ga je gang!" hijgde ze. Ik duwde mijn wijsvinger naar binnen en voelde die glibberige warmte. Ik duwde hem helemaal naar binnen en merkte haar geile reactie. Ik vingerde haar stevig en zoog daarbij weer aan haar tepels. "Oh ja! ja! Oh, ga door, oh god!

Na een minuut besloot ik dat ik meer van haar wilde zien. Ik wilde zien hoe haar kut er uit zag, hoe haar schaamlippen zich om mijn vingers sloten. Het ritsje van haar rok was zo naar beneden en ze stapte uit haar rok. Wauw! wat een mooie vrouw. Ik kreeg echt zin om haar te neuken. Corine moet ook zoiets gedacht hebben, want ze rukte mijn broek zowat van mijn lijf. Binnen no time stond ik, met een keiharde pik naar voren gericht, tegen haar aan. Ik draaide haar om en Corine liep een paar stappen, naar de trap naar boven.

Ze boog voorover en leunde op met haar handen op de trap. Ze reikte naar achter en pakte mijn lul vast. Ze trok hem naar haar kontje en zei simpelweg "Kom! Neem me!"
Ik kwam tegen haar kont aan staan, en ze zakte even iets door haar benen. Mijn paal schoof soepel in haar kutje en een weldadig warmte verspreidde zich. God, wat lekker! Meteen hadden we een lekker ritme te pakken. Ze kreunde wellustig en ik liet me ook niet onbetuigd. Het was lekker in haar kutje en ik geloof dat Corine dat ook zo voelde.

We neukten heerlijk en ik greep haar overal waar ik kon vast: haar borsten, haar hals, tussen haar benen, haar buik. Het droeg alles bij aan onze opwinding en het gekreun werd sneller, heter en luider. We werkten doelbewust naar een orgasme toe. Onze lust zat ons in de weg, die moesten we eerst wegneuken. Mijn heupen kletsten tegen haar kont aan, en nog altijd voorover gebogen ontving ze mijn pik diep in haar kutje. Ze masserdde haar eigen borsten en trok aan haar tepels.

Dit was echt zalig, en het stevige ritme zorgde voor een heerlijke jeuk in mijn paal. Ik merkte dat ik nabij mijn orgasme was. Haar stomend hete kutje maakte me gek, en mijn kreunen werden harder. Tegelijkertijd neukte ik heftiger. Ik ramde mijn paal dieper in haar, en merkte dat Corine daarbij luid kreunde. Ze draaide met haar kont en kantelde haar bekken. En ineens was ze zover. Ze krampte met haar dijen, probeerde mijn paal te klemmen. Door het glibberige vocht lukte dat niet en kon ik haar blijven neuken. Ze kwam heftig klaar en daardoor bereikte ik ook mijn hoogtepunt.

Met een stevige beweging stootte ik in haar en spoot tegelijkertijd mijn hete zaad diep in haar. Ook ik kreunde luid, en genoot van het moment. Maar even bijkomen was er niet bij. Corine ging staan en draaide zich om. Een natte hete kus, waarbij ze hijgde "God, dit had ik nodig!". Ze ging op de trap zitten en leunde achterover. Ik had uitzicht over een prachtig lijf. Met een geile blik in haar ogen keek ze me aan en wreef haar schaamlippen. Schaamlippen die me zojuist heerlijk hadden laten klaarkomen. En een kut waar mijn zaad nog in zat.

En op dat moment vroeg ze me "Kom, lik me alsjeblieft...", waarbij deed ze haar benen uit elkaar. Mmmm, een lekker geil kutje, net geneukt. Ik knielde tussen haar benen en begon haar te likken. Ik zorgde ervoor dat alleen mijn tong haar aanraakte. Eerst haar lipjes, maar al snel ook ertussen. Aan haar reactie te horen kon ze het wel waarderen. Zo goed en zo kwaad als het ging, ging ze achterover liggen. Weer trok ze aan haar eigen tepels.

Mijn tong likte uitgebreid, en nam de tijd voor alles. Alhoewel ik haar clitje nog niet likte, merkte ik wel dat ze daar naar verlangde: telkens als ik in de buurt van haar clitje kwam, duwde ze haar heupen zo dat ik haar daar zou likken. Ik tartte haar een beetje door dan mijn tong uit de buurt van haar clitje te houden. Na een tijdje zuchtte ze "Oh man, lik mijn clitje toch eens!". Ik lachtte maar reageerde verder niet. Ik streelde haar benen, haar buik.

Pas na een paar minuten was haar clitje aan de beurt. Mijn eerste lik, gaf meteen een heftig resultaat, ze schokte en schoof bijna van de trap af. Nog eens, weer ging er een schok door haar lijf heen. Ik begon teder, maar liet mijn tong steeds ruwer over haar clit bewegen. Ze kronkelde in het zelfde ritme. Heerlijke geile geluiden. Haar kutje gaf haar geheimen prijs, mijn zaad liep er uit. Ik likte het op, me realiserend hoe waanzinnig geil dit was.

Ik zette mijn mond nu op haar clitje en zoog die een stukje naar binnen. Weer reageerde ze stevig, ze pakte mijn hoofd vast. In eerste instantie dacht ik dat het te pijnlijk was, maar nee, ze stuurde mijn hoofd juist zo dat ik haar heftiger likte over haar clit. Ze genoot duidelijk van deze stevige aanpak. Ik merkte hoe haar kutje natter werd en wist dat ze ging klaarkomen. Ook haar kreunen waren geiler geworden. 

Om haar te helpen drukte ik twee vingers in haar kut en vingerde haar stevig. Ik bewoog mijn vinger toppen over het ruwere stukje in haar kutje. Luid kreunend en schokkend kwam ze klaar, terwijl mijn mond vastgezogen leek op haar kutje. Ik voelde hoe haar warme kutvocht op mijn hand liep. Ik keek hoe het orgasme over haar gezicht gleed, een mooi gezicht. Het raasde langzaam uit.

Enigszins verkrampt kwam ik overeind, en hielp ook haar overeind. "Ik kan nu wel even een bed gebruiken" zei ik, waarop ze antwoordde "Ja, ik ook. Kom, dan gaan we naar boven". We liepen naar boven en lagen al gauw op bed. Ze kroop tegen me aan, en kuste me. "Mmmmmm, wat is dit lekker, zeg!" De zachtheid van het bed, zorgde voor een omkeer. We hadden nu behoefte om rustig van elkaar te genieten.

Ze lag in mijn armen, met haar warme en zachte huid. Haar handen verkenden mijn lichaam. Strelend, masserend. Ook mijn handen waren bij haar op onderzoek uit. Elk plekje werd aangeraakt. Ik kwam vaak bij haar borsten uit, die zacht en vol waren. Haar harde tepels verraadden haar opwinding. Nog altijd. Ik kroop half over haar heen, en voelde hoe ze haar armen om me heen sloeg.

Lange tongzoenen gaven ons een gewild gevoel. Met gesloten ogen verwenden we elkaar. Langzamerhand kwam ik helemaal op haar liggen, ontspannen genietend van haar warmte. Mijn pik, die half stijf was, gleed tussen haar benen. Met een simpel gebaar spreidde ze zich, en tegelijkertijd gleed mijn eikel over haar lipjes. Mmmmm, wat is die warmte toch lekker....

Ik merkte hoe ze haar heupen loom bewoog. Toen ik mee begon te doen, voelden we allebei hoe ik opnieuw in haar gleed. Dit keer niet heftig en ruw, maar ontspannen, rustig en teder. Genietend van elkaar bewogen we onze lichamen in een heerlijk ritme. De zachtheid van haar bed versterkte het gevoel dat we nu niets hoefden te haasten. Tijd genoeg.
Elkaar nog altijd kussend was er even niets anders dan wij samen.

We namen de tijd, en als een van ons te dicht bij een orgasme kwam, dan hielden we even in. Of lagen we gewoon in elkaars warmte. Dan zakte de opwinding weer een beetje en konden we opnieuw beginnen. Weer langzaam strelen, kussen, en na een tijdje weer het bewegen van onze heupen. Er was geen haast, en we namen dan ook de tijd. Af en toe wat praten, terwijl ik in haar was. Dan als de een of de ander weer zin had, begonnen we opnieuw. 

Zo duurde het nog een uur voordat we zover waren. Ook dit keer nam de wamte toe, het tintelende gevoel. We wisten dat we het nu wel graag af wilden maken. Ik keek haar in de ogen en zag dat ze het ook graag wilde. We hielden niet meer in, en werkten ons samen naar een langgerekt orgasme. Het leek wel of het door bleef gaan. Schokkend en kreunend kwam ik en spoot mijn zaad opnieuw in haar hongerige kutje. De vurige storm raasde door onze lichamen, en genietend ondergingen we elke seconde.

Langzaam ebde het euforische gevoel weg, en een rust bleef achter. We bleven in elkaars armen liggen, en sloten onze ogen. Alles op de tast. We kusten elkaar ontspannen. "Mmmm, lekker" zei Corine, en ik bevestigde dat. Ik streelde haar lijf en genoot van haar. Maar langzaam kreeg onze loomheid de overhand, en, terwijl we in elkaars armen lagen, vielen we allebei langzaam in slaap. Een van mijn laatste gedachtes was dat er ook nog een morgen was waar we samen wakker zouden worden.... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten