maandag 7 mei 2012

Marion II

Ze komt van de andere kant van de afdeling aan komen lopen. Het lijkt wel of er iets aan haar is veranderd. Iets is anders als anders. Ze beweegt zich anders. Haar bewegingen zijn vloeiender, meer gracieus. Het is geen dansen, maar zeker meer stijlvol. Alsof ze haar knieën en enkels meer naar voren brengt terwijl ze loopt. Nee.... zou het? Het moet haast wel. Het moet haast wel dat Marion op hakken loopt.

Marion, die eigenlijk nooit echt veel aandacht aan zichzelf besteedt. Die niet echt op de voorgrond treedt. Het lijkt erop dat ze nu wat meer uit haar schulp komt. Dat ze eindelijk meer aandacht aan zichzelf kan geven. De verandering was afgelopen jaar al ingezet, toen ze 15 kilo was afgevallen door heel gedisciplineerd aan haar lichaam te werken. Niet dat ik haar lelijk vond, oh nee! Haar heerlijke ronde vormen maakte haar in mijn ogen een hele mooie vrouw.

Nu is ze een slanke vrouw, maar net zo mooi. Dat had ik niet verwacht. Ik zie graag een gezette vrouw, en ik had niet verwacht dat ik een slanke Marion ook mooi zou vinden. Maar als ik er goed over nadenk dat is het niet het figuur, maar de uitstraling die een vrouw heeft: is ze vrolijk, zit ze lekker in haar vel? Maar zeker ook: is ze zelfbewust, en is ze vrouwelijk? Dat straal je uit, en dat maakt een vrouw mooi, vind ik.

Gebiologeerd zie ik hoe Marion dichterbij komt. Nog langs twee rijen bureau, dan nog één. Ik volg haar met mijn blik strak op haar gericht, en zie hoe ze met een prachtige kadans aan komt lopen. Ze kijkt strak voor zich uit, op weg naar de reproruimte. Ik zit helemaal klaar om zien wat voor schoenen ze aan heeft. Dat moet ik gewoon weten. Misschien een beetje freakerig, maar ik ben een groot liefhebber van mooie damesschoenen. Uiteraard om naar te kijken dan, he? :-)

Hakjes, in mijn ogen maakt of breekt het een vrouw. Het staat haar niet alleen mooi, ze gaat er ook nog eens mooi door bewegen en lopen. Ik heb er in mijn fantasie-verhalen al vaak de nadruk opgelegd, het speelt een grote rol in de wat ik als de schoonheid van een vrouw zie.

Dan zet ze haar voet in het zicht. Genietend zie ik hoe Marion op veterlaarsjes met een hakje loopt. Wow... Dit is mooi, dit is echt mooi! Het staat haar geweldig. Misschien omdat ik haar zo nog nooit eerder heb gezien? Zwarte suede veterlaarsjes tot net boven haar enkel. Een rode broek zit aan de bovenkant net ingestopt. Daarboven een witte blouse, iets transparant, zodat het witte hemdje eronder net zichtbaar is. Ik kan er niet over uit en staar haar na. Tegelijkertijd weet ik dat ik dit niet moet doen, mijn collega's zouden eens iets zien. Dan kan ik weer wat uitleggen. Maar het is sterker dan mezelf. Ik krijg mijn ogen niet los van haar laarsjes. Dan stapt ze de reproruimte binnen, en keer ik terug in de werkelijkheid.

Met moeite kan ik me aan mijn werk zetten. Ik heb continu de behoefte naar haar toe te lopen. Een of andere kul-smoes ophangen om maar rond haar te kunnen fladderen en naar haar te kunnen kijken. Dit gaat een zware dag worden.... ik dwing mezelf die inkoopopdracht af te maken. Naderhand zal blijken dat er fouten in staan...

Als ik later bij een collega sta te overleggen komt Marion weer aangelopen. Weer locken mijn ogen zich vast op haar laarsjes. Ze loopt echt prachtig. En alsof het allemaal niet op kan, moet ze ook nog even overleggen met die collega, en staat ze naast me. Terwijl ze staat te wachten, draait ze haar voet op haar hakje. Een heerlijk vrouwelijk gebaar. Shit, doet ze dit nu expres? Is dit een vorm van verleiden? Ik blijf maar naar haar benen staren. Gelukkig heeft ze niets in de gaten. Of zou dat maar een naïeve gedachte zijn?

Marion verdwijnt weer achter de kastenwand en ik probeer me alsnog te concentreren op mijn werk. Een uur later is het echter weer zo ver. Dit keer komt ze naar mij toegelopen. Weer die heerlijke blikken op haar benen. Marion stelt me een vraag over mijn declaraties, pakt er een stoel bij en gaat zitten, en face. Om me helemaal gek te maken slaat ze haar ene been over het andere heen en gaat zitten wippen met haar gelaarsde voet. Terwijl ik met haar praat staar ik naar haar voet. Bekijk de vorm van haar voet in haar laarsje. Het hakje dat haar voet zo elegant vormt. Ik word totaal afgeleid, dit is niet goed voor me....

Weer bekruipt me het gevoel dat ze dit expres doet, dit kan toch geen toeval meer zijn? Een beetje heen en weer paraderen, een beetje met je laarzen draaien? Aan de andere kant, Jeroen, blijf nou eens nuchter! Als Marion al door heeft dat ik zo geniet van haar laarzen, dan gaat ze dit toch niet vlak voor mijn neus staan doen? Deze tweestrijd is er al zolang als ik geinteresseerd ben in Marion: wel of niet laten merken dat ik haar leuk vind? Zou ze het wel of niet waarderen als ik interesse toon? De ene keer wint mijn hartstochtelijke ik, de andere keer mijn nuchtere.

Nadat ze is opgestaan loopt ze naar de reproruimte. Op dat moment besluit ik dat ik het haar toch echt wil laten weten. Ik wil haar vertellen dat ik haar een mooie vrouw vind. Ze zal me toch niet meteen afbranden? Of erger nog, naar PZ stappen? Nee, zo is ze niet. Dagdromend mijmer ik verder. Hoe ik op sta en ook naar de reproruimte loop. Mijn hart bonst in mijn keel. Helemaal in mezelf gekeerd doe ik de deur van de reproruimte open. De geluiden van de afdeling glijden weg.

In de reproruimte is verder niemand. Zucht, een opluchting! Ik zou dit niet nog een keer moeten doen, het is al spannend genoeg. Marion staat met haar rug naar me toe. Ik ga naast haar staan en terwijl ze me opmerkt ("Hey!") zeg ik wat ik zeggen wil: "He Marion, ik zou het misschien beter niet zeggen, maar ik zou.... ik wil je zeggen... Ik wou je zeggen dat ik je een leuke vrouw vind. Je ziet er leuk uit...." Dan sla ik dicht, kut! Ineens zorgt fel realisme ervoor dat ik me helemaal niet prettig voel bij deze uitspraken. Shit! Maar wel te laat, ik heb het al gezegd.

Met angst en beven wacht ik op haar reactie. Heel snel reageert ze: "Oooohhh.... dat mag je best zeggen, hoor. Dank je wel! Maar ik vind mezelf helemaal niet zo mooi." Ergens voel ik dat ze ook best zenuwachtig is. Ik heb haar natuurlijk overvallen met deze bekentenis. En ik merk dat ze ook niet meer weet wat ze moet zeggen. Even wint mijn hartstochtelijk ik het weer even van de nuchtere en ik ga in op haar antwoord: "Maar je bent vandaag heel erg mooi, met die prachtige laarsjes. Je beweegt zo mooi op die hakjes. Sorry als ik je er mee overval trouwens..."

Ze kijkt me erg verbaasd aan. Glimlacht zelfs een beetje. "Oh.... goh.... wat leuk. Dat je daar zo naar kijkt. Mijn laarzen, bedoel ik..." Ik besluit maar eerlijk te zijn, "Tja, ik ben weg van laarzen en hakjes, ik vind dat zo mooi... Loop je vaker op hakken?". Ze antwoord "Nee, deze heb ik zaterdag gekocht. Ik heb er wel moeite mee, hoor, om zo te lopen. Het is heel erg wennen..." We staan vlak naast elkaar en kijken elkaar aan. We schrikken ons dan ook allebei te pletter als er nog iemand de deur door komt. Op één of andere manier toch wat betrapt, grabbelt Marion haar spullen bij elkaar en haal ik een stapel papier uit de printer.

De collega haalt wat uit de kast en is weer weg. Grijnzend en betrapt kijk ik haar aan. Haar betrapte glimlach smelt mijn hart, we hebben samen een geheim. Wat een lekker gevoel is dat op dat moment, euforisch gewoon. De collega is al snel weer weg, en we zijn weer alleen. Niet goed wetend wat we nu moeten zeggen, lachen we allebei. Ik besluit een stapje verder te proberen, en streel haar langs haar zij. Ze steekt haar hand naar me uit, en even houden we elkaar vast, en een kneepje van mijn hand en een streel van haar kant. "Straks nog even verder praten?" vraag ik haar. "Graag!" zegt ze blij. God, wat is ze toch mooi!

Terug bij mijn bureau probeer ik me weer aan mijn werk te zetten. Dat lukt me natuurlijk niet, mijn hoofd zit vol met heerlijke afleiding. Ik bedenk hoe ik nog even verder met Marion zou kunnen praten. Maar verder als een zogenaamd toevallige ontmoeting in de reproruimte kom ik niet. Na een minuut of tien zie ik ineens een mailtje van Marion op mijn scherm verschijnen. Ik open het meteen en lees "Hallo Jeroen, ik heb vanmiddag vrij. Kom je bij mij koffie drinken? Kunnen we toch nog verder kletsen. Groetjes Marion"

Ik voel me blij, ze heeft me thuis uitgenodigd. Ik overzie ook meteen een gevolg: We zijn beiden getrouwd, en ik ga bij haar thuis op bezoek. Natuurlijk moet dat kunnen, maar het zou ook wel eens verder kunnen gaan als alleen koffie drinken. Ik zou er geen probleem mee hebben in ieder geval, het is een goed gevoel nu ik bij haar thuis ben uitgenodigd. Alsof ik gewild ben. Dat gevoel is veel te lang weg geweest.

Later op de morgen kom ik haar tegen op de gang. We zijn even alleen, maar er zijn zoveel deuren dat er elk moment iemand de gang op kan komen. Ik lach naar haar, en zij lacht terug, een soort partners in crime. "Dank je!" is het enige dat ik zeg. Ze kijkt even schichtig achterom en voordat ik het in de gaten heb drukt ze haar lippen even op die van mij. Ik schrik in eerste instantie, maar herstel me razendsnel. Ik kus haar terug en glimlach. "Tot straks!" fluistert ze, en dan klikt ze weg op haar hakjes. Genietend luister ik naar dat geklik.

's Middags rijdt ik naar haar huis. Ik weet waar ze woont, we zijn met de afdeling ooit eens bij haar thuis geweest op kraamvisite. Kinderen die nu op de basisschool zitten, dus Marion zal alleen thuis zijn. Toch een beetje bevreesd dat buren me aan haar deur zien staan, bel ik snel aan. De deur gaat net zo snel open, misschien dacht Marion hetzelfde: zo snel mogelijk naar binnen, uit het zicht. "Hai!" zeg ik. "Hey, kom binnen" antwoordt ze, "Kon je het makkelijk vinden?" "Ja hoor, ik wist nog waar je woonde" zeg ik. Ik hang mijn jas op en volg haar de woonkamer in.

Zie ik dat nu goed? Het lijkt alsof ze het hemdje onder haar witte blouse niet meer aan heeft, het lijkt als of er enkel huid onder haar blouse zit. Zou ze... zou ze geen BH dragen? Dat zou bijzonder sexy zijn! Toen Marion nog fors en gezet was had ze al niet veel, maar nu ze afgevallen is, is het hooguit nog een cup A. Ik stoor me er niet aan, ik vind haar toch mooi. Maar het feit dat ze haar hemdje uit heeft gedaan sinds dat ik haar vanmorgen zag, windt me best op.  

"Lust je koffie?" vraagt Marion me. "Ja, lekker" antwoord ik. Ik loop haar achterna, naar de keuken. Ze gaat aan de gang met de Senseo, en ze is even stil. Gefascineerd kijk ik naar haar blouse, ik moet gewoon weten of ze een BH draagt. Maar de donkere circelvormige vlekken onder haar blouse vertellen me genoeg. Ze kijkt me aan en zegt "Dit heb ik nog nooit eerder gedaan... ik heb nog nooit eerder een man bij me thuis uitgenodigd".

Pfffew, even was ik bang dat ze zou reageren om mijn gestaar naar haar borstjes. Ik ben even stil, maar begrijp haar wel. Ik reageer met "Ik vind het fijn dat je me uitgenodigd hebt. We waren vanmorgen aan het kletsen en ...." maar dan val ik stil. Ik zou haar willen zeggen dat ik haar mooi vind, dat ik haar leuk vind. Dat ik graag bij haar wil zijn. Dat ik haar lippen wil voelen, haar handen op mijn lijf. Mijn verlegenheid staat me weer in de weg, en ik bedenk allerlei argumenten waarom ik dat vooral niet moet of kan zeggen.

Ik zie aan Marion's blik dat ze me begrijpt. Ineens komt ze dichterbij staan. Marion is, zelfs op hakjes, kleiner dan ik. Met een open maar doelbewuste blik kijkt ze naar me op, een glimlachje om haar mond. Ze had me al eerder gekust, maar nu voelen we allebei dat we er uitgebreid de tijd voor kunnen nemen. Alsof het toegestaan is. Haar lippen zijn verrassend warm en zacht. Het zijn kussen met veel gevoel. Terwijl we kussen leggen we onze armen als vanzelf om elkaar heen. Met één hand om haar schouders en de andere op de aanloop naar haar kont trek ik haar zachte lichaam tegen me aan. Ik geniet van het moment, Marion laat het toe dat ik haar uitgebreid kus en streel.

In ons achterhoofd weten we dat allebei dat we straks heerlijk samen gaan genieten. Dit is precies wat ik zo mis, en waar ik zo naar verlang, die intimiteit die uitmondt in erotiek. Marions handen omhelzen me, en begeleiden haar kussen, die van langzaam en onderzoekend over gaan in hartstochtelijke tongzoenen. Ik merk hoe de voozichtige en iets of wat verlegen Marion in deze omgeving en deze setting langzaam verandert in een gretige vrouw. Van verlegenheid is eigenlijk geen sprake meer als ik merk hoe ze me vasthoudt en hoe ze me kust.

Ze drukt zich tegen me aan, en kust verlangend. Alsof ze dit al langer wilde doen, en nu wat in te halen heeft. Ik geniet er van. Ik voel me begeerd, en dat is een super gevoel. En alhoewel we kennelijk allebei iets in te halen hebben, nemen we toch uitgebreid de tijd. We staan zeker een kwartier tegen elkaar aan, kussend en strelend. Ik laat mijn hand door haar zwarte haren kroelen, streel haar hoofd en nek. Ze geniet er merkbaar van, gromt en kreunt een beetje. Tegelijkertijd glijden onze lippen over elkaar en stoeien onze tongen.

Tijdens een adempauze houdt ze haar hoofd iets naar achter en kijken haar bruine ogen me met een soort triomfantelijke blik aan. Een blik die verraadt dat ze dit al langer wilde, en dat ze nu eindelijk heeft bereikt wat ze wilde. Ik begrijp haar maar al te goed, hier was ik zelf ook naar op zoek. Op fluistertoon zegt ze "Ga je mee? Ga je mee naar boven?". Meer woorden zijn niet nodig. We weten allebei wat er gaat gebeuren en we weten ook allebei dat we dit willen. "Lijkt me heerlijk" antwoord ik.

Ze maakt zich los uit mijn omhelzing en loopt de kamer uit. Bij de deur draait ze zich om om te kijken of ik volg. Nou, reken maar! Ze pakt mijn hand en leidt me de trap op. Ze gaat me voor en ik kijk hoe haar kont wiebelt bij elke volgende stap op de treden. Door het hoogte verschil zie ik haar laarsjes de stappen op de trap maken. Wat is dat toch mooi... Ik strek mijn hand uit en streel haar wiegende kont en hoor Marion giechelen als ze merkt wat ik doe.

Boven aangekomen draait ze zich om, en met een verleidelijk lachje stapt achteruit de slaapkamer binnen. Ik volg haar, en zie een grote en brede slaapkamer. De ramen, over de volle breedte, geven een uitzicht op de tuin, en het daarachter liggend landschap. "Wauw, wat een mooi uitzicht. En lekker zo, de zon op het bed." Met een lachje antwoordt Marion "Ja, he? Het is heerlijk om in de zon op bed te liggen, hoor...". Ze komt weer tegen me aan staan en zegt zacht, vergezeld van een kus, "vooral naakt!".

Ik sla mijn armen weer om haar heen, weer genietend van haar zachtheid. Het lijkt alsof we opnieuw beginnen. Weer eerst tedere kussen, met veel aanrakingen elkaars lippen en tong onderzoeken. Heerlijk om zo de tijd te kunnen nemen. Een soort ontspanning maakt zich van me meester, ik voel me heel losjes, heel rustig. Ik zie wel wat er ons overkomt. We strelen elkaar, en gaan in elkaar op. Ik voel haar handen nu overal. Eerst streelt haar hand me over de bult in mijn broek, dan probeert ze een van haar handen in mijn broek te krijgen.

Ik denk dat het makkelijker werkt als de broek gewoon open is, dus ik maak mijn knoop los. Terwijl ze haar hand naar binnen wurmt, glijdt mijn broek omlaag. Niet zo'n heel elegante houding, en ik besluit eerst maar eens mijn schoenen los te maken en mijn kousen uit te doen. Dan stap ik uit mijn broek. Als ik rechtop ga staan zie ik dat Marion haar witte bloesje niet meer aan heeft. Inderdaad dus geen BH, en haar kleine borstjes hangen nauwelijks. Dat kan ook bijna niet, er is voor de zwaartekracht weinig werk. Ik zie haar borstjes een beetje trillen in het ritme van haar bewegingen. Mmmmmm, wat opwindend!

We omhelzen elkaar en kussen weer. Ik voel de tepels van haar borstjes tegen mijn shirt aan glijden. Marion's hand streelt mijn inmiddels gezwollen pik. Mijn handen wurmen aan haar broek. Ik kniel voor haar neer en rits haar laarsjes open. Dan help ik haar uit haar broek. Tevreden kijk ik naar een zwart driehoekje stof vlak voor mijn ogen. Ze kijkt me lachend aan. "Mooi?" vraagt ze me. "Dat weet je, he? Ik vind je echt mooi..." zeg ik. Met een ondeugende blik pakt ze me bij mijn armen en trekt me omhoog. Weer sta ik in haar armen, maar nu met een vrijwel naakte Marion.

Ze kust me en vraagt me op het bed te gaan liggen. Ik voldoe aan haar verzoek en ik kijk genietend hoe Marion naast me kruipt. Ze komt niet liggen, maar blijft naast me zitten. "Wauw...." fluistert ze, als ze naar mijn pik kijkt. Die is inmiddels gewoon stijf. Ik kan er weinig aan doen: Marion hier vrijwel naakt te zien, én de wetenschap dat we hoogstwaarschijnlijk dadelijk heerlijk aan het vrijen zijn maakt me ontzettend opgewonden en geil.

Gebiologeerd kijkt ze naar mijn pik, en ik zie hoe ze haar hand uitsteekt. Hoe ze haar hand op mijn been legt, vlak naast mijn pik. Ze kijkt me even aan, een soort vraag om goedkeur. Ik weet niet goed hoe te reageren, dus ik zeg maar "Wat heerlijk om hier te liggen.... samen met jou". Dan beweegt ze haar hand en pakt ze me vast. Mijn pik klopt meteen en ze lacht triomfantelijk. Het is een fijn gevoel, Marion die mijn paal in haar hand houdt.

Ik voel de warmte van haar hand, ben me bewust van elke vinger die om mijn paal heen ligt. Ik kan het spontaan kloppen dan ook niet meer tegenhouden. Liggend kijk ik naar haar en zie een verrukte blik in haar ogen. Marion geniet net zoals ik! Ze bijt op haar lip en kijkt me aan. Haar wenkbrauw beweegt even en ik voel hoe ze haar hand langzaam over mijn pik wrijft. Mmmmmmm, wat een lekker gevoel. Ik streel haar been en laat haar weten dat ik het fijn vind. Ontspannen genieten we zo van elkaar. Er is geen enkele tijdsdruk en ook geen noodzaak verder te gaan als alleen elkaar strelen.

Ik leg mijn hand om haar rug heen en streel haar. Ze is warm en haar zachte huid geeft me een fijn gevoel. Dan laat ik mijn hand naar beneden glijden en streel haar billen. Een vinger die door haar bilnaad glijd, tergend langzaam. Ze sluit haar ogen en ik merk dat ze licht huivert. Telkens een stukje lager, en telkens haalt ze stokkend adem. "Wat ben je mooi, als je zo geniet" zeg ik haar zacht. Ze lacht betrapt en zegt "Jij laat me genieten...". "En met plezier..." antwoord ik weer. Marion streelt met haar vingers mijn paal en begint dan langzaam haar hand heen en weer te bewegen. Mijn pik glijdt door haar hand heen, en de soepele huid glijdt over een kloppende zwellichaam heen. Jezus, dat is lekker zeg!

Ik lig nu achterover en concentreer me op mijn genot. Achteloos en zonder er bij na te denken streelt mijn hand nog altijd haar kontje. Marion trekt me rustig af, en ik voel de warmte, het genot in mijn lendenen. Het tempo is constant en ik voel hoe het eerste voorvocht zich aandient. Het smeert de voorhuid en de eikel en dat zorgt ervoor dat het alleen maar fijner wordt. Ik kreun zacht. Met mijn ogen dicht voel ik hoe haar warme hand mijn kloppende paal vasthoudt. Ze houdt hem af en toe recht omhoog of zelf nog iets verder naar mijn benen gericht. Dat is echt een heerlijk gevoel.

Voor mijn gevoel heb ik dan een enorme lul die ver de lucht in steekt. En die ontzettend lekker wordt afgetrokken, al is het tempo verdovend langzaam. Zo zou ik zelf nooit kunnen klaarkomen, maar Marion heeft een bepaalde slag, een bepaalde beweging waardoor ik wellustig geil word. De druppels blijven vloeien en mijn eikel glimt van het vocht. Af en toe wrijft Marion met een vinger het vocht over mijn eikel en dan kronkel ik van genoegen.

Ik doe min of meer hetzelfde bij haar, mijn vingers strelen haar schaamlippen. Die worden nog een beetje bedenkt door de stof van haar slipje, maar mijn vingers glijden al snel onder het katoen. Marion zucht hoorbaar als ik haar kutje streel. Warm en gezwollen glijden haar lipjes onder mijn rond draaiende vingers door. Ik merk dat ze vochtig gaat worden, glibberig vocht smeert mijn vingers. Heerlijk sensueel.

Marion weet ook wat voor uitwerking haar handelingen op mij hebben. Ik vraag me serieus af of ik zo ga klaar komen, iets dat ik ontzettend graag zou willen. Maar ik ben er van overtuigd dat het tempo dan omhoog moet. Niettemin blijft ze haar gestage bewegingen volhouden. Vreemd genoeg blijft mijn vocht maar stromen, dus het is wel degelijk lekker en opwindend.

Dan drukt ze mijn paal ver door naar mijn benen en blijft zo trekken. Dat is wel heel lekker en ik voel het genot door mijn hele lijf. Ik ga komen! "Ja.... ja.... oh ja...." kreun ik. Ik voel de schokken, de golven, de krampen door mijn lijf gaan. Mijn god! Terwijl ze me blijft aftrekken houdt Marion mijn paal nu weer in een wat meer natuurlijke houding, gericht naar mijn gezicht. Haar rukken trekken het hete zaad eruit, en voordat ik het weet schieten de druppels tussen mijn borsthaar.

Met een gezicht van plezier kijkt ze me aan. "Zooo, das lekker geil, zeg! Jij kunt lekker klaarkomen...", waarna ze haar vinger, waar een witte druppel aanhangt, aflikt. "Ohhhh" kreun ik, "wat is dat lekker, zeg. Zo langzaam ben ik nog nooit klaar gekomen...".  Hoe kreeg ze dat toch voor elkaar? Marion kijkt me geil aan, de opwinding is van haar gezicht af te lezen. Ze buigt zich over me heen en kust me. "Mmmmmm, dat was lekker!" murmel ik tussen de kussen door, terwijl ze tegen me aan komt liggen. Haar borstjes glijden over mijn borst.

Ik sla mijn arm om haar heen en trek haar tegen me aan. We kijken elkaar aan, en ik zeg haar "Dat deed je echt heerlijk!". Ze zegt niets maar kijkt me mysterieus aan. Ik interpreteer het als "ik wil je", maar ik kijk net zo mysterieus terug. Ik kom op mijn ellebogen overeind, en ga zitten. Nu is het mijn beurt. Ze ligt op haar rug voor me. Ik streel haar ontspannen. Haar zachte buik, haar borstjes die, nu ze ligt, verdwenen lijken te zijn. Mijn vingers vinden haar harde tepels en Marion kreunt met gesloten ogen.

Mijn handen gaan op weg naar beneden. Ik wurm het kleine zwarte slipje uit en bezie een klein driehoekje haar. Daaronder gezwollen schaamlippen, mooi glad, en iets donkerder van kleur als de omringende huid. Het slipje eindigt achteloos naast haar op bed. Nu Marion naakt is, wrijft ze haar benen tegen elkaar. Ze is zichzelf bewust dat niets ons nog in de weg staat. Mijn handen glijden vanaf haar benen weer omhoog. Rechtsstreeks richting haar kutje. Haar lichaamshouding richt zich erop dat ik haar daar ga strelen.

Op het allerlaatste moment wijken mijn handen af en koersen om haar kut heen. Haar borstjes zijn ook lekker. Telkens herhaal ik dit, haar opgeilend. Ik buig me voorover en kus haar op haar mond. "Ohhhhh, kom op! Je weet wat ik wil!" kreunt ze. Natuurlijk weet ik dat, maar ik geef haar maar langzaam wat ze wil. Dit keer beroeren mijn handen de binnenkant van haar dijen. Haast automatisch spreidt ze haar benen. Haar schaamlippen zijn nu veel beter te zien. Prachtig vind ik ze, zo mooi dik en glad.

Wat moet het heerlijk zijn haar daar te likken.... haar te voelen sidderen. Eerst mijn vingers. Alleen de vingertop van mijn wijsvinger wrijft licht over haar schaamlippen. Ze kermt en fuistert een langgerekt "Jaaaaaaaah". Haar gespannen houding verdwijnt en ontspanning komt er voor in de plaats. Overgave. Met gesloten ogen ondergaat ze mijn aanrakingen. Een tweede vingertop komt er bij en er wordt wat meer geduwd, rondjes gedraaid. Het voelt lekker aan, stevige schaamlippen, het maakt me geil.

Terloops glijden mijn vingers over haar clitje. Marion veert even op bij die aanraking. Nog eens, nu een kreun. Jezus, wat maakt ze me geil. Wat zou ik dolgraag mijn eikel tussen haar lipjes drukken. Die heerlijke stevige schaamlippen die mijn harde paal omsluiten. Het vocht wat er tussen glijd en haar stevige kutje die me helemaal ontvangt. Pompend in haar kronkelende lichaam. Ik vermaan me en concentreer me op haar genot, want minstens zo opwindend is een vrouw te mogen laten klaarkomen.

Mijn vingers strelen haar lipjes en ik zie een vochtig streepje ertussen. Even mijn vingers er tussen laten strelen, om ze ook glibberig te maken. Marion kreunt en kromt haar rug als ik dat doe. Mmm, daar is ze wel aan toe, bedenk ik. Eén vinger ligt tussen haar nog gesloten lipjes, en streelt van boven naar beneden. Ik oefen wat meer kracht uit, de lipjes wijken, en mijn vinger glijdt een stukje ertussen. "Ahhhhh" hoor ik aan haar mond ontsnappen. Zo te horen was dit goed.

Nog eens en weer geniet Marion hoorbaar. Langzamerhand verdwijnt mijn vinger naar binnen, en dan nog een. Het is heerlijk warm en nat, daarbinnen. Marion heeft haar benen ver uit elkaar gedaan, en geeft me ongehinderd toegang tot haar vurige toegang tot haar genot. Al vingerend vinden mijn vingers haar g-spot, en Marion kreunt nu schaamteloos. Met bijbehorende kronkelingen geeft ze zichzelf helemaal. Dit is zo opwindend voor me!

Ineens merk ik dat haar hand mijn half stijve pik vastpakt. "Hmmmmpff" kreun ik, want dit is toch wel erg lekker! Met gesloten ogen ligt ze te genieten, maar ze bezorgt mij ook genot. Onregelmatig trekt ze me af. Niettemin ligt er al weer een druppel voorvocht op mijn half ontblote eikel. Ik probeer me te concentreren op haar, en vinger haar ritmisch en diep. Vocht komt uit haar kutje gelopen en mijn vingers bewegen soepel in haar.

Ik merk dat het niet lang meer kan duren. Niet alleen kreunt ze luid, haar bewegingen worden ook steeds onsamenhangender. En het mooiste van alles, ze krijgt roze koontjes op haar wangen. Dat is mooi om te zien, vlak voor dat ze klaarkomt. En ja hoor, ze kreunt luid, schreeuwt bijna, opent haar dijen helemaal voor me. Ik blijf diep vingeren, en merk dat ik mijn hand helemaal nat wordt. Ze kronkelt, haar borstjes trillen.

En dan ineens met een langerekte binnensmondse kreun, sluit ze haar dijen, en klemt ze mijn vingers vast in haar kutje en kromt haar buik. Half opgerold ondergaat ze het orgasme op haar hoogtepunt. Een seconde of wat zitten mijn vingers klem. Genietend kijk ik naar haar en realiseer me dat ik dit wel allejezus geil vind.

Marion komt langzaam weer bij, de rode kleur van haar wangen verdwijnt langzaam. Ze ontspant haar dijen en ik zou mijn vingers uit haar kutje kunnen halen. In plaats daarvan ga ik tegen haar aan liggen, met mijn vingers nog in haar. Ik kus haar en zeg "Wat zie je er mooi uit als je klaarkomt..." Ze lacht in stilte en kijkt me genietend aan. "Oh man, ik was echt van de wereld. Zo lekker, dank je wel...." zucht ze.

Heel langzaam beweeg ik mijn vingers in haar. "Oooohhhh, wat was dat lekker..." zucht ze weer, terwijl ze naar me toe rolt en tegen me aan kruipt. Daarbij glijden mijn vingers uit haar natte kutje. Ik bekijk ze en zeg "En dit vind ík nou zo geil...". Mijn hele hand is kletsnat, en ik lik haar geil eraf. "Mmmmmm, je smaakt lekker" zeg ik haar, "Je had eigenlijk op me moeten zitten, dan had je ik leeg kunnen likken..."

Ze lacht en we kussen elkaar. Heerlijk om zo tegen elkaar te kunnen praten. Strelen elkaar, en we zijn vooral heerlijk dicht bij elkaar. Het is fantastisch dit samen te delen. Heerlijk samen in bed liggen en genieten.
We kijken elkaar diep in de ogen, woorden zijn helemaal niet nodig. We verlangden er allebei naar, we hadden het allebei nodig. We kussen elkaar teder en ontspannen, een intieme warmte tussen ons in. Marion's arm ligt om me heen, en achteloos streelt ze mijn haar. Ik doe hetzelfde bij haar. Het blijft lang stil, alleen de geluiden van onze kussen zijn te horen.

Maar langzaam gaan onze kussen over in lange tongzoenen. En langzaam voel ik de druk beneden tussen mijn benen weer toenemen. Mijn paal die begint te zwellen, en tegen haar buik aan drukt. We lachen, want we weten allebei wat er gaat komen. Strelend en kussend komt ze half over me heen hangen. Ik rol langzaam op mijn rug. Haar borstjes glijden op mijn buik. Ik neem Marion in mijn armen en houd haar tegen me aan. Haar zwarte haren hangen om me heen, en een gevoel alsof we helemaal alleen op de wereld zijn overvalt me.

Dat gevoel past goed bij het tijdloze. We hoeven nergens naar toe, we hoeven niets ander te doen. Marion komt op mijn buik liggen, en mijn harde pik duwt tegen haar buik. Ik streel haar en omvat haar heerlijke billen, zo lekker zacht. Ontspannen tongend gaan we in elkaar op. Tijd genoeg, uitgebreid zoenend. We kijken elkaar af en toe aan en weten dat dit precies is wat we zo nodig hadden. Raar dat we dat de afgelopen 10 jaar nooit hebben durven te uiten naar elkaar.

Marion kruipt nog wat hoger, we kunnen elkaar nog fijner kussen zo. En natuurlijk komt mijn harde pik daardoor vrij, die veert omhoog. En raakt daardoor precies haar schaamlippen, die nog altijd vochtig zijn. Ze kreunt met haar mond op die van mij. Langzaam draait ze haar heupen, en ik voel hoe ze zich opent. Mijn eikel glijdt langzaam tussen haar schaamlippen, warm en glibberig. Doelbewust drukt Marion zich naar beneden, ze wil me in haar voelen.

Met mijn ogen dicht geniet ik van haar acties. Het is voor mij echt zalig om het initiatief aan haar over te laten, het geeft me een ontzettend gewild gevoel. Nog altijd draaiend met haar heupen werkt ze mijn pik helemaal in haar. Oh god, dit voelt zo goed, zo lekker. Alsof mijn pik flink omklemd wordt door warmte en vocht. Wat natuurlijk ook precies zo is. Dan ligt ze stil.

Ik open mijn ogen en zie hoe ze me aankijkt. "Lekker?" vraagt ze me bijna onhoorbaar. "Oh jaaaa..." fluister ik terug, "heerlijk!". Met mijn armen om haar heen begint Marion met haar heupen te bewegen. Stotende bewegingen, en mijn pik glijdt in haar kutje heen en weer. We kreunen allebei, jezus wat lekker! Ik ga mee in haar ritme, tegengesteld dan. Wauw! Dit is hemels! Het lijkt wel of het jeukt, kietelt, geniet. Alles tegelijk. Dit is zo lekker!

De warmte in onze schaamstreek neemt toe. Als we niet uitkijken dan gaan we zo al klaarkomen. Lekker, maar nu nog even niet. Nee, we willen zeker nog wat langer genieten voor het zover is. Daarom stopt ze met bewegen. Ze gaat overeind zitten, en mijn pik is diep in haar. Ze kijkt me verleidelijk geil aan en pompt zacht op en neer. Ik zie hoe mijn pik in en uit haar kutje glijdt. Mijn pik glimt van haar vocht. Fantastisch om te zien, en dat deel ik met haar: "Wauw wat ben je nat, zeg! Mijn pik glimt helemaal".

Na een minuutje rijden klimt ze van me af, en zegt "Laat eens zien dan, die natte pik van je". Mijn harde pik glijdt uit haar kutje en allebei zien we een glimmende en gezwollen eikel. Ze kijkt er verrukt naar, en zegt "Mmmmm, wat is het heerlijk die in me te voelen, zo lekker stevig" Ze draait zich om gaat op haar handen en knieen zitten, haar kont naar me toe. Het is me duidelijk, ze wil graag langs achteren geneukt worden. Dat lijkt mij ook heerlijk en ik kom overeind. Ik pak mijn pik en richt hem op haar schaamlippen.

Als ze mijn eikel tegen haar voelt, drukt ze haar kontje naar achteren. Zonder problemen glij ik in haar, helemaal en diep. Een kreuntje, en dan begin ik te stoten. Ik streel haar rug, en trek zacht aan haar haren. Ik ben niet zo van het haren trekken of kont slaan, maar vind haar haar eigenlijk best mooi. Het is niet helemaal steil, maar zeker niet krullerig. Ik speel er meer mee dan dat ik trek, maar voor Marion is het opwindend, want ze kronkelt er best om.

We neuken nu echt lekker stevig en snel, en dit is ook gewoon bedoeld om de lust voorrang te geven. Ik beuk tegen haar kont aan, voel mijn ballen tegen haar aan slaan. Ze kreunt lekker en gaat mee in het ritme. Na een tijdje zakt ze door haar armen, ligt nu op haar ellebogen. Daardoor buigt mijn pik meer naar beneden en dat geeft een lekker gevoel. Ze kreunt, ze slaakt kreten en trekt af en toe aan haar billen. Alsof ze haar kutje open wil trekken. Het is heerlijk in haar, en ik merk hoe de druk in mijn buik begint toe te nemen.

Samen met haar geile gekreun zorgt het voor een ongekend genot. Ik ga komen! En Marion ook, ik hoor het aan haar geluiden en merk het aan haar bewegingen. Ik zet de eindsprint in, kantel bij elke stoot mijn heupen wat meer, zodat ik nog iets dieper in haar glijd. Het is voldoende: ik voel mijn ballen krampen, en scheuten door mijn lijf heen schieten. Ja! Het is zover. Met een paar redelijk ongecontroleerde stoten spuit ik mijn zaad in haar. Tegelijkertijd merk ik ergens hoe Marion net zulke ongecontroleerde bewegingen maakt en hard kreunt.

Genietend van een intens orgasme leun ik tegen haar aan. Langzaam zakt Marion voorover en lig ik boven op haar rug. Zwaar ademend kom ik bij uit mijn roes. Ik geniet van haar lijf, ik geniet van haar geilheid. Weer die intieme warmte tussen ons in, die verbondenheid. Mmmm, wat is de wereld toch mooi...

4 opmerkingen:

  1. Ok. Voor de 2e keer klaargekomen. Maak je verhaal eens leuk af, joh!!! Een vrouw weet best dat je klaargekomen bent, maar er is ook nog zo iets als eindspel..... En dat gedoe met die hakjes, laarzen en schoenen ken ik nu wel!!!! Jouw meissie loopt zeker op Crocks????? Kusje op het puntje van je lul...... Groet, José

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeg, jij zou toch eens mailen??? :-) Likje over je kutje terug!

      Verwijderen
  2. mmmmm wat een super geil verhaal!!!
    Zullen wij ook eens gaan mailen??
    Wordt zo geil van jou verhalen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je. Leuk dat je er van geniet. En leuk als je mailt, ga je gang!

    BeantwoordenVerwijderen