zondag 17 juni 2012

Patricia I

Achteraf gezien was het allemaal snel geregeld, onze gezamelijke vakantie. Tijdens een van onze borrelavondjes kwamen we er achter dat zowel wij als Patricia en Joost nog geen vakantie gepland hadden. Ja, we wilden allebei "naar de zon". Wij waren de vorige jaren in midden Frankrijk geweest, en wilden nu eens iets anders. Patricia en Joost, wilden, na jaren lang de Alpen bezocht te hebben, wel eens wat meer garantie op beter weer.

Patricia en Joost hadden drie wat jongere kinderen en ik hoorde regelmatig verhalen van complete drama's achterin de auto. Ruzie, huilen, wagenziek, alles wat onze twee zonen niet hadden. Of niet meer, ze waren iets ouder en konden zichzelf nu wel bezighouden. Hoe dan ook, Patricia en Joost zaten niet te wachten op een dag lang in de auto, en eerlijk gezegd ik ook niet. Ik zie altijd erg op tegen de kilometers asfalt, met bijna file-zekerheid. Toch wilden we naar de zon.

Joost opperde de autotrein, hij was in zijn jeugd met zijn ouders wel eens met de autotrein naar Oostenrijk gegaan. Al gauw zaten we achter de PC en bekeken de verschillende mogelijkheden. Vertrek uit Den Bosch, aankomst in Italie. Mooier kon het niet. Hmmmm, de prijs was minder mooi. We besloten er allemaal nog eens over na te denken, en later een besluit te nemen. Maar gezien de enthousiaste plannen die later over de tafel vlogen, wisten we eigenlijk wel dat dit het ging worden.

Een week later was de kogel door de kerk en hadden we geboekt. Ook een onderkomen was al uitgezocht: twee appartementen in een groot vakantiehuis. Zo zaten we toch bij elkaar en konden we ook ieder ons weegs gaan. We vonden het belangrijk, om niet elke dag op elkaars lip te zitten. Gezamelijk boekten we de twee appartementen en vierden we onze vakantieboeking met een glaasje wijn.

Patricia en Joost zijn al heel lang onze vrienden. We ontmoetten elkaar op de bruiloft van gezamelijke vrienden, en zaten daar met zijn vieren aan één tafel. We konden goed met elkaar opschieten en spraken af elkaar nog eens te ontmoeten. Sinds die tijd zijn we vrienden gebleven. Er kwamen kinderen, er werd verhuisd, we werden ouder. Onze vriendschap was stevig, en we wisten van elkaar wel ongeveer hoe het thuis zat. Patricia maakte graag toespelingen op het mindere libido van Joost, die altijd maar semi-vermoeid meespeelde met de grappen van zijn vrouw. Omgekeerd wisten zij heus wel dat ik een degelijke vrouw had. Dat was duidelijk te zien en te merken.

Laatst kwam een irritatietje van mijn kant boven drijven en kon ik me niet meer inhouden. Het ging over kledingkeuze van vrouwlief en of die wel of niet comfortabel zit. Vinnig antwoordde ik mijn vrouw dat andere vrouwen er toch ook leuk gekleed uitzien, en dat die zich vast niet in grote getalen vrouwelijk kleden als dat niet prettig draagt. Op dat moment trok Patricia partij voor mij en merkte op dat er toch best leuke outfits te vinden zijn die ook goed zitten. Ze bood mijn vrouw zelfs aan om eens mee te gaan winkelen. Ik kende het antwoord al voordat ze het uitsprak: "Nee, dank je, ik doe dat liever in mijn eentje, daar voel ik me prettiger bij"

Ik keek Patricia hulpeloos aan. Ze begreep mijn frustratie. Joost, tactisch als altijd, zag een dreigend conflict en leidde ons van het heikele punt af, en begon over de vakantie. Toen Joost en Patricia later aanstalten maakte om naar huis te gaan, hielpen ze ons even met glazen opruimen. Even was Patricia alleen met me. "Ik begrijp je irritatie nu" zei ze, "ze onderdrukt haar vrouwelijkheid". "Precies!" zei ik zacht, "ik zou haar graag eens zien als vrouwen-vrouw, iemand die het wel leuk vind om een jurkje te dragen, of geniet van haar vrouwelijkheid, een erotische toespeling kan waarderen, dat soort dingen."

Met die laatste opmerking veranderde haar blik, even gleed er een wellustige expressie over haar gezicht. Spontaan reageerde ze "Oh, en anders mag je wel even bij mij de schade inhalen, hoor!". Daarbij wreef ze langs mijn arm. Ze sloot haar opmerking af met een lachje. Joost en mijn vrouw kwamen uit de keuken, en we namen afscheid. Van Patricia kreeg ik een zachte kus op mijn wang, dicht bij mijn lippen.

Terwijl we ons klaarmaakten voor de nacht overdacht ik het afgelopen kwartier eens. Ik had Patricia eigenlijk nooit op die manier bekeken. Zeker, ze was overduidelijk een vrouwelijke dame. Ze zag er leuk uit, kleedde zich leuk. Ik wist dat ze graag in bed verwend werd, of tenminste, dat vermoedde ik. Het kon natuurlijk allemaal grootspraak zijn. Ik lag eigenlijk nog best lang wakker. Te denken aan die blik toen ze zei dat ik de schade bij haar kon komen inhalen. Of die afscheidszoen. Ik kreeg het er warm van. De volgende dagen dacht ik er niet meer aan.

Een week voor ons vertrek naar de zon gingen we een glaasje drinken bij Patricia en Joost. Het was warm weer, we konden eindelijk eens in de tuin zitten. Pas toen dacht ik weer aan die opmerking van Patricia. Iets of wat peinzend reed ik naar hun huis. Ik moet zeggen dat ik nu wel degelijk nieuwsgierig naar haar was. Patricia begroette ons hartelijk, zoals gewoonlijk: "Ho-oooiii" en liet ons binnen. Meteen viel me op dat ze er prachtig uitzag. Een korte jumpsuit en haar haar opgestoken. Het zag er heel leuk uit, lief bijna. De espadrilles met sleehak stonden haar geweldig. Details als gelakte nagels, mooie oorringen, een leuke ketting ontgingen me niet. Het geheel gaf haar een jonge, bijna meisjesachtige uitstraling. Toen mijn vrouw doorliep naar de tuin, kreeg ik nog een speciale begroeting. Patricia glimlachte ze breed en fluisterde "Hai!" in mijn oor. Man, wat werd ik hier week van. Nu al....

Het werd inderdaad de tuin en Patricia ging zo zitten dat ik haar lange blote benen met die leuke schoentjes uitgebreid kon bewonderen. Het was overduidelijk dat ze dit expres deed, en ik waardeerde het enorm. Met gemengde gevoelens vroeg ik me af waarom mijn vrouw zoiets dan niet kon of wilde doen? Oh, ik wist het antwoord wel, "ik wil niet zo sletterig doen". Tja, sletterig is in mijn ogen toch echt iets anders... Zoals Patricia al had gezegd, "kom bij mij de schade maar inhalen". En dat deed ik dus, de hele avond lang staarde ik naar haar verschijning, haar benen in het bijzonder.

Patricia wist wat ze deed, ze paradeerde regelmatig even naar de keuken. Zogenaamd om de glazen bij te vullen, maar zeker ook om mijn aandacht te trekken. Toen ik later die avond in bed lag, dacht ik aan Patricia. In gedachte zag ik haar naar de slaapkamer komen, en zich loom en verleidelijk uitkleden. Het ritsje op haar rug lostrekkend, tergend langzaam haar jumpsuit van haar schouders af laten glijden. Haar borsten die te voorschijn komen, de jumpsuit die naar beneden glijdt en haar kutje blootgeeft. Hoe ze haar opgestoken haar losschudt, en dan over het bed naar me toegekropen komt. Mijn hand hield mijn gezwollen pik al vast, en ik wist dat ik die avond niet in slaap zou kunnen komen zonder een orgasme. Ik sloeg de hand aan mezelf....

Een week later was het zover. De auto was ingepakt, en we meldden ons bij het perron waar de auto's op de wagons geladen worden. Er heerste daar een uitgelaten vakantiesfeer, en de zonnige dag was daar vast één van de oorzaken van. Medereizigers in vakantie outfits, gillende kinderen die over het perron renden. Wij waren als eerste, en terwijl ik naar het loket liep, smste mijn vrouw met Patricia. Joost was in de stad ergens verkeerd gereden, maar ze waren er bijna.

Een paar minuten later waren ook zij op het perron. Gezamelijk stapten we in en kregen we ons coupé's toegewezen. Met veel bombarie begonnen de kinderen aan het claimen van een bedje. Wij hadden coupé 2 en Patricia en Joost zaten in coupé 4. Gelukkig wel bij elkaar in één wagon. Het duurde niet lang voordat de trein begon te rijden. In eerste instantie werd er nog druk door de gang van de coupé gelopen, maar al gauw kregen we ons avondeten. Na het avondeten duurde het nog even voordat de kinderen gingen slapen, maar toen werd het allengs rustiger in de coupé's. Joost kwam nog even bij ons zitten, terwijl Patricia bij haar kinderen in de coupé bleef, ze moesten eerst in slaap zijn voordat ze daar weg kon. Dat bleek lastiger als gedacht en die avond zagen we Patricia niet meer.

We kletsen de tijd voorbij en we zagen van uit een rijdende trein het landschap in een ondergaande zon. Het werd donker en Joost vertrok richting eigen coupé, tijd om naar bed te gaan. Ook wij gingen kleden ons uit en kropen in een net iets te klein bedje. Morgenvroeg zouden we al op onze bestemming zijn, eigenlijk is het een fijne manier van reizen. Ik dacht aan Patricia, jammer dat ze niet nog even langs kon komen. Het was meer dan jammer, realiseerde ik me. Ook vandaag zag ze er erg vrouwelijk uit. Weer die mooi blote benen op elegante schoenen. Dit keer een rokje met topje. Ze had van zichzelf mooi haar, lang met grove krullen. Dit keer hing het gewoon los. De rode lippenstift kon ik bijzonder waarderen...

Ik had gedacht dat een rijdende trein en de paar glazen wijn me wel in slaap zouden wiegen, maar dat bleek toch moeilijker als gedacht. Het was de warmte en benauwdheid in de coupé. Na een uur of twee woelen had ik er genoeg van. Voorzichtig klom ik uit het bedje, en probeerde niemand wakker te maken. Ik trok mijn boxer aan en stil opende ik de deur van de coupé. Op de gang was het een stuk koeler en dat was wel zo prettig. Er was niemand hier. Minuten lang stond ik door de ramen naar het donkere voorbijtrekkende landschap te kijken. Ineens hoorde ik links van me een gerucht.

Ik keek en zag Patricia in de deur opening van hun coupé staan. Ze stak haar hand naar me op. Haar haar zat wild, kon ze soms ook de slaap niet vatten? Ik bleef naar haar kijken, en ze kwam naar me toe gelopen. "Hey..." fluisterde ze, "kun je ook niet slapen?" Ze legde haar hand in mijn rug. "Nee... is het bij jullie ook zo warm?" vroeg ik haar. Ze knikte en keek me aan. We waren hier helemaal alleen. Ze stond eigenlijk best dicht bij me. Haar ogen onderzochten me, tenminste dat gevoel had ik. Wat dacht ze nu? Dan een vraag uit onverwachte hoek: "Ik wilde je nog wat vragen... Vorige week, hè? Heb ik je toen van je stuk gebracht? Ging ik te ver?"

Glimlachend zei ik "Uh.... nee... ik geloof niet dat je me van mijn stuk bracht, en ik vond ook niet dat je te ver ging. Eigenlijk heb ik stiekem ontzettend genoten..." Terwijl ik dat zei keek ik om me heen, of er geen andere luisteraars waren. Patricia leek een beetje opgelucht te zijn, "Gelukkig, achteraf zat ik er een beetje mee..." "Oh ja? Waarom dan?" vroeg ik haar verbaasd. "Nou, uit je reactie kon ik niet goed opmaken of je het waarderde. Ik heb die avond eigenlijk min of meer speciaal voor jou geregeld." zei ze. Ik werd alleen maar verbaasder. Ze ging verder "Ik weet dat je thuis niet alles krijgt wat je zoekt, en wilde je een beetje helpen. Een vrouwelijke vrouw, om naar te kijken. Je aandacht had ik geloof ik wel, hè?" "Oh ja, zeker! Ik vond je heel erg mooi!" beaamde ik. "Dank je.... Maar goed, achteraf vond ik dat ik misschien een beetje te ver gegaan was...." zei ze.

"In welke opzicht dan?" vroeg ik haar, want ik vond helemaal niet dat ze te ver was gegaan. Ze keek een beetje moeilijk en zei "Nou, ik dacht dat ik je misschien helemaal gek had gemaakt. En dat je misschien boos was omdat ik je verleidde tot iets wat je niet kunt maken, tot iets dat niet mag." Ik keek haar aan, keek nog eens om me heen, want het volgende moest niemand horen. Ik vervolgde "Nee... Kijk, ik ben absoluut niet boos. Ja, je verleidde me, en ja, dat vond ik heerlijk. En ik voel me totaal niet bezwaard. Thuis ga ik zeker niet krijgen wat ik graag wil, dat is me al lang duidelijk." Terwijl ik naar onze coupé wees, zei ik "Ze wil er niet aan mee werken, voelt al die dingen die ik als fijn en lekker zie, als nep en als toneelstukjes. Ik kan en wil haar niet dwingen, maar ze onthoudt me zo wel mijn verlangens en behoeftes." Ze knikte begrijpend.

Het was een onverwacht serieus gesprek. Toch voelde ik me fijn. Ik had het gevoel dat Patricia me heel goed begreep. "Toen we vorige week naar huis gingen, kon ik ook niet slapen" zei ik. "Misschien toch iets met mij te maken, dan?" vroeg ze me gevat met lieve oogjes. Ik ging verder "Zou zo maar kunnen.... Maar goed uh, ik kon dus niet slapen. Lag te woelen, en... ik stelde me voor hoe jij aan mij bed stond.... in die mooie jumpsuit... met je lange benen. Ik stelde me zo voor hoe je het ritsje op je rug omlaag trok. Hoe je de stof van je jumpsuit naar voren trok en naar beneden liet glijden."

Terwijl ik mijn verhaal deed, zag ik hoe ze op haar lip beet. Ik ging verder met mijn verhaal "Je had mijn volledige aandacht. Ik fantaseerde hoe je jezelf uitkleedde, hoe ik je borsten kon bekijken, en ook je kutje". Patricia kermde bijna onhoorbaar en keek een beetje moeilijk, toen ik dat laatste woord uitsprak. "Toen je helemaal naakt was kwam je op mijn bed naar me toegekropen, langzaam als een jagende tijger." Ik aarzelde even, maar besloot het haar toch te vertellen, al durfde ik haar niet aan te kijken: "En al die tijd speelde ik met mezelf, en genoot van de gedachte dat jij bij me was." Ze keek me verrast aan "... dus jij hebt die avond .... met jezelf gespeeld, denkend aan mij?" Ik knikte. "En?" vroeg ze. "En wat?" vroeg ik haar, eigenlijk heel goed wetend wat ze bedoelde. "Nou, wat gebeurde er toen je met jezelf speelde, denkend aan mij?" zei ze.

"Wat denk je? Ik had het heerlijk en kwam heel erg lekker klaar". Zo! Het was eruit, ik had haar verteld dat ik denkend aan haar gerukt heb en dat ik heerlijk gekomen was.
Nu Patricia dit wist, glimlachte ze en keek me ondeugend aan "Wauw!" zei ze, "Tjee...." Even was ze stil. Toen keek ze me weer aan en zei "Nou, we toch aan het opbiechten zijn... Voordat jullie op die dag bij ons kwamen heb ik me zelf mooi gemaakt. Doelbewust voor jou. Stond voor mijn klerenkast en probeerde me voor te stellen wat jij mooi zou vinden.." Snel zei ik tussendoor "Nou, dat is je gelukt! Ik vond je echt heel mooi". Ze ging verder "Maar voordat ik mijn kleren aantrok heb ik gedoucht. Daarna eventjes lekker op bed gelegen. En er gebeurde toen iets dat ik niet verwachtte. Ik werd heerlijk geil... van die gedachtes... ik heb ook gespeeld... en ik werd nat van je, heel nat... ik kreeg ontzettend veel zin om je lekkere stijve pik in me te voelen, die heel rustig naar binnen gaat... jumm! Ik ben twee keer heel lekker klaargekomen."

Ik verslikte me bijna, wist niets anders te zeggen als "Wowww...". Ze ging verder, "De dagen daarna waren niet veel anders, ik heb veel aan je gedacht, terwijl mijn hand op een of andere manier tussen mijn benen zat.... je windt me de laatste dagen enorm op...". Even was het stil, waarna ze verder ging, "Maar dat was fantasie...". Ze legde haar hand op mijn schouder en zei zacht "En nu ben ik volgens mij weer nat geworden.... Het is ook zo opwindend om over erotiek te praten..."

We keken elkaar aan, ergens wetend dat we elkaar willen, en alleen nog een klein duwtje en de gelegenheid nodig hebben. "Ik zou je nu heel graag willen kussen kussen, maar ik durf niet... straks ziet iemand ons..." zei ik. Ze glimlachte met weer die ondeugende oogjes en zei "Nou... heb je niet gemerkt dat de coupé tussen die van ons leeg is?" Ze had gelijk, daar zat niemand in. Zacht zei ze "Kom..." en ze draaide zich om en liep naar de deur van de derde coupé.

Eenmaal binnen, sloot ik de deur, heel voorzichtig. Misschien rekte ik ook de tijd, niet goed wetend hoe nu ik verder moest gaan. Of ik wel verder moest gaan. Gelukkig werd dat voor me geregeld, ik voelde een hand op mijn schouder. "Kom..." hoorde ik weer. Ik draaide me om en zag hoe Patricia dicht tegen me aan kwam staan. Ze kuste me meteen, en ik voelde haar warme zachte lippen. Ze drukte zich tegen me aan en haar armen gleden om me heen. Oh god, dit was heerlijk! Ik ging mee en nam haar in mijn armen.

We tongden en er kwam een ontspannen gevoel over me heen. Ik liet me meevoeren in haar kussen, haar opwindende kussen. Ik raakte in hoog tempo opgewonden, ik voelde mijn pik al groeien. Het kon me allemaal niet schelen. Ze mocht dat allemaal merken. Ik drukte mezelf stevig tegen haar aan. Door haar lichaamstaal merkte ik dat ze dat ook echt wel voelde. Minutenlang stonden we in het donker te tongen, te genieten van een wederzijdse verlangen. Zou ze ook willen wat ik wilde? Zou ze ook zover willen gaan, of zou het alleen bij tongen blijven.

Ik voelde hoe ze haar hand tussen ons in wurmde en hoe ze die tegen de verdikking in mijn broek drukte. Ze kneep er in. Hijgend fluisterde ze in mijn oor "God man, wat wil ik je! Laten we het doen, hier...". Jezus! Ze was behoorlijk opgewonden, zo te horen. Ik kon niet meer uitbrengen dan een fluisterend "Oke". Ze begon me uit te kleden, eerst mijn shirt, daarna mijn boxer. Mijn harde pik stond recht naar voren. Ik voelde me geil, en wilde haar net zo. Verbaasd keek ik hoe haar borsten van onder haar shirt te voorschijn kwamen. Geen BH...

Ik nam ze in mijn handen, genoot van de warme zachtheid. Ze keek genietend toe hoe mijn handen zich vermaakten met haar borsten. Lachend vroeg ze me of ik ze mooi vond. Ik keek haar aan en knikte slechts. We kusten nog eens, en ging daarna door mijn knieen om haar rokje omlaag te trekken. Even later volgde haar slipje. Ik had uitzicht op een kaal kutje, met mooie gezwollen schaamlippen. Ik kuste haar vlak boven haar kutje, op haar venusheuvel. Ze haalde hoorbaar adem. Ik streelde haar dijbenen en voelde hoe ze me omhoog trok.

We kusten elkaar, weer in elkaars armen, maar nu naakt. Mijn harde paal stond omhoog, en besmeurde haar buik met voorvocht. Het deerde haar niet, sterker nog, ze reageerde alleen maar geiler doordat mijn eikel over haar buik wreef. Met opzet maakte ze bewegingen met haar buik, zodat mijn natte eikel tegen haar aan bleef wrijven. Ze keek me wellustig in de ogen.

Ineens duwde ze me naar achteren. De bedoeling was duidelijk, ik ging achterover zitten op het bed. Ik zat met mijn rug tegen de wand met mijn eigen coupé. Mijn paal stond recht omhoog, en ik zag haar kijken, beoordelen. Toen pakte ze hem vast bij de stam, dicht bij de wortel. Ze trok me een paar keer af, maar besloot al gauw dat ze hem in haar mond wilde. Mijn dikke eikel verdween tussen haar lippen. Nu was het mijn beurt naar adem te happen, God, dit was goed!

Ze keek me aan, opgewonden, en begon toen haar mond te bewegen over mijn eikel. Ik voelde haar tong, haar lippen, haar vingers om mijn pik. Eerst heel langzaam, daarna wat sneller. Precies dat geilmakende ritme. Haar lippen gleden sensueel over mijn eikel, haar hand trok me af. Dit was intens! Dit was heel andere koek! Ik gaf me over aan haar genot en liet me gaan. Zachtjes kreunde ik, en fel waren de schokken van mijn paal. Jezus, als ze zo door ging.... Haar ogen stond geil. Schalks lachend keek ze me onderzoekend aan. Ze wilde zien hoe ik dit onderging. Ze wilde zien hoe ik reageerde op een andere aanpak dan ik gewend was. Ik vond het lekker om haar te zien kijken. Die zelfbewuste blik, zeker wetend dat ik het heerlijk vond en dat ze me een ontzettend plezier deed.

Dat laatste was zeker, ik lag te genieten, te zwelgen in genot. Patricia wisselde het pijpen af met het likken. Het puntje van haar tong likte flitsend langs mijn eikel. Daarna weer in haar mond, om stevig af te zuigen. Toch wilde ze bevestiging, ze stopte en vroeg me of ik het lekker vond. "Oh god, Patricia, man, was is dat zalig!" antwoordde ik zacht. Ik kwam overeind, en nu was het mijn beurt, vond ik. Ik duwde haar achterover, tegen de wand van haar coupé. Ze wist precies wat ik ging doen en spreidde haar benen ver voor me. Een lekkere geile houding, haar lange benen wijd, alsof ze me haar kutje aanbood. Ik knielde strelend tussen haar benen. Haar kutje stond al open voor me, heerlijk geurend. Ik kuste haar weer op haar venusheuvel en begon te spelen met haar lipjes. Eerst met mininieme aanrakingen, dan gaandeweg met vingers en tong erbij. Terwijl ik haar kutje en clitje likte, streelde ik haar benen. Ik keek naar boven, en zag hoe ze naar me keek.

Weer die donkere geile ogen. Wauw, wat een metamorfose: overdag een gewone vrouw, een aardige moeder. 's Avonds een opgewonden minnares, die haar behoeftes bevredigd wil zien. Die omschakeling vond ik fascinerend en opwindend tegelijk. Ik werd afgeleid door een trilling die door haar borsten trok, toen ze schokte van genot. Ik vond haar borsten mooi, nog best stevig voor een moeder van drie. Kleine harde tepeltjes. Ik pakte haar borsten vast en voelde de zachtheid. Door haar gekronkel merkte ik dat ze dat erg lekker vond. Ze trok me naar boven, en keek me aan. "Laten we neuken, laten we genieten van elkaar! Ik wil je..." Ik was het met haar eens, het verlangen was bij mij de afgelopen minuten alleen maar toegenomen. Ze ging wat onderuit hangen, zodat haar kutje zich ter hoogte van de rand van het bed bevond. Ik ging tussen haar benen zitten, waarna ze mijn harde pik vastpakte. Ze richtte mijn eikel op haar kutje en drukte hem tussen de lipjes. Toen nam ze me vast bij mij heupen en trok me tegen haar aan. Mijn stijve natte pik gleed meteen in haar heerlijk warme kutje. "Owwwwwwww" kreunde ze zacht, "jaaaaaaah". Samen genoten we van die eerste penetratie. Met gesloten ogen en half geopende mond, nam ze mijn pik in zich.

Toen ik helemaal in haar was keek ze me weer aan. "Zooo lekker" zei ze geluidloos. Ik begon langzaam te bewegen, en beiden genoten we. Het was duidelijk dat ze graag neukte. Alles aan haar beweging maakte dat duidelijk. De ritmische bewegingen die ze met haar heupen maakte om mijn paal maximaal in haar te voelen. Haar deinende borsten. Haar schaamteloze gekreun. De brutale geilheid waarmee ze me aankeek. Dit was ik echt niet gewend, en het wond me dan ook ongelofelijk op. Ik vond het heerlijk! Ik voelde elke stoot, haar kut die om mijn paal heen zat. Ik vond het fijn met mijn hand op haar lijf te voelen. En om haar lichaamsbewegingen ook door mijn hand te voelen. Het wond me op, en ik genoot van haar besluit om me hier te nemen. Voelde me gewild. Super!

Al neukend keken we elkaar lang in de ogen, geil, donker, opgewonden. Ineens lachte ze hijgend en trok zich terug. Mijn glimmend lul sprong uit haar kut en ze draaide meteen om, steunend tegen de wand bood ze me haar kont aan. "Kom! Kom in me, verder..." hijgde ze. Ik ging staan, en snel leidde ik mijn kloppende pik tussen haar billen door in haar sappige grot. "Oh jaaaaaaa" zuchtte ze, terwijl ze meteen haar rug kromde en haar kont verder naar achter drukte. Ik begon stoten, en al gauw kreunde Patricia in het ritme mee. Haar borsten deinden in het ritme, ik speelde er mee. Haar lange donkere haar gleed over haar rug naar beneden. Ik genoot van haar billen die telkens tegen mijn heupen aankletsen. "Ssssssh" zei ze zacht, "denk aan de buren..." Ik moest lachen, "denk aan de buren". Ja, we moesten inderdaad maar voorzichtig zijn. Ik was al aardig op weg aan het raken. Het was spannend, ik was dit duidelijke niet gewend, maar de opwinding zorgde voor een keiharde pik. Ik wist ook dat ik zo ging klaarkomen. "Nog niet", dacht ik, en ik stopte met neuken.

Zoals te verwachten was Patricia het er niet mee eens. "Kom... door gaan... waarom stop je nou?" vroeg ze verbaasd. "Nee, effe stoppen, anders kom ik klaar..." zei ik, iets of wat beschaamd. Ze draaide zich om, haar lichaam glimmend van het zweet. "Maar dat is toch heerlijk?" vroeg ze me, ook verbaasd, "Je mag klaarkomen wanneer je wilt, zo veel als je wilt..." ze ze terwijl ze me streelde. "Ok, maar dat komt dadelijk wel. Eerst wil ik je kutje nog even lekker verwennen. Da's zo mooi om te zien." "Oeeewwww, da's ook wel lekker!" zei ze enthousiast, terwijl ze op het bed ging liggen. Ze spreidde snel haar benen, en ik viel aan. Haar kutje, waar het rook naar zowel mijn voorvocht als haar sappen. Het was bedwelmend, en met vingers, lippen en tong ging ik aan de slag.

Dat ze genoot was wel duidelijk, ze wilde telkens kreunen, terwijl ze dat niet kon. De buren... Haar kutje sopte, en ik liet mijn vingers stevig langs haar g-spot glijden. Ze bewoog in het ritme mee. Ik voelde haar natte huid overal rondom haar schaamstreek.. Het was fijn haar te likken. Ik voelde haar reageren op mijn tong. Met haar hand hield ze mijn hand vast, en ik voelde hoe ze onsamenhangend in de mijne kneep. Ze was hard op weg om te gaan komen. Ik vond het geweldig om te zien hoe ze zich zo kon geven. Ineens begon ze met haar hele lichaam te schokken. Ze begon luid te kreunen, en sloeg meteen een hand voor haar mond om het te smoren. Sidderend raakte ze van de wereld, kneep haar benen bij elkaar. Kneep mijn hand vast in haar kutje.

Dat bleef zo, en pas na een tijdje liet ze los, ontspande ze haar benen. Ik kon mijn hand lostrekken en voelde hoe nat ze daar was. Langzaam kwam ze weer enigszinds bij. Ze keek me aan, en lachte. "Wauw!" fluisterde, "Oh man, ik dacht dat ik jou wel eens even heerlijk zou laten genieten. Maar dit is... jezus, ooooooowwww lekker......." Ik keek op haar neer en zag dat ze echt genoot. Ik liet haar rustig even genieten van het moment. En eerlijk gezegd voelde ik me ontzettend goed. Omdat ik haar toch heel erg lekker had laten komen. Langzaam kwam ze overeind, en kuste me. "Dank je lieverd, dat was echt heerlijk!" fluisterde ze. Het feit dat ze me lieverd noemde maakte me blij.

Ze trok me op het bed en zei dat ik moest gaan liggen. Zelf maakte ze voor me plaats. Mijn paal was niet meer zo hard als toen we neukten, en had plaats gemaakt voor een half stijve pik, met heel veel vocht aan mijn eikel. Doordat ik haar zo lekker had kunnen vingeren en likken was ik flink gaan druppelen. Toen Patricia dat zag, nam ze mijn pik pontificaal vast en wreef met een paar vingers het glibberige vocht over mijn hele paal en haar hand. Daarna nam ze mijn pik vast en begon me meteen af te trekken. Mmmmmmm, dat was super. Het vocht zorgde voor het perfecte glijmiddel. Heerlijk gleed mijn paal door haar hand en dat bezorgde me al heel snel weer die stijve pik. Ze keek er gretig naar, "Best een lekker ding" zei ze, "lekker stevig, daar houdt dit meisje wel van!"

En met die woorden nam ze mijn eikel opnieuw in haar mond, zoog er lekker aan. Zuigend, pijpend, likkend, rukkend, Patricia deed alles om me weer net zo hard te maken als toen we heerlijk aan het neuken waren. Voor mijn gevoel was dat haar allang gelukt, maar gelukkig ze bleef maar door gaan. Nu lag ik te kreunen en te kronkelen. Ze wist dat ik ook niet al te ver meer weg was van een orgasme. Dus pakte ze mijn ballen vast. Teder knedend en masserend zorgde ze voor weer een ander soort genot. Ze sloot haar vingers net onder mijn ballen en hield een van mijn ballen erbuiten. Ze nam die in haar mond en zoog er zacht aan. Ook heerlijk. Uitgebreid likte ze mijn beide ballen en verlegde haar aandacht toen weer naar mijn pik.

Weer dat heerlijke zuigen. Haar hollen wangen wonden me ontzettend op. Jezus, wat was ze mooi als ze geil was. Ik voelde me bijzonder dat ik dit deel van haar leven ook mocht meemaken. Haar mond bleef me ritmische zuigen, en ik wist dat ik ging komen. Er was geen weg meer terug. Mijn paal klopte keihard, en ik voelde aan de krampen in mijn ballen dat ik spoot. Aan de geluiden die Patricia maakte wist ik dat ik in haar mond spoot. Met gesloten ogen onderging ik een heftig orgasme. Ze zoog mijn zaad eruit, maar nu met tedere bewegingen. Geduldig bouwde ze af, en leverde mijn pik weer schoon af.

In stilte keken we elkaar aan. Haar ogen nog steeds ondeugend. Ik boog me voorover en kuste haar. "Dank je..." zei ik, "dat was heerlijk!" "Graag gedaan" antwoordde ze, "en jij ook bedankt trouwens, wat je daarnet met mijn kutje deed was heel lekker. Denk je dat je dat deze vakantie nog een paar keer zou kunnen doen?" Ik lachte "Tuurlijk, graag zelfs". Even lagen we wat te kussen. Ik complimenteerde haar "Je kust lekker trouwens, dat is echt fijn". Ze had nog een complimentje nodig, "Alleen kussen?". "Al het andere, tja, ik weet het nog niet zo net. Ik denk dat ik dat nog eens moet meemaken om het goed te kunnen beoordelen..."

Ze lachte zacht, en we maakten aanstalten om ieder naar onze eigen coupé te gaan. Keurig netjes deden we onze nachtkleding weer aan. Een laatste gretige tongzoen en toen verlieten we de coupé. We stapten allebei onze eigen coupé binnen. Ik kroop in het bedje, maar kon natuurlijk niet zo maar in slaap vallen. Dit hele avontuur beleefde ik opnieuw, en ik voelde me heerlijk. Patricia was een heerlijke vrouw, en het leek erop alsof we vaker zo samen zouden gaan zijn de komende twee weken. Met die gedachte zakte ik langzaam weg in slaap.

De volgende ochtend waren de kinderen vroeg wakker. Door mijn korte nacht was ik nog niet toe aan wakker worden. Ik probeerde het uit te stellen, maar tevergeefs. Ik keek door het gordijntje naar buiten en zag bergen. Yes! De Italiaanse bergen, we waren al een flink eind op weg. De nieuwe omgeving verdrong het slaaptekort. Op de gang hoorde ik activiteit, en ik begon ook al honger te krijgen. Toen de kinderen naar de WC waren zei mijn vrouw "Nou, ik weet niet wat ze hiernaast vannacht aan het doen waren, maar het was zeker geen slapen." "Ohhh" vroeg ik verbaasd, "ik heb helemaal niks gehoord". "Niet? Nou, ze gingen anders behoorlijk te keer, tegen jouw muur nog wel..."

Inwendig had ik de grootste lol, en ik moest mijn best doen om een grote grijns van mijn gezicht te houden. Ik dacht nog eens aan de afgelopen nacht. Dit ging een super vakantie worden, dat wist ik zeker!

4 opmerkingen: